Barion Pixel
Menü
Kosár

E-Vízipipa készülékek, tankok

Íme a vízipipa forradalom! Az Aspire Proteus Neo e-vízipipával felfedezheted a klasszikus vízipipa élmény legmodernebb formáját. A használata végtelenül egyszerű, a csomagban található adapter segítségével a meglévő vízipipa fejének a helyére kell illeszteni az e-vízipipa fejet és tulajdonképpen kés..
23,990 Ft
Nettó ár:18,890 Ft
Tökéletes alkotás a tökéletes gőzökhöz. Ez az Aspire Proteus Neo Mesh e-vízipipa kazánbetét. A 0,17 Ohm ellenállású kanthal A1 mesh porlasztó egyszerűen jobb nem is lehetne. Az ízvisszaadása zseniális, elképesztő, zamatos gőzfelhőket eregethetsz a segítségével. Elsősorban dl/rdl felhasználáshoz terv..
2,990 Ft
Nettó ár:2,354 Ft
A hagyományos vízipipa kultúra gazdag öröksége által inspirálva megszületett a vape eszközök új generációja, az Aspire Proteus Neo e-vízipipa. A használatához szükséges újratölthető tank óriási, 25 ml liquid kapacitással bír, ami hosszú időre fedezi a gőzöléshez szükséges e-folyadék utánpótlást. A f..
4,990 Ft
Nettó ár:3,929 Ft
Tételek: 1 - 3 / 3 (1 oldal)

A vízipipázás napjainkban reneszánszát éli. Természetesen ahogy a vapelés egyre nagyobb teret hódított, megjelent az igény az e-vízipipák iránt is. Hiszen az e-cigaretták fantasztikus ízeit a vízipipák rajongói is élvezni szeretnék… És tudjuk milyen a „gőzipar”, mindent a vaperekért! Így aztán megszülettek az első próbadarabok, majd következett az igazi forradalom. Az elektromos vízipipa készülékek tömeges megjelenése meg- illetve felrázta az e-cigi piacot. Óriási siker lett az újragondolt klasszikusból. Ha kedveled a vízipipák ízletes és kényelmesen pöfékelő világát, vagy a hagyományos e-cigarettád mellett kipróbálnál valami újat, akkor mindenképpen kóstolj bele az e-hookah élménybe. Természetesen használhatod a készülékekben a megszokott e-liquideket, a megfelelő nikotinszintet szem előtt tartva. Íme egy új lehetőség a dohányzás abbahagyására. Vízipipa, ahogy még nem ismerted!