Barion Pixel
Menü
Kosár

Boro tankok, porlasztók

Itt az rta, ami semmihez sem hasonlítható. A Dovpo és az Across Vape kollabjaként megszületett Hazard rta az mtl és rdl fanatikusokat kényezteti majd el igazán. A 24 mm átmérő és a 4 ml liquid kapacitás minden igénynek megfelel. A levegőáramlás precízen szabályozható (alsó), a mellékelt levegőbetéte..
19,990 Ft
Nettó ár:15,740 Ft
A Droid Boro RDTA a BD Vape és a Hirano Design együttműködésének köszönhetően született. Az RDTA forma (a liquid tartály felett található az egyetlen tekerés fogadására alkalmas deck) miatt a nem mindennapi kialakítás nagyszerű megjelenést biztosít a tanknak. A liquid ellátásról a rozsdamentes acél ..
21,990 Ft
Nettó ár:17,315 Ft
Tételek: 1 - 2 / 2 (1 oldal)

A Boro eszközök akár tetszik akár nem, vezető helyre kerültek a gőzölés világában. Taroltak a modularitásukkal, rendkívüli sokoldalúságukkal és kivételes teljesítményükkel. Az innovatív technológia lehetővé teszi, hogy teljesen átalakítsd a vapelés élményét. A Boro modok páratlan rugalmasságot kínálnak, hiszen szabadon cserélheted a paneleket, a driptipeket, személyre szabva a kedvenc e-cigarettád. Természetes, hogy ezt változatosságot a tankoknak is követniük kellett. Hiszen mindannyian mások vagyunk, más színeket, formákat, más e-liquideket, longfilleket, shotfilleket, nikotinsókat használunk, a pg és vg arányról nem beszélve. A Boro tankok között azonban tuti megtalálod a leginkább hozzád illő darabot, akár intenzívebb torokhatásra, akár több gőzre vagy éppen erőteljesebb ízekre vágysz. Választhatod a könnyedén működésre bírható porlasztós kivitelt, de gyakorolhatod az építés tudományát is az rba-val. Lehetsz kezdő, haladó, sőt profi, egy Boro tank mindig a legjobb barátod lesz, amikor gőzölni akarsz. Ha valami másra vágysz, ha unod a hagyományos e-cigaretták világát, akkor ideje Boro platformra váltani! Tökéletesen személyre szabott élmény, fantasztikus ízek, mesteri gőzök, új formában, ezt tudja a Boro!