Barion Pixel
Menü
Kosár

Call of Vape eliquid

Felkészültél? Ha igen, akkor vesd bele magad a tomboló gyümölcs csatába. Fedezd fel az Assault shortfill egyedülálló ízvilágát. Illatos, földes jegyekkel bíró málna, fűszeresen édes szamóca, frissítő, harsány gránátalma adja az alapot, amit felkavar és egészen új dimenziókba emel a kígyógyömölcs fan..
4,990 Ft
Nettó ár:3,929 Ft
Call of Vape - Scout - Málna, Gránátalma és Sárkánygyömölcs ízű Shortfill eliquid - 100ml/0mg
Elfogyott - Érkezés: pár nap
Íme az ízek harca, kicsit másként! A rettenthetetlen és egzotikus sárkánygyümölcs édes fanyarsága vezeti ezt az aroma hadsereget, míg az édes, földesen illatos málna és a csillogóan harsány, szinte roppanósan friss, zamatos gránátalma a hátvédet alkotja a gőzfellegben. Mesteri ízek a liquid mesterek..
4,990 Ft
Nettó ár:3,929 Ft
Íme a legjobb szövetséges az ízekért vívott harcban! A Supportra mindig számíthatsz. A mangó fűszeres édességének tombolását, megszelídíti a málna földesen illatos zamata. De az érzékek nem pihenhetnek, mert érkeznek a feketeribizli erőteljes, fanyar aromái és a gránátalma harsány frissessége. Nincs..
4,990 Ft
Nettó ár:3,929 Ft
Az íz, amitől elveszted az eszed! A Zombie aromái szinte vadásznak az érzékeidre, és ha megkóstolod, soha nem ereszt többé. Fűszeresen citrusos, friss lime, ami őrült alapot ad a bogyós gyümölcsök zamatainak. Fanyarédes gránátalma, illatosan édes málna, frissítő szeder és persze a csípősen mézes, ér..
4,990 Ft
Nettó ár:3,929 Ft
Tételek: 1 - 4 / 4 (1 oldal)

Őrült ízek a vape őrültektől! Ez a Cloud Vapor új termékcsaládja, a Call of Vape. A francia csapattól már megszokhattuk a tomboló ízkavalkádot, az irgalmatlan gőzfelhők iránti rajongást. És persze korábbi alkotásaikból tudjuk, hogy a gyümölcs mindenek felett áll. Nincs ez másként a Call of Vape shortfillek esetében sem. Palettájuk új darabjait a videójátékok ihlették, véleményük szerint a gőzölés nem más, mint mindennapi harc a tökéletes ízekért. Nos elég megrendelned valamelyik liquidet és nem csupán a csatát. a háborút is megnyerted. Egzotikus alapanyagokat ötvöznek a megszokott összetevőkkel, arcpirító bátorsággal és leleményességgel nyúlva a megszokott receptek nyújtotta biztos alaphoz. De a Cloud Vapor-nál mindig tekernek egyet a dolgokon. Készülj az észvesztő kalandra! Ez sokkal több mint gőzölés, ez a Call of Vape!