Barion Pixel
Menü
Kosár

Wow Candy Juice Evolution eliquid

Készülj fel a csillagközi gőzölésre a WOW Candy Juice Evolution Foxy Puffy shortfill segítségével. Kóstold meg a robotróka kedvencét, ismerd meg a desszertek új dimenzióját. Űrbéli ravaszdinkat is elcsábította a friss eper zamatos frissessége, amit az elképzelhetetlen mennyiségű mályvacukorhoz kever..
4,990 Ft
Nettó ár:3,929 Ft
Készülj fel a csillagközi gőzölésre a WOW Candy Juice Evolution Love Leo shortfill segítségével. Kóstold meg a robotoroszlán kedvencét, ismerd meg a desszertek új dimenzióját. Egy irdatlan méretű, roppanós cukorkát csordultig töltöttek az édes alma harsányan gyümölcsös, fűszeres, friss ízével. A kel..
4,990 Ft
Nettó ár:3,929 Ft
Készülj fel a csillagközi gőzölésre a WOW Candy Juice Evolution Night Bird shortfill segítségével. Kóstold meg a robotbagoly kedvencét, ismerd meg a desszertek új dimenzióját. Hagyd magad elcsábítani a görögdinnye lédús frissességével, amit egy óriási, csodásan olvadó rágógumi gömb belsejébe töltött..
4,990 Ft
Nettó ár:3,929 Ft
Készülj fel a csillagközi gőzölésre a WOW Candy Juice Evolution Nouga Bear shortfill segítségével. Kóstold meg a robotmedve kedvencét, ismerd meg a desszertek új dimenzióját. Merülj el a zseniális, krémes, mogyorós nugát és egy óriási adag friss eperből készült krém észvesztő fúziójában. A kellemes ..
4,990 Ft
Nettó ár:3,929 Ft
Készülj fel a csillagközi gőzölésre a WOW Candy Juice Evolution Space Panther shortfill segítségével. Kóstold meg a robotpárduc kedvencét, ismerd meg a desszertek új dimenzióját. Kellemesen édes, gyümölcsös, roppanós nasi édes, karakteres eperrel, valamint egy kevés csábító cseresznyével. A krémes h..
4,990 Ft
Nettó ár:3,929 Ft
Tételek: 1 - 5 / 5 (1 oldal)

A Wow Candy Juice-ból sohasem elég. A Made in Vape az Evolution sorozattal az űr mellett az érzékeid is meghódítja. Készülj az utazásra a desszert galaxis bolygói között, fedezd fel francia liquid szakácsok falánk, futurisztikus robotjainak kedvenc ízeit. Az Evolution shortfillek mindegyike a gyümölcsök, cukorkák, habok, krémek világába kalauzol. Színes, szagos univerzum ez, amit bűn kihagyni ha kedveled az édes kényeztetést. 5 lenyűgöző e-cigaretta liquid, gyerekkorunk zseniális zamataval. Kipróbálnád? Nincs más teendőd, csak egyszerűen töltsd fel a flakont a kívánt mennyiségű nikotin boosterrel vagy nikotinmentes alapfolyadékkal, és készen is vagy. WOW Candy Juice Evolution, a galaxis legtutibb ízei, sok-sok szeretettel!