Barion Pixel
Menü
Kosár

Tasty Rex eliquid

Édesszájú T-rex? Még jó! Csak kóstold meg az Alpha-t és máris elhiszed a falánk dínó történetét. Szeretnéd újra felfedezni gyermekkorod kedvenc édességeinek ízét? Akkor lepd meg magad ezzel a savanyú cukorka ízű shorfillel. A vegyes gyümölcskoktél ropogósan krémes friss ízei magával ragadóan édesek,..
3,990 Ft
Nettó ár:3,142 Ft
Ez az, amit nem lehet megunni! A Tasty Rex sohasem áll le, mindig új és új recepteken törik a fejüket. A gyártó legújabb alkotása a Mojo nevet viseli. A mojo afféle belső pozitív szellemiség, karizma, ami az ember, bocs dínó belsejéből sugárzik. Ebből az e-liquidből azonban a ropogós piros alma és a..
3,990 Ft
Nettó ár:3,142 Ft
A bébi dinó kedvenc ízei. A vape univerzum és egy édességgyár világa közötti kapcsolat csak csodákhoz vezethet! A Tasty Rex elkészítette a Nublart, ami a falánk édességrajongók kedvence lesz. Egy flakon, telis-tele gyerekkorunk kedvenc gumicukorkáival. Egyedülálló, varázslatos, a legszebb emlékeket ..
3,990 Ft
Nettó ár:3,142 Ft
A legenda visszatért! Nincs veszélyesebb, mint egy éhes Velociraptor, és ezt a shortfillt még az ősragadozók hercege is örömmel elfogyasztaná! Ha szereted az igazán gyümölcsös ízeket, te se menj tovább. Pedig a recept egyszerű, egy hatalmas adag édes, fanyar feketribizli, a kis bogyók fűszerességéve..
3,990 Ft
Nettó ár:3,142 Ft
Milyen az, amikor egy T-rex bármixert játszik? A Tasty Rex most megmutatja neked. Csukd be a szemed, és hagyd, hogy magával ragadjon ez a kellemesen édes limonádé. Meglepően friss és jeges, amit a csodás citromok fanyar savassága tesz tökéletessé. Ezek a franciák nem csak az ételekhez és a borhoz ér..
3,990 Ft
Nettó ár:3,142 Ft
Tételek: 1 - 5 / 5 (1 oldal)

A falánk dinó visszatért! És ha már itt van, minden e-cigaretta rajongó dolgát igyekszik megkönnyíteni. A francia Tasty Rex shortfill vonala egészen eredeti receptek alapján készített liqidekből áll. Próbáld ki a gyümölcsös és a desszert vonalat egyaránt. A friss, édes ízek tombolnak majd az érzékeiden. Az alapanyagok minősége megkérdőjelezhetetlen, a gyártás modern laborban és minden igényt kielégítő gyártósorokon történik. A shortfill már szinte használatra kész, annyi a dolgunk, hogy a kedvenc 10 millis nikotin boosterünket, vagy ha nikotinmentes e-liquidet szeretnénk akkor 10 ml alapfolyadékot öntünk a flakonba. És áradhatnak a kazánba a francia „vapekonyha” remekei! Van ennél egyszerűbb és finomabb?