Barion Pixel
Menü
Kosár

Boro készülékek

High-end minőség elérhető árakon, ez a BD Vape X Hirano Design Tycoon Boro box mod. Az e-cigaretta, ami a tökéletességével kelt feltűnést. Tökéletes dizájn, tökéletes anyaghasználat és persze tökéletes teljesítmény jellemzi. A Tycoon boro 1db 21700 akkumulátorral működik (nem tartozék), a 80W maximá..
48,490 Ft
Nettó ár:38,181 Ft
Csúcsteljesítmény és csúcs dizájn, ezt kapod, amikor kézbe veszed a Dovpo és az Across Vape kollabjának eredményét, az Ethos Boro kitet, Itt nincsenek csicsás alkatrészek, csak egy egyszerű, de alaposan átgondolt forma, kiemelkedő anyaghasználattal és elképesztően ergonomikus kialakítással. Tekintél..
49,990 Ft
Nettó ár:39,362 Ft
Minőség minden részletében. Ez a Lost Vape B60 AIO e-cigaretta kit. Az AIO-k világa már régen nem csupán divathóbort. Könnyű, egyszerű készülékek, amelyeket öröm használni. Nos, a B60-ra már ránézni is jó. A dizájn persze nem áll meg a színeknél és az egyszerű de hatásos formánál. A cinötvözet és ro..
31,990 Ft
Nettó ár:25,189 Ft
Lost Vape - Centaurus B60 AIO 60W 1600 mAh - E-cigaretta készlet - Tank nélkül Lost Vape - Centaurus B60 AIO 60W 1600 mAh - E-cigaretta készlet - Tank nélkül
-9 %
Minőség minden részletében. Ez a Lost Vape B60 AIO e-cigaretta kit. Az AIO-k világa már régen nem csupán divathóbort. Könnyű, egyszerű készülékek, amelyeket öröm használni. Nos, a B60-ra már ránézni is jó. A dizájn persze nem áll meg a színeknél és az egyszerű de hatásos formánál. A cinötvözet és ro..
28,990 Ft 31,990 Ft
Nettó ár:22,827 Ft
Lost Vape - Centaurus B80 AIO 80W - E-cigaretta készlet - Tank nélkü Lost Vape - Centaurus B80 AIO 80W - E-cigaretta készlet - Tank nélkü
-8 %
A minőség mindenek felett! A Lost Vape Centaurus B80 AIO egy igazi gyöngyszem a vapelés szerelmeseinek. A gyártótól megszokott módon ötvözi a sokoldalúságot és a lenyűgöző stílust. A Centaurus B80 e-cigaretta készlet cinkötvözet és rozsdamentes acél testtel rendelkezik, a súlya és a méretei az AIO k..
36,990 Ft 39,990 Ft
Nettó ár:29,126 Ft
Tételek: 1 - 5 / 5 (1 oldal)

Ki ne szeretne egy igazán zsebbarát e-cigarettát, ami kifinomult stílussal bír, egészen elképesztő ízekkel rendelkezik, és lenyűgöző vape élményt biztosít? Szerinted nincs ilyen? Eláruljuk, van. A Boro platform pontosan ezt tudja. De mi is az a Boro? A Boro modok valamint a speciálisan tervezett és kialakított Boro tankok (amelyek nem 510 csatlakozással rendelkeznek) tuti kis vape cuccokat alkotnak. A fura elnevezés a tank eredeti anyagának nevéből ered (boroszilikát). Az első ilyen darabot a Billet Box dobta piacra, óriási meghökkenést keltve a vaperek körében. Hogy azóta mennyire népszerű lett az általuk megálmodott szett, mi sem mutatja jobban, mint hogy mára minden ezzel a rendszerrel kompatibilis eszközt a Boro névvel illetnek. A Boro rendszer (AIO) alapvetően végtelenül egyszerű, mindössze három fő elemből áll, a modból, a cserélhető tankból és az ún bridge-ből, utóbbiak a mod belsejében találhatók. A bridge teszi lehetővé, hogy a tank különböző kazánbetéteket fogadhasson, vagy épp újraépíthető eszközként funkcionáljon. Ha az egyszerűséget keresed, jöhetnek a porlasztók, ha az építés művészetét gyakorolnád, akkor választhatod az rba-t. A színeknek, formáknak, kialakításnak pedig tényleg csak a fantáziád illetve a saját igényeid szabnak határt. Persze a Boro eszközök egymással is kompatibilisek, így szabadon variálható, személyre szabható az összes Boro mod és tank, ami a birtokodban van. Cserélheted a modokat, a tankokat, bridgeket ahogyan csak kedved tartja. Ha valami másra vágysz, ha unod a hagyományos e-cigaretták világát, akkor a Boro platform neked készült. Tökéletesen személyre szabott élmény, fantasztikus ízek, mesteri gőzök, új formában, ezt tudja a Boro!