Barion Pixel
Menü
Kosár

Boro tankok, porlasztók

Itt az rta, ami semmihez sem hasonlítható. A Dovpo és az Across Vape kollabjaként megszületett Hazard rta az mtl és rdl fanatikusokat kényezteti majd el igazán. A 24 mm átmérő és a 4 ml liquid kapacitás minden igénynek megfelel. A levegőáramlás precízen szabályozható (alsó), a mellékelt levegőbetéte..
€49.27
Nettó ár:€39.42
A Droid Boro RDTA a BD Vape és a Hirano Design együttműködésének köszönhetően született. Az RDTA forma (a liquid tartály felett található az egyetlen tekerés fogadására alkalmas deck) miatt a nem mindennapi kialakítás nagyszerű megjelenést biztosít a tanknak. A liquid ellátásról a rozsdamentes acél ..
€54.20
Nettó ár:€43.36
Íme egy rba ami elvarázsol. A Lost Vape Centaurus Boro tank egyszerűen hibátlan darab. Az AIO-k szerelmesei most tényleg megkapják, amire vágynak. Lenyűgöző liquid kapacitással bír, hiszen 5 milliliter liquidet töltetsz ebbe az imádnivaló szörnyetegbe. Az építés végtelenül egyszerű, elboldogul a sin..
€39.41
Nettó ár:€31.53
A pod tank, ami elvarázsol. A Lost Vape UB AIO Pod egyszerűen hibátlan darab. Az AIO-k szerelmesei most tényleg megkapják, amire vágynak. Lenyűgöző liquid kapacitással bír, hiszen 5 milliliter liquidet töltetsz ebbe kis szörnyetegbe. A feltöltés oldalsó így kényelmes és biztonságos a művelet. Ideáli..
€9.83
Nettó ár:€7.87
Az ár 1 db kazánbetétre vonatkozik! Egy kis tökéletesség sosem árt! A Lost Vape Ultra Boost V3 kazánbetétekben a gyártó legújabb mesh technológiáját találod. Ennek köszönhető az alacsony rámpaidő, az egyenletes izzítás és persze az elmaradhatatlan isteni ízek és gőzök. Természetesen az élettartam..
€4.66
Nettó ár:€3.73
Az ár 1 db kazánbetétre vonatkozik! Egy kis tökéletesség sosem árt! A Lost Vape Ultra Boost V3 kazánbetétekben a gyártó legújabb mesh technológiáját találod. Ennek köszönhető az alacsony rámpaidő, az egyenletes izzítás és persze az elmaradhatatlan isteni ízek és gőzök. Természetesen az élettartam..
€4.66
Nettó ár:€3.73
Tételek: 1 - 6 / 6 (1 oldal)

A Boro eszközök akár tetszik akár nem, vezető helyre kerültek a gőzölés világában. Taroltak a modularitásukkal, rendkívüli sokoldalúságukkal és kivételes teljesítményükkel. Az innovatív technológia lehetővé teszi, hogy teljesen átalakítsd a vapelés élményét. A Boro modok páratlan rugalmasságot kínálnak, hiszen szabadon cserélheted a paneleket, a driptipeket, személyre szabva a kedvenc e-cigarettád. Természetes, hogy ezt változatosságot a tankoknak is követniük kellett. Hiszen mindannyian mások vagyunk, más színeket, formákat, más e-liquideket, longfilleket, shotfilleket, nikotinsókat használunk, a pg és vg arányról nem beszélve. A Boro tankok között azonban tuti megtalálod a leginkább hozzád illő darabot, akár intenzívebb torokhatásra, akár több gőzre vagy éppen erőteljesebb ízekre vágysz. Választhatod a könnyedén működésre bírható porlasztós kivitelt, de gyakorolhatod az építés tudományát is az rba-val. Lehetsz kezdő, haladó, sőt profi, egy Boro tank mindig a legjobb barátod lesz, amikor gőzölni akarsz. Ha valami másra vágysz, ha unod a hagyományos e-cigaretták világát, akkor ideje Boro platformra váltani! Tökéletesen személyre szabott élmény, fantasztikus ízek, mesteri gőzök, új formában, ezt tudja a Boro!