Barion Pixel
Menü
Kosár

Revoltage eliquid

Az erdő igazi hősei megérkeztek. Illatosan fanyar szeder, édesen krémes áfonya, harsány aromájú málna és persze egy kevés frissítően földes jegyekkel bíró ribizli. Tökéletes koktél. Persze, ebben a shortfillben is megkapod a német agymenést, ami a gondosan adagolt hűsítést jelenti A jeges fuvallat k..
5,890 Ft
Nettó ár:4,638 Ft
A fekete mangó egészen elképesztő gyümölcs. Zamatos, aromás, fűszeres, pont, mint a hagyományos mangó, azonban kevésbé édes és lényegesen több savval rendelkezik. Belekóstolnál? Tedd meg! Persze itt is találkozol egy kis német agymenéssel, ami a gondosan adagolt hűsítést jelenti. A jeges fuvallat ki..
5,890 Ft
Nettó ár:4,638 Ft
Nyári hangulatra vágysz? Az igazi napsütés semmit sem ér a királynők gyümölcse, a cseresznye nélkül. Édes, mégis fanyar, illatos és lenyűgözően gyümölcsös. Pont ugyanezt érzed majd a gőzben is. Persze egy kis német agymenéssel, ami a gondosan adagolt hűsítést jelenti. A jeges fuvallat kiemeli és nem..
5,890 Ft
Nettó ár:4,638 Ft
Két világ találkozása. A narancs édes, citrusos, fanyar, erőteljes aromáiért mindenki rajong. Egy kis zöldalmás roppanóssággal, csípős fűszerességgel megspékelve pedig letarolja az érzékeid. Persze ebben a shortfillben is megkapod a német agymenést, ami a gondosan adagolt hűsítést jelenti A jeges fu..
5,890 Ft
Nettó ár:4,638 Ft
A két tesó. Próbál ki milyen az, amikor a frissítő, illatos, csodásan savas citrom, együtt bulizik a kazánodban a visszafogottabb aromájú, mégis harsányan gyümölcsös lime-al.Persze ebben a shortfillben is megkapod a német agymenést, ami a gondosan adagolt hűsítést jelenti A jeges fuvallat kiemeli és..
5,890 Ft
Nettó ár:4,638 Ft
Ez maga az őszibarack! A kertek hercegnője, a barack már az első slukknál megmutatja lenyűgöző ízeit. Édes, jellegzetes, fűszeresen illatos, kissé csípős aromáját mindenki imádja. Persze ebben a shortfillben is megkapod a német agymenést, ami a gondosan adagolt hűsítést jelenti A jeges fuvallat kiem..
5,890 Ft
Nettó ár:4,638 Ft
A trópusi vihar, a napsütötte szigetvilág valódi ízei. Az érett ananász édes, fűszeres, szinte roppanós frissessége mindenkit lehengerel. Ezt csak imádni lehet! Persze ebben a shortfillben is megkapod a német agymenést, ami a gondosan adagolt hűsítést jelenti A jeges fuvallat kiemeli és nem elnyomja..
5,890 Ft
Nettó ár:4,638 Ft
Minőség, kifinomultság, harmónia, a dohány rajongóinak. A Revoltage egy olyan dohánykeveréket alkotott meg, amely természetes, mély, intenzív, fás és enyhén édes aromáival levesz majd a lábadról. Egy kis kézműves varázslat a német liquid zseniktől. Letehetetlen összeállítás, amit érdemes megkóstolni..
5,890 Ft
Nettó ár:4,638 Ft
Íme a görögdinnye, ami a villanypásztorral találkozott. Jót tett neki az áramütés. A frissítő, vérpezsdítően gyümölcsös, harsogóan édes és mégis fanyar aromái felerősödtek. Persze ebben a shortfillben is megkapod a német agymenést, ami a gondosan adagolt hűsítést jelenti A jeges fuvallat kiemeli és ..
5,890 Ft
Nettó ár:4,638 Ft
Áram ütötte málna? Naná! Az illatos, észvesztően gyümölcsös, frissítően földes jegyekkel bíró málnának jól áll egy kis magasfeszültség. Vérpezsdítő aromák egyenesen maci málnásából. Persze ebben a shortfillben is megkapod a német agymenést, ami a gondosan adagolt hűsítést jelenti A jeges fuvallat ki..
5,890 Ft
Nettó ár:4,638 Ft
Tételek: 1 - 10 / 10 (1 oldal)

Revoltage, a jópofa villámcsapás. Nem hallottál még a Revoltage e-liquidekről? Semmi gond, most pótolhatod, amit elmulasztottál. A német csapat gyorsan az európai piac kedvelt szereplője lett, amit egészen egyedi elképzeléseiknek köszönhetnek. Egykori dohányosokként pontosan tudták, milyen nehéz is letenni a cigarettát. Pillanatok alatt rájöttek, ideje felkavarni az állóvizet, mert a mai vaper közösségnek a „szimpla jó” már nem elég. Kiemelkedőt kell nyújtani ízek, gőzök és élmény terén egyaránt. A termékeik minden egyes darabja bátran ajánlható kezdőknek, haladóknak, profiknak egyaránt. Töltheted egy podba vagy épp egy high-tech cuccba, a hatás és az élvezet ugyanaz marad. A srácok az évek során folyamatosan tökéletesítették receptjeiket és válogatták ki a legtutibb alapanyagokat. A náluk készült shortfillek, longfillek, aromák, nikotinsók mindegyikén már akkor érezhető a törődés és a szeretet, amikor kézbe veszed a flakonokat. Változatos ízek, tökéletes gőzök, egyszerű használat, ilyen a Revoltage e-liquidek világa.