Barion Pixel
Menü
Kosár

Voom készülékek

Voom 500 mAh Pod Mod 2 ml - E-cigaretta készlet
-14 % Elfogyott - Érkezés: pár nap
Voom on Vape on! Itt az újabb e-cigaretta generáció! A Voom Pod Mod kit egy igazi kis „gőzgéniusz”, ami ötvözi az innovációt és a stílust a lenyűgöző ízek és élmények érdekében. A Voom egyedi, lendületes és persze vidám arculata nem csupán marketingfogás, minden kezeik közül kikerülő darab elégedett..
4,990 Ft 5,790 Ft
Nettó ár:3,929 Ft
Voom on Vape on! Egy kis zsenialitás a zseniális gőzökhöz, ennyi az egész. Ez a titka a Voom pod tankoknak. A legújabb mesh technológiát használó, 2ml liquid kapacitással bíró kis „vapegéniuszok” kifejezetten a mesteri ízekhez és a lenyűgöző élményhez lettek optimalizálva. Az oldalsó töltési lehetős..
1,990 Ft
Nettó ár:1,567 Ft
Tételek: 1 - 2 / 2 (1 oldal)

Voom on, Vape on! Megérkezett az e-cigaretták újabb nagy generációja. A kínai Voom folyamatosan növekvő népszerűségének egyszerű oka van: nem csupán szimpla vape eszközöket gyártanak. A stílusuk egészen egyedi, tudatosan használják a vidám, mégis elegáns vonalakat és formákat. A mesteri dizájnt pedig minden igényt kielégítő technológiával egészítik ki. A Voom e-cigaretták mindegyike végtelenül könnyedén használható és kiemelkedő minőségű. A Voom csapata azt vallja, hogy az élet szépségét a színek és ízek harmonikus egyensúlya adja. hidd el, mindent megtesznek azért, hogy ezt a te is megtapasztalhasd. Voom, íme, a gőzgéniusz!