Barion Pixel
Menü
Kosár

Ossem Juice aroma

Az Ossem Juice megint kiveri a biztosítékot. Itt a bizonyíték, hogy teljesen elszálltak! Hát kinek jutna eszébe a fenséges, érett eper csodás földes, mézédes, fűszeres ízét keverni a feketeribizli jellegzetes, savanykás „keserédességével”? Hát persze hogy ezeknek az agyamenteknek! Az agymenés végere..
€11.56
Nettó ár:€9.25
Vannak napok, amikor az élő fába is belekötsz. Ilyenkor jó, ha akad valaki, aki visszaránt a valóságba. Az Ossem Juice Aroma Brazil Lime nem nyugtat meg, de az íze pofon vág, az tuti! A brazil lime friss aromája magára vonja az érzékek figyelmét, a fanyar citrom megszokott íze a biztos hátteret nyúj..
€11.56
Nettó ár:€9.25
Azt hiszed megőrültünk? Mi nem, de ha megkóstolod ezt a cuccot, te biztosan meg fogsz. A Max Impact e-cigaretta aroma nem csupán felpörgeti, hanem megszaggatja az érzékeid. Elképesztő recept! A finom, lágy vanília krémbe kevert extra adag lime, a maga keserédes jellegével új lendületet ad a megszoko..
€11.56
Nettó ár:€9.25
Az aroma, ami tudja mit akarsz! Az Ossem Juice Raging Fury egy megszokott nyári íz is lehetne. De nem az! A napérlelte lédús ananász édes, fűszeres, csípősségét mindenki szereti. Azonban ha még egy kis egzotikus fűszert adunk hozzá, szinte felrobbannak az ízek. A nálunk kevésbé ismert Jackfruit kört..
€11.56
Nettó ár:€9.25
Az Ossem Supreme aroma az eper és a sajttorta buja, gyümölcsös ízét vágja az érzékeidhez. Nem óvatoskodik, ez maga a cukrozott gyönyör! A ropogós, kekszes alapra kerül rá a vanília finom, lágy krémes rétege, majd érkezik a bőven adagolt eper illatos, gyümölcsös frissessége. Így lesz egy sima, hétköz..
€11.56
Nettó ár:€9.25
Tételek: 1 - 5 / 5 (1 oldal)

A malajziai Flavahub extrém sportokhoz fűződő szoros viszonyát hűen tükrözik az általuk gyártott Ossem Juice aromák és liquidek. Meglepő receptek, eddig elképzelhetetlennek tartott ízekkel operáló gyümölcs- és desszertparádé minden egyes termékük. Ha megkóstolod a cuccaikat, olyan élményben lesz részed, amitől garantáltan eldobod az agyad! Mesterien válogatott alapanyagokat és tökéletes minőséget kapsz a kazánodba, természetesen olyan trükkökkel, amitől leszakad az arcod. Fred, a minden flakonon feltűnő utcai vagány figurája nem véletlenül hasít ezerrel. Az Ossem beindít, felpörget, kifordítja a sarkából a vape világot. Aromák azoknak, akiknek soha, semmi sem elég! Osszunk neked is egyet?