Barion Pixel
Menü
Kosár

Innokin szettek

Íme az e-cigaretták negyedik generációja, a legendás nagy öreg, az Innokin Z50 utódja az CoolFire Z80 kit. Már ránézni is öröm, a méretei és a könnyed, lendületes forma azonnal levesz a lábadról. A csúcskategóriás cinkötvözet és a textúrázott műbőr kombinációja nem csupán dizájn elem, kézben tartani..
31,990 Ft
Nettó ár:25,189 Ft
Letisztult, stílusos, lenyűgözően intuitív és persze bombasztikus élményt nyújt. Ez az Innokin EZ Tube Kit. A klasszikus cső forma a lehető legjobb választás, hiszen kényelmes használatot biztosít, a méretek ideálisak. Amellett, hogy egyszerűen jó ránézni és kézben tartani, a tudása is rendben van. ..
17,490 Ft
Nettó ár:13,772 Ft
Fedezd fel az intenzívebb ízeket! Az Innokin Go S Mtl Pen kit tökéletes választás, ha az igazi cigifeelinget és a tökéletes aromákat keresed. Kis méretű, igazán kompakt eszköz. A megjelenésével is hódít, egész napos zsebben hordáshoz, utazáshoz ideális. A súly elhanyagolható, a design pedig nem csup..
11,490 Ft
Nettó ár:9,047 Ft
Az Innokin GO Z Mtl Pen kit a vapelés hőskorába repít vissza. De a klasszikus forma a 21. század csúcstechnológiáját rejti magában. A beépített 1500 mAh akkumulátor egész napos gőzeregetést tesz lehetővé, a töltést pedig microUSB csatlakozóval oldották meg. Igazi mtl eszköz, a valódi cigaretta feeli..
10,990 Ft
Nettó ár:8,654 Ft
Innokin - Klypse Mecha 900 mAh Pod Kit - ecigaretta készlet - 2 ml
Elfogyott - Érkezés: pár nap
Klypse Mecha, ez maga a vapelés művészete. Fedezd fel az e-cigaretta pod kitek új generációját, a minőség és a tartósság mesterművét. Az Innokin Klypse Mecha már a formájával is szemet gyönyörködtető. A prémium minőségű cinkötvözetből készült pod dizájnját a klasszikus, mechanikus órák világa ihlett..
16,590 Ft
Nettó ár:13,063 Ft
A Kroma név jól cseng vaper berkekben, az Innokin sikert-sikerre halmozott a termékcsaláddal. Most megérkezett a legújabb generációs pod kit is, a Kroma Nova! Elég ránézni és azonnal látszik rajta, a tervezők ismét a tökéletességre törekedtek. Könnyed vonalak, szinte légies élek. Kézben tartva ugyan..
22,490 Ft
Nettó ár:17,709 Ft
Egyszerű, egyszerűen jó! Erről szól az Innokin Limax kit. A gyártó hozta a formáját, a cinkötvözetből készült mod ideális méretekkel rendelkezik és igazán megnyerő formákkal bír. A 3000mAh beépített akku tökéletes választás, gond nélkül lehozható vele egy teljes nap, a töltésről az USB-C csatlakozó ..
28,990 Ft
Nettó ár:22,827 Ft
Íme Trine, ami nem csak átformálja és újra definiálja mindazt, amit eddig a vapelésről tudtál, hanem megmutatja azt is, milyen lehet a gőzölés jövője. Forradalmi eszközt tarthatsz a kezedben, az Innokin legmenőbb technológiájának köszönhetően ugyanis itt az első olyan e-cigaretta, amelyben a beépíte..
11,990 Ft
Nettó ár:9,441 Ft
Kompakt készülék, hatalmas kapacitás, egyszerű használat. Ez az Innokin Zyon pod kit. A vapelés alapvetően vidám műfaj, a Zyon megjelenése is ezt a jókedvet sugározza. A cinkötvözet test erős, tartós, ráadásul a tökéletesen eltalált méreteknek és dizájnnak köszönhetően kézben tartani is remek érzés...
11,490 Ft
Nettó ár:9,047 Ft
Tételek: 1 - 9 / 9 (1 oldal)