Barion Pixel
Menü
Kosár

Wotofo tankok, porlasztók

Wotofo - Gear V2 RTA Kazán 3,5 ml ecigaretta tank Wotofo - Gear V2 RTA Kazán 3,5 ml ecigaretta tank
-13 %
Az egyszerűbb mindig jobb! A Wotofo Gear V2 rta segítségével most te is megtapasztalhatod, hogy a kevesebb is lehet több. Ez a kazán nem csupán egyszerűbbé, de jobbá is teszi a gőzölés élményét. A Wotofo Gear V2 RTA egy kompakt, egyetlen tekerést használó tank, ami hű maradt elődjéhez, a Gear rta-ho..
€34.48 €39.41
Nettó ár:€27.59
Kicsi a bors, de erős! Íme a Wotofo Profil M rta, az egyik legkisebb, de legkifinomultabb mesh rta a piacon. Szerkezeti felépítése miatt igazi gőzhenger, ráadásként olyan ízeket biztosít, amelyekről eddig csak álmodtál. A kazán 3,1 ml-es liquid kapacitással bír, ami a buborékos palásttal 4,0 ml-re b..
€41.88
Nettó ár:€33.50
Egy tank, sok-sok lehetőséggel. Ez a Wotofo és a Mrjustright1 kollabjából született Profile rdta. Az előd, a népszerű Profile rda minden remek tulajdonságát megtartva született meg ez az egészen egyedi alkotás. Maradt az rda-ban megszokott felépítés, ez garantálja, hogy az ízekre biztosan nem lesz m..
€44.34
Nettó ár:€35.47
Egy tuti tank a mesh technológia úttörőitől. Íme a Wotofo egyik nagy dobása, a hatékony és stílusos Profile X rta. A nagy elődök, a Unity és a Profile rdta után itt a harmadik generáció, ami az előző két kazán szinte összes előnyét kihasználja. Persze igyekeztek javítani a korábbi kiadásoknál jelent..
€42.62
Nettó ár:€34.09
Tételek: 1 - 4 / 4 (1 oldal)

A név kötelez. A 2012-ben alapított Wotofo mára a vaper kultúra szerves részét képezi. Termékeik bemutatóit tömegek várják, pontosan tudva, megint valami megdöbbentő és persze megdöbbentően jó cuccot tesznek majd le az asztalra. A cég elsősorban a kazánok, (rda, rdta, rta) világában mozog otthonosan, de a kiegészítők-kellékek piacán is maradandót alkottak, sőt saját moddal és pod rendszerrel is meglepték a rajongókat. Az első igazán nagy dobásuk a Freakshow rda volt, ezzel alapozták meg hírnevüket a gőzhajszolás kedvelői között. A Wotofo folyamatosan törekszik a technológiai fejlesztésre, innovatív és felhasználóbarát termékei meghódították a vaperek és a mérnökök, szakértők szívét egyaránt. Itt az ideje, hogy kipróbáld, milyen a gőzölés Wotofo módra!