Barion Pixel
Menü
Kosár

Akkumulátorok, töltők

Az elhasználódott vagy megkopott külsejű akkumulátorok sok-sok gondot tudnak okozni. Az akkukon található borítás több, mint gusztusos csomagolás, a biztonságot szolgálja. Szigetelést biztosít a pozitív és negatív pólusok között. Amennyiben sérült ez a védelem, ideje cserélni a problémás darabot. Ez..
340 Ft
Nettó ár:268 Ft
Az elhasználódott vagy megkopott külsejű akkumulátorok sok-sok gondot tudnak okozni. Az akkukon található borítás több, mint gusztusos csomagolás, a biztonságot szolgálja. Szigetelést biztosít a pozitív és negatív pólusok között. Amennyiben sérült ez a védelem, ideje cserélni a problémás darabot. Ez..
300 Ft
Nettó ár:236 Ft
Az Efest, az akkukirály nem viccel, ha akkumulátorról és töltésről van szó! Nem csak az energiáról, az utánpótlásról is gondoskodik. Íme a vape készletek kihagyhatatlan darabja, ami egyszerre négy akku automatikus újratöltését teszi lehetővé egyszerre. 2A, 1A illetve 0,5A töltéssel attól függően, ho..
10,490 Ft
Nettó ár:8,260 Ft
eFest Slim K1 Akkumulátor Töltő USB csatlakozású 1 rekeszes akkumulátortöltő. Biztonság: Fordított polaritás elleni védelem, túlmerítés elleni védelem, túltöltés elleni védelem, rövidzárlat elleni védelem, CE és RoHS tanúsítvány A doboz tartalma: - 1 db EFEST Slim K1 - 1 db USB töltőká..
2,990 Ft
Nettó ár:2,354 Ft
eFest Slim K2 Akkumulátor Töltő USB csatlakozású 2 rekeszes akkumulátortöltő. Biztonság: Fordított polaritás elleni védelem, túlmerítés elleni védelem, túltöltés elleni védelem, rövidzárlat elleni védelem, CE és RoHS tanúsítvány A doboz tartalma: - 1 db EFEST Slim K2 - 1 db USB töltőká..
3,999 Ft
Nettó ár:3,149 Ft
Az Efest, az akkukirály nem csak az energiáról, a töltésről is gondoskodik! A vape készletek kihagyhatatlan darabja, egyszerre négy akku töltését teszi lehetővé egyszerre. 1A töltésre képes, így nem kell sokáig nélkülözni az akkukat. Természetesen rendelkezik a szükséges védelmi funkciókkal. LED-es ..
7,490 Ft
Nettó ár:5,898 Ft
A HG2, másnéven csoki akksi minden vaper örök barátja. Ez nem véletlen, hiszen ő az egyik legjobb ár-érték arányú e-cigaretta akku. Leginkább single (1-akkus) készülékekbe, kisebb teljesítményen (max: 40W) javasoljuk használatát. Az ár 1 db termékre vonatkozik! Műszaki adatok: Méret: 18650 ..
3,290 Ft
Nettó ár:2,591 Ft
Az Innokin Trine pod rendszer nem csak átformálja és újra definiálja mindazt, amit eddig a vapelésről tudtál, hanem megmutatja azt is, milyen lehet a gőzölés jövője. A forradalmi eszköz az első olyan e-cigaretta, amelyben a beépített, 1000 mAh akku cserélhető. Csak kapd ki a régi akksit, told helyér..
3,490 Ft
Nettó ár:2,748 Ft
Az FC1 MPV a tökéletes kompakt töltő minden elektronikus cigaretta rajongó számára! Egyetlen akkumulátort fogad és tölt egyszerűen, hatékonyan. Természetesen rendelkezik a szükséges védelmi funkciókkal (például fordított polaritás), emellett „akkumulátor karbantartó” opcióval is büszkélkedhet. Utóbb..
1,890 Ft
Nettó ár:1,488 Ft
Az MPV FC2 egy nagyszerű töltő kínál a nagyszerű gőzgépekhez. Nélkülözhetetlen kiegészítő az e-cigarettákhoz, amely két akku töltését teszi lehetővé egyszerre. Mindegyik slot 1 A-t tud leadni, így a töltés rendkívül gyors. Természetesen rendelkezik a szükséges védelmi funkciókkal (például fordított ..
3,290 Ft
Nettó ár:2,591 Ft
Samsung - 40T 21700 Li-ion 4000 mAh e-cigaretta akkumulátor
Elfogyott - Érkezés: pár nap
FIGYELEM! 21700-as akku! NEM 18650-es! Az e-cigaretta akkumulátorok bajnoka a pályán! A Samsung 40T 4000mAh kapacitásával igazi erőmű. A 3,7 V feszültségnek és a 30 A terhelhetőségnek köszönhetően nincs olyan kihívás, amivel ne birkózna meg. Akár mtl, akár dl eszközben használod, biztos lehetsz..
4,590 Ft
Nettó ár:3,614 Ft
A Sony VTC5A 18650 akkumulátort speciálisan az e-cigarettákhoz tervezték, 2600 mAh kapacitás mellett 3,7 V névleges feszültséggel. Ideális választás a nagy teljesítményű modokhoz, és persze tökéletesen használható elektronikus és mechanikus eszközökön egyaránt. Optimális teljesítmény, maximális bizt..
3,290 Ft
Nettó ár:2,591 Ft
A Sony VTC6 18650 akkumulátor már etalonnak számít az e-cigarettázás világában. A 3000 mAh kapacitásának köszönhetően jelentős üzemidő érhető el vele. Azonban a 3,7 voltos névleges feszültség és a 30 amperes maximális kisütési áram teszi a VTC6-ot a vaperek legjobb barátjává. Az mt és a dl vonal raj..
3,490 Ft
Nettó ár:2,748 Ft
Tételek: 1 - 13 / 13 (1 oldal)

Az e-cigaretta akkumulátora a vapelés alfája és omegája. Egyetlen eszköz sem működik nélküle. Az akku adja azt elektromos energiát, ami az el-liquidek gőzzé válásához szükséges. Sokszor mégis csak akkor veszünk róla tudomást, amikor épp lemerült, vagy nincs kéznél tartalék. Miután nélkülözhetetlen kellék, nem mindegy, melyiket választjuk! A JuicyVapour-nál nem elégszünk meg a jóval! Az akkuk terén számunkra a legfontosabb a tökéletes megbízhatóság, a teljesítmény, a rugalmasság és a maximális biztonság! A szettek, modok mindegyikét egyedi darabnak tartjuk, hiszen vásárlóink a saját igényeikre szabják eszközeiket. Az akkumulátorok miért jelentenének kivételt? Vedd a kezedbe az irányítást, állítsd szabadon a teljesítményt, a feszültséget, váltogasd az üzemmódokat, és a használt huzalokat, porlasztókat. A szükséges energiáról 18650, 20700 és 21700 akkujaink majd gondoskodnak. Akkor sem lesz gond, ha az akksik merülni kezdenek, mert akkutöltőink az utánpótlást is biztosítják. Az energia nálunk valódi érték!