Barion Pixel
Menü
Kosár

DIY eszközök keveréshez

Chubby Gorilla Clear Unicorn V3 Üres Flakon - 120 ml Chubby Gorilla Clear Unicorn V3 Üres Flakon - 120 ml
Népszerű
A Chubby Gorilla a tárolás szakértője. Ez a PET műanyagból készült kiváló minőségű flakon 120 ml e-liquidet képes befogadni. Tökéletesen megfelel longfillekhez, shortfillekhez és hagyományos liquidekhez egyaránt. Gyerekzáras kivitel, ellenálló, könnyen tisztítható anyaga miatt ideális a DIY e-folyad..
550 Ft
Nettó ár:433 Ft
Chubby Gorilla Clear Unicorn V3 Üres Flakon - 60 ml Chubby Gorilla Clear Unicorn V3 Üres Flakon - 60 ml
Népszerű
A Chubby Gorilla a tárolás szakértője. Ez a PET műanyagból készült kiváló minőségű flakon 60 ml e-liquidet képes befogadni. Tökéletesen megfelel longfillekhez, shortfillekhez és hagyományos liquidekhez egyaránt. Gyerekzáras kivitel, ellenálló, könnyen tisztítható anyaga miatt ideális a DIY e-folyadé..
399 Ft
Nettó ár:314 Ft
2 ml-es fecskendő
Elfogyott - Érkezés: pár nap
Steril 2 ml-es fecskendő, amellyel az otthoni likvid keverés egyszerűbb és sokkal precízebb lehet. Az eszköz 2 milliliter folyadék felszívására és kifecskendezésére alkalmas. A céleszköz műanyagból készült. Egy ilyen fecskendőre akkor lehet szükség, ha több aroma megfelelő/pontos arányú összekeverés..
99 Ft
Nettó ár:78 Ft
DIY UP - Univerzális Flakon Nyitó
Elfogyott - Érkezés: pár nap
Nem nyílik, beszorult, beletört, beakadt? Ne vesztegess plusz időt a flakonok, üvegek kinyitására. A DIY UP flakonnyitóval könnyedén megy majd a meló. Használható az összes szabvány flakszival, legyen az 10, 30, 60 vagy 120 millis. Jöhet booster, short- vagy longfill, aroma, nincs több kényelmetlen ..
1,890 Ft
Nettó ár:1,488 Ft
Üres Flakon - PET - Csavaros - 250 ml Üres PET flakon az otthoni e-liquid készítéshez.   Hűségpont akció! Jöhet egy kis extra kedvezmény? Regisztrált vásárlóink automatikusan részt vesznek pontgyűjtő akciónkban. Minden megrendelt termék után gyűjtheted az utána járó pontokat, amelyek men..
220 Ft
Nettó ár:173 Ft
Üres Flakon - PET - Csavaros - 500 ml Üres PET flakon az otthoni e-liquid készítéshez.   Hűségpont akció! Jöhet egy kis extra kedvezmény? Regisztrált vásárlóink automatikusan részt vesznek pontgyűjtő akciónkban. Minden megrendelt termék után gyűjtheted az utána járó pontokat, amelyek men..
370 Ft
Nettó ár:291 Ft
Üres Flakon - PET - Csavaros - 1000 ml Üres PET flakon az otthoni e-liquid készítéshez. Hűségpont akció! Jöhet egy kis extra kedvezmény? Regisztrált vásárlóink automatikusan részt vesznek pontgyűjtő akciónkban. Minden megrendelt termék után gyűjtheted az utána járó pontokat, amelyek mennyis..
450 Ft
Nettó ár:354 Ft
Tételek: 1 - 7 / 7 (1 oldal)

Az otthoni e-liquid keveréshez szükség van olyan eszközökre, amelyek lehetővé teszik a különböző folyadékok elvegyítését a lehető legprecízebb módon. A 10 ml-es és 110 ml-es űrtartalmú csőrös flakonok tökéletes választásnak bizonyulhatnak, ha megfelelő, steril helyen akarod tárolni az aromáidat. A 250 ml-es és 1000 ml-es flakonok fontos kellékei az e-cigi folyadékok elkészítésének, hiszen keverőedényként is képesek funkcionálni. Az otthoni likvid készítés folyamatáról az E-liquid keverés házilag – megéri bajlódni vele? című blogbejegyzésünkben olvashatsz részletesen. Ne feledkezz meg a végtelenül hasznos DIY címke matricákról sem! Egy ilyen matrica felragasztása nagyjából két másodpercet vesz igénybe és megkímélhet attól, hogy esetleg olyan folyadékkal töltsd fel a készülékedet, amit nem is annyira kívánsz abban a pillanatban. Mivel a legfinomabb otthoni likvidek alapja a precizitás, így érdemes a 10 ml- es fecskendők közül is beszerezni párat, amikkel egyszerűbb lehet a megfelelő arányok kimérése.