Barion Pixel
Menü
Kosár

Vape Maker Candy Co. eliquid

Vape Maker - Candy Co. - Arlequeen - Vegyes Gyümölcsös Cukorka ízű Shortfill eliquid - 50ml/0mg
-9 %
A jókedv és az élvezet garantált! Az Arlequeen shortfill receptjében még a nagyi huncut mosolya is benne van. Elég megkóstolni és azonnal levesz a lábadról. A vegyigyümis cukorkák jellegzetes, egzotikus, mégis jól ismert ízét idézheted fel, amikor csak szeretnéd. Eszementen frissítő, agyeldobósan éd..
4,790 Ft 5,290 Ft
Nettó ár:3,772 Ft
Vape Maker - Candy Co. - Bubeasy - Gyümölcsös Robbanócukorka ízű Shortfill eliquid - 50ml/0mg
-9 %
A jókedv és az élvezet garantált! A Bubeasy shortfill a magával ragadó nasinosztalgia világába repít. Emlékszel még gyerekkorod nagy durranására, a robbanócukorkákra? Őrült, gyümölcsös ízek, amelyek harsányak, édesek és persze frissek. Persze nem hiányzik majd a gőzből az eszement, buborékos, pezsgő..
4,790 Ft 5,290 Ft
Nettó ár:3,772 Ft
Vape Maker - Candy Co. - Colalala - Kólás Gumicukor ízű Shortfill eliquid - 50ml/0mg
-9 %
A jókedv és az élvezet garantált! A Colalala shortfill a klasszikus kóla magával ragadó, eredeti ízeivel ébreszti fel az érzékeid. Persze egy kis gall csavarral, mert a pezsgő, frissítő, fanyarédes zamatokat a gyerekkori kedvenccel, a gumicukorral ötvözi. Vesd bele magad a nosztalgikus élvezetbe, ím..
4,790 Ft 5,290 Ft
Nettó ár:3,772 Ft
Vape Maker - Candy Co. - Fizzypple - Almás Gumicukor ízű Shortfill eliquid - 50ml/0mg
-9 %
A jókedv és az élvezet garantált! A Fizzyple shortfill a klasszikus almás gumicukor szalagok magával ragadó, eredeti ízeivel ébreszti fel az érzékeid. Merülj el a gyümölcsös frissesség óceánjában, ahol a lédús zöldalma kel életre, merész, fűszeres, édesen csípős pezsgéssel, és persze szinte harsogó ..
4,790 Ft 5,290 Ft
Nettó ár:3,772 Ft
Vape Maker - Candy Co. - Fluffy Candy - Málnás Vattacukor ízű Shortfill eliquid - 50ml/0mg
-9 %
A jókedv és az élvezet garantált! A Fluffy Candy shortfill egy vidámpark színes standjai közé vezet, ahol magával ragadnak a levegőt betöltő édes aromák. A nagy kedvenc, a pálcikás óriás, vagyis a hatalmas gombolyag vattacukor eredeti zamataiba kóstolhatsz bele, sok-sok illatos, édes málnával megbol..
4,790 Ft 5,290 Ft
Nettó ár:3,772 Ft
Vape Maker - Candy Co. - Lolyhoop - Epres Cukorka ízű Shortfill eliquid - 50ml/0mg
-9 %
A jókedv és az élvezet garantált! A Lolyhoop shortfill az ikonikus cukorkák kvintesszenciáját nyújtja, szinte tudománnyá varázsolva a nasigyártás folyamatát. Kirobbanó, harsány zamatok, amelyekben tökéletesen visszaköszön a lédús eper édes, fűszeres, csípős aromája. Ez több, mint egy eliquid, ez mag..
4,790 Ft 5,290 Ft
Nettó ár:3,772 Ft
Vape Maker - Candy Co. - Skitgame - Bogyós Gyümölcsös Drazsé ízű Shortfill eliquid - 50ml/0mg
-9 %
A jókedv és az élvezet garantált! A Skitgame shortfill a kifinomult ízek eszement palettáját kínálja, amiben a szeder mély, fanyarul édes aromája találkozik a málna és az áfonya színes, fűszeres, csábító gyümölcsösségével. Persze ezt a csodás zamatkavalkádot sok-sok színes, izgalmasan roppanós drazs..
4,790 Ft 5,290 Ft
Nettó ár:3,772 Ft
Tételek: 1 - 7 / 7 (1 oldal)

Ha nosztalgiára vágysz, és újraélnéd a gyerekkorod édes ízeit, a francia Vape Maker Candy Co. shortfillek pontosan neked valók! Ezek az eliquidek nem csak egyszerű gőzölnivalók, hanem igazi édességek a köbön. Az ízek kavalkádja úgy repít vissza a múltba, mint egy varázsszőnyeg: hirtelen megint a régi, kedvenc cukorkás boltodban találod magad, ahol minden pillanatban valami finomság vár rád. A Candy Co. e-liquidek egyedi, különleges receptek alapján készülnek, amelyek a francia cukrászat, a gall rafinéria csúcsát képviselik. Képzeld el, ahogy a színes gumimacik, a ropogós, belül folyós karamellák és a savanyú cukorkák táncolnak az e-cigarettádban. A nasis zamatok extra intenzívek, édesek, csábítóak. A jókedv és az élvezet garantált! Válaszd a Vape Maker Candy Co. shortfilleket és légy ismét boldog, vigyorgó kiskölyök, néhány szippantás erejéig. Szóval, ha valami igazán különlegesre vágysz, ami egyszerre nosztalgikus és trendi, próbáld ki a Vape Maker Candy Co. eliquideket! Hagyd, hogy a francia édességek mesterei elkalauzoljanak egy cukorhegyektől hemzsegő világba, ahol minden slukk egy kedves emlék.