Barion Pixel
Menü
Kosár

Full Moon eliquid

Mit szólnál egy túrához a gőzök birodalmában, ahol elképesztő élmények várnak rád? Itt egy tuti nyári recept. Ha trópusi és napsütötte ízekre vágysz, akkor a Deep Sea a te cuccod! A fanyarédes kiwi ágyaz meg a maracuja kirobbanóan fűszeres, csípős édességének, amit a guava körtés-szamócás zamata tes..
4,990 Ft
Nettó ár:3,929 Ft
Mit szólnál egy túrához a gőzök birodalmában, ahol elképesztő élmények várnak rád? Hogy lehetne ennek ellenállni? A feketeribizli csípős, illatos, fűszeres zamatától kicsik-nagyok elolvadnak. Az ibolya virágos jegyei tökéletesen egészítik ki a tomboló gyümölcsösséget. És ott a cukorkás édesgyökér, a..
4,990 Ft
Nettó ár:3,929 Ft
Mit szólnál egy túrához a gőzök birodalmában, ahol elképesztő élmények várnak rád? Íme egy klasszikus recept újra gondolva. A sárkánygyümölcs kissé kiwis, fanyarédes egzotikus íze adja az alapját ennek a shortfillnek. Az illatos, édes, földes jegyekkel bíró aromás málna és a tombolóan frissítő feket..
4,990 Ft
Nettó ár:3,929 Ft
Mit szólnál egy túrához a gőzök birodalmában, ahol elképesztő élmények várnak rád? Az Odyssee egy döbbenetesen gyümölcsös és friss recept. Az alapja az egzotikus ízű, kissé kiwiszerű sárkánygyümölcs, aminek jót tesz az eper fűszeres, csípős, vadítóan illatos édessége. A citrom fanyar citrusosságával..
4,990 Ft
Nettó ár:3,929 Ft
Tételek: 1 - 4 / 4 (1 oldal)

A gyümölcs király újra nagyot gurított! A Full Moon az aromák terén már meghódította az elektromos cigaretta használókat. Nem csoda, hiszen a tuti recepteket az ízek őshazájában, Malajziában dolgozzák ki és tökéletesítik a végtelenségig. Arrafelé pedig igazán tudják, mi kell a vapereknek! Ugyan a liquid boszorkánykonyha alapjai Délkelet-Ázsiában vannak, a gyártás minden folyamata Franciaországban történik, a legmagasabb minőségellenőrzési szabályoknak megfelelően. Így a Full Moon igazi nemzetközi brand. Most pedig az aromák mellett megalkották az új shortfill termék családjukat is. A megszokott lenyűgöző gőzök még egyszerűbben. Induljon a Full Moon érzés!