Barion Pixel
Menü
Kosár

Innokin szettek

Íme az e-cigaretták negyedik generációja, a legendás nagy öreg, az Innokin Z50 utódja az CoolFire Z80 kit. Már ránézni is öröm, a méretei és a könnyed, lendületes forma azonnal levesz a lábadról. A csúcskategóriás cinkötvözet és a textúrázott műbőr kombinációja nem csupán dizájn elem, kézben tartani..
€78.85
Nettó ár:€63.08
Letisztult, stílusos, lenyűgözően intuitív és persze bombasztikus élményt nyújt. Ez az Innokin EZ Tube Kit. A klasszikus cső forma a lehető legjobb választás, hiszen kényelmes használatot biztosít, a méretek ideálisak. Amellett, hogy egyszerűen jó ránézni és kézben tartani, a tudása is rendben van. ..
€43.11
Nettó ár:€34.49
Fedezd fel az intenzívebb ízeket! Az Innokin Go S Mtl Pen kit tökéletes választás, ha az igazi cigifeelinget és a tökéletes aromákat keresed. Kis méretű, igazán kompakt eszköz. A megjelenésével is hódít, egész napos zsebben hordáshoz, utazáshoz ideális. A súly elhanyagolható, a design pedig nem csup..
€28.32
Nettó ár:€22.66
Az Innokin GO Z Mtl Pen kit a vapelés hőskorába repít vissza. De a klasszikus forma a 21. század csúcstechnológiáját rejti magában. A beépített 1500 mAh akkumulátor egész napos gőzeregetést tesz lehetővé, a töltést pedig microUSB csatlakozóval oldották meg. Igazi mtl eszköz, a valódi cigaretta feeli..
€27.09
Nettó ár:€21.67
Klypse Mecha, ez maga a vapelés művészete. Fedezd fel az e-cigaretta pod kitek új generációját, a minőség és a tartósság mesterművét. Az Innokin Klypse Mecha már a formájával is szemet gyönyörködtető. A prémium minőségű cinkötvözetből készült pod dizájnját a klasszikus, mechanikus órák világa ihlett..
€40.89
Nettó ár:€32.71
A Kroma név jól cseng vaper berkekben, az Innokin sikert-sikerre halmozott a termékcsaláddal. Most megérkezett a legújabb generációs pod kit is, a Kroma Nova! Elég ránézni és azonnal látszik rajta, a tervezők ismét a tökéletességre törekedtek. Könnyed vonalak, szinte légies élek. Kézben tartva ugyan..
€55.43
Nettó ár:€44.35
Egyszerű, egyszerűen jó! Erről szól az Innokin Limax kit. A gyártó hozta a formáját, a cinkötvözetből készült mod ideális méretekkel rendelkezik és igazán megnyerő formákkal bír. A 3000mAh beépített akku tökéletes választás, gond nélkül lehozható vele egy teljes nap, a töltésről az USB-C csatlakozó ..
€71.45
Nettó ár:€57.16
Az Innokin Trine pod rendszer nem csak átformálja és újra definiálja mindazt, amit eddig a vapelésről tudtál, hanem megmutatja azt is, milyen lehet a gőzölés jövője. A forradalmi eszköz az első olyan e-cigaretta, amelyben a beépített, 1000 mAh akku cserélhető. Csak kapd ki a régi akksit, told helyér..
€8.60
Nettó ár:€6.88
Íme Trine, ami nem csak átformálja és újra definiálja mindazt, amit eddig a vapelésről tudtál, hanem megmutatja azt is, milyen lehet a gőzölés jövője. Forradalmi eszközt tarthatsz a kezedben, az Innokin legmenőbb technológiájának köszönhetően ugyanis itt az első olyan e-cigaretta, amelyben a beépíte..
€29.55
Nettó ár:€23.64
A gőzölést nem kell túlbonyolítani! Ez volt az Innokin receptje a Z Pod Nano Kit esetében. Ez a vidám kis cucc az Innokin saját elektronikáját használja, ami már bizonyított vaper körökben. A maximum íz, a szuper gőzök és persze az egyszerű használat garantált. A teljesítmény szabályozható, de csak ..
€20.68
Nettó ár:€16.54
Kompakt készülék, hatalmas kapacitás, egyszerű használat. Ez az Innokin Zyon pod kit. A vapelés alapvetően vidám műfaj, a Zyon megjelenése is ezt a jókedvet sugározza. A cinkötvözet test erős, tartós, ráadásul a tökéletesen eltalált méreteknek és dizájnnak köszönhetően kézben tartani is remek érzés...
€28.32
Nettó ár:€22.66
Tételek: 1 - 11 / 11 (1 oldal)