Barion Pixel
Menü
Kosár

DIY eszközök keveréshez

Chubby Gorilla Clear Unicorn V3 Üres Flakon - 120 ml Chubby Gorilla Clear Unicorn V3 Üres Flakon - 120 ml
Népszerű
A Chubby Gorilla a tárolás szakértője. Ez a PET műanyagból készült kiváló minőségű flakon 120 ml e-liquidet képes befogadni. Tökéletesen megfelel longfillekhez, shortfillekhez és hagyományos liquidekhez egyaránt. Gyerekzáras kivitel, ellenálló, könnyen tisztítható anyaga miatt ideális a DIY e-folyad..
550 Ft
Nettó ár:433 Ft
Chubby Gorilla Clear Unicorn V3 Üres Flakon - 60 ml Chubby Gorilla Clear Unicorn V3 Üres Flakon - 60 ml
Népszerű
A Chubby Gorilla a tárolás szakértője. Ez a PET műanyagból készült kiváló minőségű flakon 60 ml e-liquidet képes befogadni. Tökéletesen megfelel longfillekhez, shortfillekhez és hagyományos liquidekhez egyaránt. Gyerekzáras kivitel, ellenálló, könnyen tisztítható anyaga miatt ideális a DIY e-folyadé..
399 Ft
Nettó ár:314 Ft
Steril 2 ml-es fecskendő, amellyel az otthoni likvid keverés egyszerűbb és sokkal precízebb lehet. Az eszköz 2 milliliter folyadék felszívására és kifecskendezésére alkalmas. A céleszköz műanyagból készült. Egy ilyen fecskendőre akkor lehet szükség, ha több aroma megfelelő/pontos arányú összekeverés..
99 Ft
Nettó ár:78 Ft
Nem nyílik, beszorult, beletört, beakadt? Ne vesztegess plusz időt a flakonok, üvegek kinyitására. A DIY UP flakonnyitóval könnyedén megy majd a meló. Használható az összes szabvány flakszival, legyen az 10, 30, 60 vagy 120 millis. Jöhet booster, short- vagy longfill, aroma, nincs több kényelmetlen ..
1,890 Ft
Nettó ár:1,488 Ft
Üres Flakon - Cseppentős - 10 ml Üres 10 ml-es cseppentős flakon az otthoni e-liquid készítéshez, tárolásához. Hűségpont akció! Jöhet egy kis extra kedvezmény? Regisztrált vásárlóink automatikusan részt vesznek pontgyűjtő akciónkban. Minden megrendelt termék után gyűjtheted az utána járó po..
199 Ft
Nettó ár:157 Ft
10 ml-es fecskendő
Elfogyott - Érkezés: pár nap
Steril 10 ml-es fecskendő, amellyel az otthoni likvid keverés egyszerűbb és precízebb lehet. A fecskendő 10 ml folyadék felszívására és kifecskendezésére alkalmas. Kék színű és műanyagból készült. A legjobb házi liquidek pontosságot igényelnek, így ez a fecskendő elengedhetetlen kellék azok számára,..
140 Ft
Nettó ár:110 Ft
Tételek: 1 - 6 / 6 (1 oldal)

Az otthoni e-liquid keveréshez szükség van olyan eszközökre, amelyek lehetővé teszik a különböző folyadékok elvegyítését a lehető legprecízebb módon. A 10 ml-es és 110 ml-es űrtartalmú csőrös flakonok tökéletes választásnak bizonyulhatnak, ha megfelelő, steril helyen akarod tárolni az aromáidat. A 250 ml-es és 1000 ml-es flakonok fontos kellékei az e-cigi folyadékok elkészítésének, hiszen keverőedényként is képesek funkcionálni. Az otthoni likvid készítés folyamatáról az E-liquid keverés házilag – megéri bajlódni vele? című blogbejegyzésünkben olvashatsz részletesen. Ne feledkezz meg a végtelenül hasznos DIY címke matricákról sem! Egy ilyen matrica felragasztása nagyjából két másodpercet vesz igénybe és megkímélhet attól, hogy esetleg olyan folyadékkal töltsd fel a készülékedet, amit nem is annyira kívánsz abban a pillanatban. Mivel a legfinomabb otthoni likvidek alapja a precizitás, így érdemes a 10 ml- es fecskendők közül is beszerezni párat, amikkel egyszerűbb lehet a megfelelő arányok kimérése.