Barion Pixel
Menü
Kosár

Vape Maker Fresh and Furious eliquid

Vape Maker - Fresh & Furious - Bandoleros Road - Szedermálna, Ribizli és Áfonya ízű Shortfill eliquid - 50ml/0mg
-9 %
Őrülten gyümölcsös, őrülten frissítő, íme egy eliquid a vape őrülteknek! A Bandoleros shortfill nem szórakozik, hanem lángra lobbantja az érzékeid. Ennek a különleges receptnek az igazi sztárja a szedermálna, amely egyedi és enyhén fanyar ízzel bír. Képzeld el a málna és a szeder aromáinak fúzióját,..
4,790 Ft 5,290 Ft
Nettó ár:3,772 Ft
Vape Maker - Fresh & Furious - Japan Drift - Sárkánygyümölcs, Málna és Kékmálna ízű Shortfill eliquid - 50ml/0mg
-9 %
Őrülten gyümölcsös, őrülten frissítő, íme egy eliquid a vape őrülteknek! A Japan Drift shortfill alaposan felpörgeti az érzékeid. Az egzotikus, édesen fanyar sárkánygyümölcs diktálja a tempót a gőzben. Majd érkezik a málna illatos, vadul földes, frissítő zamata, amit a kékmálna jellegzetes, kissé bo..
4,790 Ft 5,290 Ft
Nettó ár:3,772 Ft
Vape Maker - Fresh & Furious - Winter Race - Feketeribizli és Ibolya ízű Shortfill eliquid - 50ml/0mg
-9 %
Őrülten gyümölcsös, őrülten frissítő, íme egy eliquid a vape őrülteknek! A Winter Race shortfill az ellentétek vonzásába taszít. A feketeribizli döbbenetesen frissítő, sötét, édes és komplex, fűszeres, szinte csípős íze az erdő vad mélységét idézi fel. A ribizli intenzitása pedig szinte kiált az ibo..
4,790 Ft 5,290 Ft
Nettó ár:3,772 Ft
Vape Maker - Fresh & Furious - Yellow Turbo - Citrom és Lime ízű Shortfill eliquid - 50ml/0mg
-9 %
Őrülten gyümölcsös, őrülten frissítő, íme egy eliquid a vape őrülteknek! A Yellow Turbo shortfill maga az ízek szimfóniája. Tökéletes, mint egy V8 motor. A finoman édes limonádé ennek az e-liquidnek az igazi sztárja. Pezsgő, édes és csípős, a frissen facsart citrom illatos jegyeivel, ami az alapot a..
4,790 Ft 5,290 Ft
Nettó ár:3,772 Ft
Tételek: 1 - 4 / 4 (1 oldal)

Készülj fel a száguldásra a Vape Maker Fuc**in Furious shortfill termékcsaláddal! Szereted az extravagáns, utcai versenyek színes világát? Akkor ezek a tuti gyümölcsös ízek garantáltan felpörgetnek majd, pont úgy, ahogy a nitró egy felturbózott sportkocsit. A Fresh and Furious és a Taste and Furious eliquidek frissessége berobbantja a napod. Tuti gőzök villámgyorsan és ellenállhatatlanul! Vesd bele magad a legfinomabb gyümölcsök és desszertek kavalkádjába, érezd, ahogy a vagány és egyedi francia stílus téged is nagymenővé varázsol. Ezekkel a shortfillekkel mindig te leszel az éjszakák (és persze a nappalok) királya, a starttól a célvonalig. Válaszd a Vape Maker Taste and Furious eliquideket, és garantáltan a csúcson érezheted magad, minden egyes slukkal!