Barion Pixel
Menü
Kosár

Vape Distillery longfill aroma

Vape Distillery - Grape Bubblegum - Szőlős rágógumi ízű Longfill aroma - 30/120 ml Egy kis rock’n roll életérzés a kazánban! Extra lédús kékszőlő, extra gyümölcsös ízzel, mindez rágógumiba csomagolva. A kékszőlő fűszeres, semmihez sem hasonlítható zamata, kiegészítve egy falatnyi cukorkás ragacso..
€14.52
Nettó ár:€11.61
Vape Distillery - Original Bubblegum - Cukorkás rágógumi ízű Longfill aroma - 30/120 ml Az Original Bubblegum a klasszikus, ragadós amerikai gömbrágók cukorkás ízvilágát hozza el neked. Töltsd a kazánba és a jókedv garantált! Autentikus aromák, karakteres édesség, a háttérben megbújó gyümölcsös j..
€14.52
Nettó ár:€11.61
Vape Distillery - Strawberry Bubblegum - Epres rágógumi ízű Longfill aroma - 30/120 ml Az igazi rózsaszín amerikai álom. A friss eper intenzív íze, amely elcsábítja az összes érzéked. A gyümölcsösség lassan ölt alakot a mókás ragacsosság mögött, fokozatosan válik egyre édesebbé, és fűszeresebbé. ..
€14.52
Nettó ár:€11.61
Tételek: 1 - 3 / 3 (1 oldal)

Most beleszippanthatsz az újvilág vidám aromáiba, hiszen van-e amerikaibb dolog a rágóguminál? A Vape Distillery Bubblegum sorozata egy csipetnyi édes, gyümölcsös, igazi amerikai hangulatot csempész a mindennapokba. Variációk egy témára, három különböző rágó, amelyek egészen egyedi módon idézik fel ennek a ragacsos finomságnak az ízeit. Így visszahozva egy keveset gyerekkorunk legszebb emlékeiből is.

A Vape Distillery egy díjnyertes brit gyártó, amelynek minden terméke házon belül, saját laborban és gyártósoron készül. Nem véletlen, hogy 2018-as alapításuk óta sorra vehetik át az elismeréseket. A Vape Lifestyle Expo legjobbjának járó díj is hozzájuk került. Alapelvük, hogy a minőség szent, a vásárló sérthetetlen! Prémium kategóriás e-liquidjeikből éppen ezért kihagynak minden olyan alkotóelemet, amit ők maguk nem szívesen változtatnának gőzzé. Longfilljeikben kizárólag a legjobb minőségű, gondosan válogatott összetevőket találod, így biztosra mehetsz, az élmény garantált.