Barion Pixel
Menü
Kosár

Space Odyssey eliquid

Induljon a nagy utazás! A Made in Vape a Jupiterrel új, eredeti ízkombináció kínál neked. Lehetsz bármennyire felkészült és sokat látott e-cigaretta rajongó, ez a liquid meg fog lepni. A kaktuszfüge mellé egy kis lédús, illatosan édes, napérlelte sárgadinnye került, pár egzotikus sárkánygyümölcs koc..
€8.60
Nettó ár:€6.88
Visszaszámlálás indul! Kilövés előtt azonban még kóstolj bele ebbe az intergalaktikus ízkavalkádba. Pont olyan összetett, mint maga a Mars bolygó, titokzatos, rejtelmes, jeges és veszélyesen csábító. A fügekaktusz alap meglepő, friss ízekkel indít, jellegzetes karakteres aromája uralja a légkört az ..
€8.60
Nettó ár:€6.88
Baj van Houston! Elérte a csillagok utazóit is a retro hullám. Rágógumis ízeket már biztosan kóstoltál, de találkoztál már a Malabarral? Ha nem, akkor sincs baj, mert most pótolhatod! A legnépszerűbb francia rágógumi eredeti ízeit érezheted ebben az aromában. 1958-óta ezt rágja egész Franciaország. ..
€8.60
Nettó ár:€6.88
Hajtóműveket bekapcsolni, irány a Saturnus! Íme egy csillagokat idéző nagyszerű recept, amelyben a galaxis jeges lehelete az édességgel párosul! Ez a liquid elhagyja a járt utat. A kaktuszfüge jellegzetes aromáját egészíti ki az ibolya virágos ízjegye, a gyümölcsösséget a dinnye és az ananász illato..
€8.60
Nettó ár:€6.88
Létezik mediterrán vape konyha az űrben? Mostantól igen! Töltsd fel az űrhajód készleteit a csodás gyümölcsök természetes ízeivel és gőzeivel. Az Uranus egy könnyed, őrjítően friss gyümölcskoktél, néhány kaktuszfügéből, sok-sok sárgadinnyéből és egy adag guavából. Mindez jégágyon tálalva, mert úgy a..
€8.60
Nettó ár:€6.88
Tételek: 1 - 5 / 5 (1 oldal)

Irány az űr! Utazz most anélkül, hogy elhagynád az otthon melegét. A Made In Vape Space Odissey shortfilljeivel készülhetsz a kilövésre. A francia gyártó színes receptjei hamar elismerést vívtak ki a vaperek körében. A siker titkos receptje a nagyszerű hozzávalókban és a minőség iránti elkötelezettségben rejlik. És persze a fúziós „e-liquid konyhában”, amelyben az európai ízlés és a klasszikus kombinációk keverednek a kidolgozott malajziai ízekkel. A shortfillek mindegyike 40PG/60PG arányban készült, amelyet már csak kedvenc hozzávalóinkkal (nikotin, alapfolyadék) kell színesítenünk és kész is íz úticsomag az űrsétához. Hozd ki az ízekből a maximumot!