Barion Pixel
Menü
Kosár

Vapy Twin longfill aroma

Mert van, amit egyszerűen nem lehet megunni! Agyament ötletnek tűnő longfill a Vapy Twin Apple & Mint, de jól áll neki az őrület. Fantasztikusan kiegyensúlyozott ízek, gyümölcsös, friss, mentás… Az érett, lédús, mesésen vöröslő alma édes, fűszeres ízeit mindenki szereti. A menta üdeségével kiegészít..
2,990 Ft
Nettó ár:2,354 Ft
A Vapy beindítja a nyarat ezzel a gyümölcsös szenzációval. A legendás duó, a tuti ikerpár most téged is lehengerel. Rengeteg érett, lédús, illatos, földesen édes és csípős feketeribizli, csodás, friss ízekkel, amelyek nem hagyják nyugodni az érzékeket. De ott a kistesó, a banán, ami a krémesen cukro..
2,990 Ft
Nettó ár:2,354 Ft
Gőzölésre született! A Vapy Twin Cherry & Aloe új dimenziókat nyit a vapelésben. Két homlokegyeneset eltérő karakterű alapanyag, amelyek mindenben különböznek. Mégis remekül megférnek egymás mellett. A cseresznye édes, harsányan gyümölcsös, nyarat idéző ízeit megőrjíti az Aloe frissítő, kissé kaktus..
2,990 Ft
Nettó ár:2,354 Ft
Dohányfanok figyelem! Itt a féktelen örömök birodalma. A Vapy Twin Cherry & Tobacco longfillel megtaláltad a dohányos ízek Szent Grálját. Sokan keresik az igazán ütős párosításokat ebben a kategóriában. Neked nem kell tovább kutatnod. Válogatott, kicsit füstös, kicsit édes, natúr dohánykeverék és eg..
2,990 Ft
Nettó ár:2,354 Ft
A vapelés Stan és Panja megérkezett. A két tesó, amit keveseknek jut eszébe egy palackba zárni. Egy kis trópusi őrület, amitől garantáltan pörögni fog rajtad a fürdőgatya! Az érett banán fűszeres, csípős, cukros édessége és gyümölcsössége önmagában is csábító. De a kókuszdió jól ismert, ropogós, kic..
2,990 Ft
Nettó ár:2,354 Ft
Dupla dinamit, amitől tripla szaltót ugrasz! A Vapy Twin Double Apple megmutatja neked egy csodás gyümölcs két arcát, szinte rágható örömöket okozva. A kertek királynője, az édes, lédús, piros alma fűszeres édessége csak a csali, amire ráharapva érkezik a zöldalma friss, bódítóan aromás fanyarsága é..
2,990 Ft
Nettó ár:2,354 Ft
Meglátni, megkóstolni és megszeretni egy pillanat műve. A pokoli ikrek most hozzád is beköszönnek. Az ázsiai aromák kedvelői már biztosan ismerik a sárkánygyümölcs jellegzetes, izgalmas ízét. Friss, gyümölcsös, a kiwit idézi, némi kaktuszos jelleggel. A tesó ezúttal a trópusokat idéző, roppanósan éd..
2,990 Ft
Nettó ár:2,354 Ft
Íme a színes ikertesók a szomszédból! Az egyik piros, a másik zöld. Azt hihetnéd, soha nem kerülnek összhangba. De hinni a templomban kell. Az ingerlően vöröslő, érett, lédús, eper üde, gyümölcsös, csípős aromáit nem csak megszelídíti, hanem igazi, tombolóan finom koktéllá varázsolja a kiwi fanyaréd..
2,990 Ft
Nettó ár:2,354 Ft
Vapy Twin - Lemon & Mint - Citrom és Menta ízű Longfill aroma - 10/60 ml
Elfogyott - Érkezés: pár nap
Egy kóstolás és soha többé nem akarod letenni. Ezt tudja a Vapy Twin Lemon and Mint. Mesteri frissesség, a koktél, ami bearanyozza a napod. Óriási adag illatos, üde, érett citromból készült limonádé, a jól ismert fanyarédes zamattal, amit egyszerűen megőrjít a menta döbbenetesen friss aromája. Felpe..
2,990 Ft
Nettó ár:2,354 Ft
Lehet élni nélküle, de minek? A Vapy Twin Orange & Mango a galaxis két legkedveltebb gyümölcsét kínálja neked egyetlen longfillben. A mindenki által ismert narancs erős, gyümölcsös, frissítően citrusos, egyszerre savanyú és édes aromái adják a koktél alapját. Ezt az ízhurrikánt fokozza tovább a mang..
2,990 Ft
Nettó ár:2,354 Ft
Ilyen nincs! A páratlan páros megérkezett. Két meglepő összetevő, amelyek külön-külön csodákra képesek, de vajon, hogy muzsikálnak együtt? Eláruljuk: zseniálisan! A görögdinnye harsányan gyümölcsös, frissítő, szinte üvöltően édes és nyárias ízének remekül áll a csemegeszőlő fűszeres, üde, mégis szin..
2,990 Ft
Nettó ár:2,354 Ft
Tételek: 1 - 11 / 11 (1 oldal)

Vapyness: a gőzölés öröme! A lengyel Chemnovatic neve ismerősen cseng e-cigarettás körökben. Ha valaha készítettél akár csak egyetlen adag e-liquidet is, szinte biztosan használtad valamelyik terméküket. A Vapy a Chemnovatic új brandje. A Vapy Twin pedig a legújabb dobásuk. A Twin játék az érzékeiddel. Twin, vagyis ikrek, két fő összetevő, két íz, két különböző karakter, tökéletes harmóniában. Ez a Vapy Twin longfill család. Mindegyiküket úgy tervezték, hogy megfeleljenek a legigényesebb vaperek elvárásainak is. Használatuk egyszerű, az előkészítés szót sem érdemel, csak töltsd a flakonban lévő 10ml aromához a szükséges nikotin booster mennyiséget, majd a kedvenc alapfolyadékod és meg is vagy. Minden Vapy Twin longfill igazoltan GMO és CMR mentes, nem tartalmaznak acetoint, diacetilt vagy acetil propionilt. Na, jöhet a kóstoló? Élvezd a tökéletességet, induljon a Vapyness!