Barion Pixel
Menü
Kosár

Vapirit készülékek

A változás menő! Íme a Vapirit podrendszerek legújabb generációja, a Vapirit 40 Pod Kit! A kezdőszettek után valami komolyabbra vágysz? Akkor itt a te e-cigarettád! A siker garantált. Nem kell töltőért rohangálnod, hiszen az eszközben egy beépített 1400 mAh-ás akkumulátor üzemel. A megjelenése is ko..
14,490 Ft
Nettó ár:11,409 Ft
A változás menő! Íme a Vapirit podrendszerek legújabb generációja, a Vapirit 80 Pod Kit! A kezdőszettek után valami komolyabbra vágysz? Akkor itt a te e-cigarettád! A siker garantált. Nem kell töltőért rohangálnod, hiszen az eszköz cserélhető akkumulátorral üzemel, ráadásul te választhatod meg, hogy..
18,990 Ft
Nettó ár:14,953 Ft
Tételek: 1 - 2 / 2 (1 oldal)

Stílus és lendület. A Vapirit egy igazi 21. századi brand. Nincs nagy történelme, nem is lehet, hiszen csupán 2019-ben alakult, mégis egyre elismerőbben nyilatkoznak róla világszerte. A Vapirit pod rendszerek egyszerűek, megbízható elektronikával rendelkeznek, széleskörű felhasználási lehetőségeket biztosítanak, hiszen mtl és dl vonalon egyaránt bevethetők. A Vapirit e-cigatetták a kreatív megoldásoknak köszönhetően a vapelés világával ismerkedők és a haladók igényeinek egyaránt megfelelnek. A kompatibilis porlasztóknak köszönhetően pedig teljes mértékben a vaperek igényeire szabható. A folyamatos innováció és a vásárlók igényeinek tökéletes beépítése a tervezési folyamatokba érezhető a gyártó minden termékén. A nemzetközi sikereik többek között ennek is köszönhetők. Kreativitás, innovatív technológia, hit és szeretet: ez a Vapirit!