Barion Pixel
Menü
Kosár

Vampire Vape aroma

Itt a legyőzhetetlen aromakirály! Érett, vegyes bogyós gyümölcsök keveréke (szeder, áfonya, kékszőlő, málna). Ez a gyümis alap adja az édességet. Majd megjelenik az ánizs jellegzetes, mindent beborító, mámorító aromája. De csak azért, hogy ebbe harmóniába torkaszakadtából üvölthessen bele a menta me..
€11.07
Nettó ár:€8.85
A Vampire Vape Pinkman ma is egy ikon a gyümölcsös aromák között. Ezt a kényeztető ízbombát a savanykás gyümölcsök armadája teszi fenomenálissá. Letehetetlen, megunhatatlan klasszikus! Infó: • Gyümölcs/Hűsítő ízvilág • Prémium minőség • Eredeti csomagolás Kiszerelési egység: 30 ml Gyártó: ..
€11.07
Nettó ár:€8.85
A sikersztori folytatódik! A Vampire Vape Pinkman ma is egy ikon a gyümölcsös aromák között. Az Ice azonban egészen egyedülálló íz, amely a citrusfélék friss keverékén alapul. Keserédes grapefruit, friss, édesen fanyar narancs és a savanykás, illatos citrom. Ezt a kényeztető ízbombát a bogyós gyümöl..
€11.07
Nettó ár:€8.85
Tételek: 1 - 3 / 3 (1 oldal)

A Vampire Vape 2012-ben kezdte a működését, mindössze 12 alap ízzel. Saját üzem, saját gépsor, saját labor, ám a cél nem csak a tökéletes gőzök megalkotása volt, hanem egyben a szórakoztatás is. A márka gyorsan népszerűvé vált, köszönhetően a friss és nyerő recepteknek, valamint az akkor formabontó logónak és a mókás arculatnak. Csendesen tornázták fel magukat az eladási listákon, de a nagy áttörés váratott magára. Egészen 2014-ig, amikor két ikonikus aromájukkal, a Heisenberggel és a Pinkmannel egyszerűen letarolták vape piacot. A sikerük legnagyobb bizonyítéka az, hogy sokan ma sem tudják elképzelni az e-cigarettázást „VV” termékek nélkül. A termékpalettájuk folyamatosan bővül, fenomenális ízek garmadáját alkották meg a vaperek szórakoztatására és persze igényeik kielégítésére. A Vampire Vape cuccok alaptermékek, egyetlen valamirevaló vape shop kínálatából nem hiányozhatnak. A miénkből sem. ☺