Barion Pixel
Menü
Kosár

Harakiri eliquid

Az ízcunami lecsap! A természetes aromák, a gyümölcsös finomságok, a piros bogyók és a frissesség szerelmesei most fognak igazán örülni. A Harakiri Merben mindent megtalálhatnak, amit annyira szeretnek. Édes szeder, frissen kéklő áfonya, fűszeres kékszőlő és harsányan fűszeres őszibarack egyetlen re..
3,990 Ft
Nettó ár:3,142 Ft
Gyűjtsd be a szigetország kincseit! A Harakiri Or aranyszínű liqudje viharos hullámokat korbácsol majd a kazánodba. Engedd, hogy magával ragadjon ez a frissítő gyümölcskoktél, amelyben a lédús mangó édes, fűszeres, napsütötte ízei keverednek az érett banán túlcsorduló krémes édes aromáival. A gyümöl..
3,990 Ft
Nettó ár:3,142 Ft
A vörös vihar lecsap! A Harakiri Rouge elől nincs menekvés. A francia liquid séfünk belevetette magát az erdő legmélyebb bugyraiba, hogy gyönyör, húsos szamócát és lágyan vöröslő vad málnát gyűjtsön. A lédús szamóca édes, földes ízeihez tökéletesen illik a vad málna kissé fanyar aromája. Egyedülálló..
3,990 Ft
Nettó ár:3,142 Ft
Jöjjön a zöld áradat! A Harakiri Vert az Aokigahara vagyis a fák tengerének varázslatos zöld világába kalauzol, de kicsit másként. Kicsit pimasz, kicsit fűszeres és nagyon Japán! A természet egyedi ízeit kínálja a gőzeidhez. A kaktusz uborkásan friss, hűvös aromáit a kaktuszfüge csillogó gyümölcsöss..
3,990 Ft
Nettó ár:3,142 Ft
Szippants egyet a Távol-Kelet mesés ízeiből! A Harakiri Violet végtelen édes világában minden az érzékek kényeztetéséről szól. Az egzotikus gyümölcsök legjobbjait választották ehhez a shortfillhez. A papaya és a mangó frissességét és fűszeres aromáit az ananász jól ismert íze kerekíti le, és a kókus..
3,990 Ft
Nettó ár:3,142 Ft
Tételek: 1 - 5 / 5 (1 oldal)

Üdv Japánban! A titokzatos szigetország rejtélyes világa és persze mesteri ízei megérkeztek hozzánk. Az ezerarcú kultúra, ami a szupermodern, futurisztikus városok modern életstílusát és az évszázados hagyományok megőrzését és tiszteletét ötvözi, most téged is elvarázsol. Az MG Vape Távol-Kelet ihlette shortfill családja a fúziós e-liquid receptek kiemelkedő darabja. A színek és formák összhangja mellett a minőségi alapanyagok és a természetes ízek dominanciája egyaránt lényeges eleme volt a fejlesztésnek. A név meghökkentő, hiszen a Harakiri a végzetes rituálé szinonimája, ám a végzet általi megtisztulásra és az új kezdetre is Íme az ízek új világa, a jövő aromái a múlt erényeivel és tudásával kiegészítve. Japán ízei, ahogy te szereted!