Barion Pixel
Menü
Kosár

IVG aroma

A nagy kékség. A legcsodálatosabb erdei bogyós gyümölcsnek nem lehet ellenállni. A Blue Slush nem más, mint IVG egyszerű, egyetlen ízre összpontosító receptje, ami a kellemes hűsítésnek köszönhetően táncra perdíti az érzékeket. A kék málna egy imádnivaló vadon termő gyümölcs, amely még unokatestvéré..
5,290 Ft
Nettó ár:4,165 Ft
IVG - Lemon Lime Mojito - Mojito, Citrom és Lime ízű aroma - 30ml
Elfogyott - Érkezés: pár nap
A mojito az egyik legismertebb és legkedveltebb koktél. Ki így, ki úgy készíti, de az biztos, nem sok ember van, aki ne szeretne belekortyolni egy mojitoval teli pohárba. Az IVG Lemon Lime Mojito pontosan azt adja, amit a neve ígér. Citrom, lime, egy kis mentával némi édességgel és egy óriás adag jé..
5,290 Ft
Nettó ár:4,165 Ft
Kemény cukor, zselés cukor, puha cukor, töltött cukor, gömb cukor, kavics cukor… Variációk egy témára. Ezt kínálja az IVG Rainbow aroma. Az igazi gyermekkori álom, a saját édességgyár most a tiéd lehet! Fedezd fel a sokszínű cukorkák lenyűgözően gyümölcsös és kényeztetően édes világát. Az enyhe citr..
5,290 Ft
Nettó ár:4,165 Ft
Tételek: 1 - 3 / 3 (1 oldal)

IVG. Vagyis I vape great. Ezt jelenti a 2016-ban alapított Acme Global vezető márkájának a neve. Hitvallásuk szerint ugyanis vapelni jó! Nem is lehet másként, hiszen a cég a csodás ízek szülőföldjén, Angliában működik. Az évek során az IVG arról vált ismertté, hogy kizárólag csak a legjobb aromákat, liquideket, kellékeket kínálja vásárlóiknak. Az összes termékük az Egyesült Királyságban készül. A gyártás során a legszigorúbb minőségellenőrzési rendszereket alkalmazzák, a termékek minden esetben kizárólag a megfelelő tesztelési eljárások után kerülhetnek a vásárlók, megrendelők kezébe. Ennek köszönhetik a szakma és a felhasználók véleménye alapján elnyert számtalan elismerést. Háromszor választották meg őket a legjobb brit márkának, de bezsebeltek mellé több mint 50 nemzetközi díjat is. Adj egy esélyt az IVG aromáknak! Élvezd a vapelést, élvezd az ízeket, élvezd az életet!