Barion Pixel
Menü
Kosár

Dovpo Mod készülékek

A színes egyéniség. A Dovpo ismét húzott egy merészet. Íme valódi „luxifeelinget” árasztó e-cigaretta boksz mod, a Themis. A merész kinézet nem csak előkelőséget sugall, tényleg új szintre emeli a vape élményt. Már ránézni is jó, a forma megnyerő, a színek vakítóan és vadítóan lendületesek. Az arany..
€54.20
Nettó ár:€43.36
A kis vape zseni visszatért! Sokak kedvence, az Odin sorozat legkisebb tagja is átesett egy alapos ráncfelvarráson. A Dovpo semmit sem bízott a véletlenre. Maradtak a győztes bandán ne változtass elvnél. Így a fejlesztésben ezúttal is a bevált csapat, a Vaperz Cloud és a Vaping Bogan működött közre...
€96.10
Nettó ár:€76.88
Tételek: 1 - 2 / 2 (1 oldal)

Íme egy igazán nagy dobás! Bemutatkozik a Dovpo, egy valóban kreatív csapat, amely a vásárlóival együtt szeret tanulni és persze alkotni. A sikersztori 2012-ben kezdődött. A cég az első időkben főleg a kutatás-fejlesztésre, a marketingre, a gyártás technológiára és a szerviz szolgáltatások kiépítésére összpontosított, elsősorban más cégekkel együttműködve. Az e-cigaretták gyorsan változó piacán nem könnyű talpon maradni, azonban a megfelelő tudás már a zsebükben volt. Így nem sokkal az alapítás után gőzerővel vetették bele magukat a saját modok, kazánok fejlesztésébe. A céljaik ma is ugyanazok, mint 2012-ben: a vaperek nem pusztán vásárlók. Partnerek, ügyfelek, barátok, akik a lehető legjobb, legmegbízhatóbb e-cigarettákat, kazánokat, kiegészítőket érdemlik. Ez a maximalizmus és minőség iránti elkötelezettség látszik minden egyes kezedben tartott Dovpo terméken. A teljesítményben, a technológiában nem ismernek tréfát. Így jöhetett létre a legendás Topside és Odin termékcsalád, valamint természetesen a Blotto rta-k sokasága. Előszeretettel vágnak bele közös projektekbe a legkülönbözőbb gyártókkal, szakértőkkel, ilyen pl a BP Mods a Vapers Cloud vagy épp Vaping Bogan. Érezd te is a Dovpo hatást, fedezd fel a csúcsminőségű modok, szettek világát, elérhető árakon.