Barion Pixel
Menü
Kosár

The Player longfill Aroma

The Player - 10 Diego - Dohány és whiskey ízű Longfill aroma - 10/60 ml A Player 10 „Dieguito”, azaz a futballfenomén Diego Maradona emléke előtt tiszteleg. A legek ura, a világ talán legismertebb és az egyik, ha nem a legjobb játékosa. Az ember, aki meghódította a világot, és itt a longfill, ami..
3,790 Ft
Nettó ár:2,984 Ft
The Player - 14 Johan - Dohány ízű Longfill aroma - 10/60 ml A Player 14 Johan, tisztelgés a „repülő holland” Johan Cruyff. előtt. Hős, példakép, ikon, játékosként és edzőként is beírta magát a futball történelembe. Egy igazi klasszikus a pályán és a pályán kívül egyaránt. Pont, mint a 14 Johan, ..
3,790 Ft
Nettó ár:2,984 Ft
The Player - 5 Franz - Dohány és menta ízű Longfill aroma - 10/60 ml A legendás ötös, a „császár” (Der Kaiser), Franz Beckenbauer ihlette igazi, fejedelmi aroma. A játékosként és edzőként egyaránt mindent elérő Franz becenevét utánozhatatlan és elegáns játékának köszönhette. Pontosan ilyen lett e..
3,790 Ft
Nettó ár:2,984 Ft
The Player - 6 Roberto - Vaníliás dohány ízű Longfill aroma - 20/60 ml
Elfogyott - Érkezés: pár nap
The Player - 6 Roberto - Vaníliás dohány ízű Longfill aroma - 20/60 ml Egy legenda ihlette legendás íz. A legjobb balhátvéd, a legerősebb bal láb a futball történetében: a brazil Roberto Carlos. A Roberto a világos és sötét dohány tökéletesre hangolt keveréke, kiegészítve egy karamelles csonthéja..
3,790 Ft
Nettó ár:2,984 Ft
The Player - 9 Marco - Dohány ízű Longfill aroma - 10/60 ml Egy aroma, amelyet „San Marco”-nak szenteltek. Hogy ki is Ő? Nem más, mint a legendás holland csatárzseni, Marco van Basten. Játékát egész nap el tudta volna nézni bármelyik szurkoló. Ezt az érzést hozza vissza ez a teljesen egyedi longf..
3,790 Ft
Nettó ár:2,984 Ft
Tételek: 1 - 5 / 5 (1 oldal)

„A labdarúgás több, mint egy játék.” Megannyi szurkolótól lehet hallani, hogy ez világ legszebb sportja. Szenvedély, elhivatottság, öröm. Három szó a futballról, három szó, ami tökéletesen ráillik a The Simple Lab foci ihlette Player sorozatának prémium e-liquidjeire is. Mindegyikük egy-egy legendás játékosról kapta a nevét, és a tökéletes alapanyagoknak köszönhetően pont úgy varázsolnak majd el az ízek, ahogyan a névadók tették azt velünk a pályán. A The Simple Lab már letette a névjegyét a Steam Train aromákkal. Most a stadionok világát felidézve hódítják meg a szívedet és az érzékeidet. Dohányrajongóknak kötelező darabok, legyen szó desszert, klasszikus, netán mentolos ízekről, a felejthetetlen zamatos gőzök és a siker garantált! Próbáld ki mindet, állítsd össze a saját világverő csapatod!