Barion Pixel
Menü
Kosár

Creme Kong ízesített nikotinsó

A nagy gorilla nagy kedvencei! A Joe’s Juice Creme Kong liquidek a hatalmasra nőtt, őserejű főemlősünket is levennék a lábáról. A Creme Kong Banana a nagyi konyhájának elbűvölő világát idézi fel. Frissen sült, roppanós, omlós keksz, amit édes, illatos vanília pudinggal töltöttek meg. Majd rengeteg é..
€4.17
Nettó ár:€3.33
A nagy gorilla nagy kedvencei! A Joe’s Juice Creme Kong liquidek a hatalmasra nőtt, őserejű főemlősünket is levennék a lábáról. A Creme Kong Blueberry titka a nagyi roppanós, vaníliás kekszében rejlik, amit édes, illatos, könnyű pudinggal töltöttek meg. Majd rengeteg, krémes, mézes, mégis frissítően..
€4.17
Nettó ár:€3.33
A nagy gorilla nagy kedvencei! A Joe’s Juice Creme Kong liquidek a hatalmasra nőtt, őserejű főemlősünket is levennék a lábáról. A Creme Kong Caramel a nagyi konyhájának elbűvölő világát idézi fel. Frissen sült, roppanós keksz, amit édes, illatos vanília pudinggal töltöttek meg. Majd rengeteg, krémes..
€4.17
Nettó ár:€3.33
A nagy gorilla nagy kedvencei! A Joe’s Juice Creme Kong liquidek a hatalmasra nőtt, őserejű főemlősünket is levennék a lábáról. A Creme Kong Lemon a nagyi konyhájának legcsodásabb ízeit idézi fel. Frissen sült, roppanós keksz, amit könnyű, illatos vanília pudinggal töltöttek meg. Ezután rengeteg fri..
€4.17
Nettó ár:€3.33
A nagy gorilla nagy kedvencei! A Joe’s Juice Creme Kong liquidek a hatalmasra nőtt, őserejű főemlősünket is levennék a lábáról. A Creme Kong Original a nagyi konyhájának elbűvölő világát idézi fel. Frissen sült, roppanós, omlós keksz, amit édes, illatos vanília pudinggal töltöttek meg. Majd még több..
€4.17
Nettó ár:€3.33
A nagy gorilla nagy kedvencei! A Joe’s Juice Creme Kong liquidek a hatalmasra nőtt, őserejű főemlősünket is levennék a lábáról. A Creme Kong Strawberry a nagyi konyhájának elbűvölő világát idézi fel. Frissen sült, roppanós, omlós keksz, amit édes, illatos vanília pudinggal töltöttek meg. Majd renget..
€4.17
Nettó ár:€3.33
Tételek: 1 - 6 / 6 (1 oldal)

Üdvözlünk a Joe's Juice-nál! Nem hallottál róluk? Semmi gond, segítünk, hogy jobban megismerd ezt a brit liquid gyártót. A tulajdonosok, Joe és Natalie Fisher 2016-ban döntöttek úgy, hogy a sikeres Cloud 57 üzletlánc nyomdokain haladva ideje saját, prémium e-liquidek gyártásába kezdeni. Gyorsan a bestseller listák élén találták magukat egészen egyedi és néha őrült receptjeik segítségével. A Pud, a Slush Bucket, a Cold Finger és a Berserker Blood Axe shortfilleket, aromákat a világon mindenhol imádta a vaper közösség. A desszert ízek rajongóit pedig a Creme Kong termékcsalád kényezteti el. Íme a legfinomabb krémpuding ihlette nikotinsó paletta, amit valaha láttál. Édes nyalánkságok, amelyek egy kis brit rafinéria és az ínycsiklandó gyümölcsök, fűszerek segítségével repítenek a gőz kánanánba.