Barion Pixel
Menü
Kosár

3 Baccos aroma

Egy falatnyi Törökország! A 3 Baccos Ankara tökéletes választás, ha szereted az igazán lágy aromákat. Kétféle csodálatos dohány klasszikus keveréke, amelyek tökéletes egészítik ki egymást. A szivaros jelleget az egészen egyedi, édes, fűszeres íz teszi teljessé, amit a lokum (szultánkenyér) ad a gőzö..
5,290 Ft
Nettó ár:4,165 Ft
Üdvözlünk Havannában! Sétálj egyet Kuba mennyei, fehér homokos strandjain, színes sikátoraiban, az 50-es évekbeli amerikai autók között, egy igazi, kubai klasszikus utánozhatatlan ízeit kóstolgatva. A Havana aroma a kicsit karcos, kevert kubai szivarok karakteres dohány ízeit használja alapként, ame..
5,290 Ft
Nettó ár:4,165 Ft
Irány Latin-Amerika, mássz fel egy láma hátára, helyezkedj el kényelmesen. És élvezd a Lima hatását amíg csak teheted! Ez az íz megnyitja az utat az igazi Peruhoz. 3Bacco egyik legkarizmatikusabb aromája, egy egyedülálló dohánykeverék intenzív karakteres ízjegyekkel, amit a krémes, édes, finom tejsz..
5,290 Ft
Nettó ár:4,165 Ft
3 Baccos - Manila - Dohány és Vanília ízű aroma - 30ml
Elfogyott - Érkezés: pár nap
Egy aroma, két úti cél! Irány a Karib-térség, majd azonnal indulhatsz is Fülöp-szigetekre a Manila segítségével! Ehhez nincs is másra szükséged, csak erre 3Baccos aromára. A kubai szivarok klasszikus intenzív ízeit megbolondítja a vanília ínyenc, édesen illatozó krémessége. Nincsenek tolakodó, kiugr..
5,290 Ft
Nettó ár:4,165 Ft
Tételek: 1 - 4 / 4 (1 oldal)

Egyedi megjelenés, szenvedéllyel összeállított receptek, mennyei ízek, ez a 3Baccos. A gyártó nem más, mint a Don Cristo révén óriási sikert arató kanadai PGVG Labs. Miután letarolták Észak-Amerikát a klasszikus dohány aromákkal, majd a desszertízekkel, új utakat kerestek a vape világban. Azt vallják, hogy a gőzölésben nem ismernek tréfát! Így született meg a 3Baccos. Az új brand a régi, jól bevált dohány vonalat viszi tovább, de elsősorban az édességek kedvelőinek okoznak majd mérhetetlen örömet. Vanília, kávé, karamell, fűszeres szivarok… csak néhány a csodás aroma a kínálatból. Minden piacra kerülő darabon érződik a gondoskodás, a szeretet és a minőség iránti elkötelezettség, ami a családi vállalkozások jellemzője. Ízek szívvel és lélekkel, csak Neked! Kezdődhet a 3 Baccos varázslat?