Barion Pixel
Menü
Kosár

Remix eliquid

A klubok dübörgő világában kelt életre az ELECTRO, és most érzékeket szórakoztatja a mindent lehengerlő ízekkel. Érzéki gyümölcskoktél friss, zamatos, sárgadinnyéből, édes, csípősen karakteres ananászból és az egzotikus, frissítő aromájú sárkánygyümölcsből. Formabontó kombináció, ami ravaszul egyens..
3,490 Ft
Nettó ár:2,748 Ft
Jöhet egy két fülbemászó dallam? Ezektől az ízektől táncra perdülnek az érzékek! Az MG Vape aroma DJ-je a Funky-ban divatos, szezonális gyümölcsöket remixelt. A lédús, harsogó, édes alma, a ropogós napsárga körte és az illatos, fűszeres őszibarack friss ízei elvarázsolnak, mint a klubok szemkáprázta..
3,490 Ft
Nettó ár:2,748 Ft
Jöjjön a zene királynője! A Jazz, ami a rögtönzésről szól, ahol a sokszor teljesen különállónak tűnő dallamok a végén összeállnak egyetlen nagy egésszé. Na ez a recept nem improvizáció! De a különböző ízeket fantasztikus egyensúlyban olvasztja egybe. Az édes, fűszeres ananász és a savanyú, kesernyés..
3,490 Ft
Nettó ár:2,748 Ft
Csapj a húrok közé! A rockzene egy feszültségekkel teli világban tört utat magának. Egykor ez a lázadó kemény könnyűzenei stílus egész kulturális forradalmat indított el. A Remix Rock is hasonló úton jár, két egzotikus, de észvesztően finom gyümölcsöt kombinálva. A mangó jól ismert, csípősen fűszere..
3,490 Ft
Nettó ár:2,748 Ft
A Remix Trance kellemes, édes sétára hív a gyümölcsöskertek csodás világába. Itt megáll az idő, érzned kell a mennyei aromák ritmusát. Az édes, lédús eper csípős hullámai a málna lágy, földes jegyeivel kombinálva, a fekete szőlő fűszeres frissességével nyakon öntve. Szánj időt arra, hogy megkóstold ..
3,490 Ft
Nettó ár:2,748 Ft
Tételek: 1 - 5 / 5 (1 oldal)

Klasszikusok újratöltve! Amikor zenét hallgatunk, sokszor van olyan érzésünk, hogy ez bizony nem az eredeti. A zeneiparban is minden változik, a sikeres dallamok pedig újra és újra feltűnnek. Születik egy nagyszerű dal, amit a közönség imád. Valakinek megtetszik, újra hangszereli és ismét a slágerlisták elején találkozhatunk vele, hónapok, évek, évtizedek múltán. A feldolgozások ereje abban rejlik, hogy a készítő a saját szája íze szerint alakítja az alapanyagot, az egyszer más sikeres receptet. Ebbe a kalandba vágott bele az MG Vape is a Remix e-liquidek új generációjával. A nagy elődök bevált összeállításait öntötték modern formába. Gyümölcsös, friss koktélok 21. századi felfogásban. A francia gyártó shortfilljei nem csak szimpla másolatok, hanem egyedi liquid műalkotások. Tekerd fel a hangerőt és élvezd az ízeket!