Barion Pixel
Menü
Kosár

Furious Fruity eliquid

Kezdődjön az ízek harca! A ringben a Furious Fruity shortfillek gyerekarcú gyilkosa a Granite Cut. Sok-sok fanyar, édeskés licsi, ami nagyszerű alapot jelent a mértéktelen mennyiségű, zamatos, csípősen cukros eperhez. Parádés ízek, amelyeket te is imádni fogsz. Friss, nyári zamatok, gyümölcsös kénye..
3,990 Ft
Nettó ár:3,142 Ft
Kezdődjön az ízek harca! A ringben a Furious Fruity shortfillek marcona harcművésze, a Ninja Boost. Sok-sok fanyar, csípős kivi, édes, fűszeres érett eper, mézesen krémes banán egy hatalmas pohár jeges turmixban. Tomboló ízek, amelyeket te is imádni fogsz. Friss, nyári zamatok, parádés gyümölcsös ké..
3,990 Ft
Nettó ár:3,142 Ft
Kezdődjön az ízek harca! A ringben a Furious Fruity shortfillek mindig tettre kész szuperhőse, a Smooth Hero. Az egzotikus maracuja fűszerességének remekül áll a görögdinnye édes gyümölcsössége, a bogyós gyümölcsök harsány, friss, harmonikus aromái pedig szépen kiegészítik a tomboló gyümölcsorkánt. ..
3,990 Ft
Nettó ár:3,142 Ft
Kezdődjön az ízek harca! A ringben a Furious Fruity shortfillek igazi nehézfiúja, a Summo Smash. A lédús, csodásan illatozó, édes alma és a földes jegyekkel bíró, zamatos málna döbbenetes aromaparádét rendez a gőzben, de ami földhöz teremt majd, az a roppanós cukorkával teli, turmixot idéző gőz lesz..
3,990 Ft
Nettó ár:3,142 Ft
Tételek: 1 - 4 / 4 (1 oldal)

Üdv az e-liquid mágia határtalan birodalmában! A francia Made In Vape ismét nagyot alkotott, a Furious Fruits shortfill e-liquid család minden darabja maga az ízrobbanás. Vibráló, intenzív, a gyümölcsök legjavának köszönhető zamatok a csodás, telt gőzökhöz. A receptek a nagy klasszikusokat ötvözik a divatos, modern hatásokkal. A jól ismert alapanyagokat remekül párosították az egzotikus összetevőkkel. Nincsenek felesleges körök, egyszerűen azt kapod, amit látsz. Találkozhatsz a friss eperrel, a körtével, a maracujával, a banánnal, a málnával, megkóstolhatod a karamell, a cukorkák egészen új arcát. Ha kipróbálnád, nincs más teendőd, csak egyszerűen töltsd fel a flakont a kívánt mennyiségű nikotin boosterrel vagy nikotinmentes alapfolyadékkal, és készen is vagy. Furious Fruity élmény minden napra!