Barion Pixel
Menü
Kosár

Jungle Fever eliquid

Itt az igazi dzsungelláz! Ez felpörget, levesz a lábadról és sohasem ereszt! Egzotikus gyümölcskeverék, ami a trópusi őserdő mélyére repít. Fedezd fel a megdöbbentő ízek teljes skáláját. Az Amazon Splash az illatos, lédús sárgadinnye friss fűszerességét kombinálja a kiwi selymes, fanyarságával, amit..
€14.76
Nettó ár:€11.81
Indulhat a dzsungel túra? A Jungle Fever Bamboo Passion a legvadabb álmaid is felülmúlja. Elég egyetlen kóstolás és soha többé nem találod a kiutat a gyümölcs labirintusból. A trópusok királynője, az aromás, fűszeres, friss maracuja fanyarságát a guava harsány édessége ellensúlyozza. A robbanásszerű..
€14.76
Nettó ár:€11.81
Vágjuk sarokba a régi recepteket! A Jungle Fever Fruity Hut néhány klasszikus ízt kombinál, de egészen eszement módon. A zöldalma édes, zamatos frissessége adja az alapot, amit a feketeribizli fűszeres, harsány aromái dobnak fel őrjítően. Íme a tuti gyümölcshab a gyümölcs koktélodban! Két egyszerű í..
€14.76
Nettó ár:€11.81
Tételek: 1 - 3 / 3 (1 oldal)

Fedezd fel a dzsungel aromáinak legjavát! Készen állsz rá, hogy magával ragadjanak az Egyesült Királyság legjobb gyümölcsös gőzei? A zseniális receptek alapján készülő Jungle Fever shortfillek nem csupán eszméletlenül finomak. Mindenkinek tartogat meglepetést a kollekció, itt ne keresd a megszokott, unalomig ismert ízeket. Édes, friss, jeges, hűs, egzotikus, kirobbanóan energikus, a választás a tiéd! A gyártónak egyetlen célja volt, az e-cigaretta használók teljes elégedettsége. Az elkötelezett liquid alkimisták malajziai alapok segítségével fáradhatatlanul dolgoztak azon, hogy minden egyes flakonba a maximális mennyiségű ízt, élményt és persze jókedvet töltsék. Jöhet az ízek forradalma?