Barion Pixel
Menü
Kosár

Innokin tankok, porlasztók

Kiváló ízek, egyszerű használat, ezt jelenti a GoS eldobható tankja. A speciális, 1,6 Ohmos beépített porlasztóval, 2 ml kapacitással és felső töltéssel rendelkező tank valódi mtl élményt biztosít, fantasztikus gőzökkel. Kifejezetten az analóg érzés imitálásra tervezték, a kényelmet, a megjelenést é..
1,890 Ft
Nettó ár:1,488 Ft
Fantasztikus ízek könnyedén az Innokin műhelyéből! A GoZ 2 ml kapacitású, 510 csatlakozással rendelkező tankja a vapelés új generációját jelenti. A felső töltési rendszernek köszönhetően a liquid utánpótlás gyerekjáték, a cserélhető kazánbetétekkel és a szabályozható levegőáramlással a gőzölési élmé..
3,790 Ft
Nettó ár:2,984 Ft
A király visszatért! Itt az Innokin új generációs kazánja, a Zenith 2. Stílus, kényelem, egyszerűség, könnyű használat. Az mtl és az rdl vonal rajongói most hódolhatnak a szenvedélyüknek. A Zenith 2 óriási, 5,5 ml liquid kapacitással rendelkezik. Precízen szabályozható, újra hangolt levegőszabályozá..
12,490 Ft
Nettó ár:9,835 Ft
Egy zseniális kiegészítő egy zseniális e-cigarettához. Ez az Innokin Klypse 0,8 Ohm pod tank, amit kifejezetten a Klypse Mecha pod kithez fejlesztettek ki. A tökéletes ízekről és gőzökről az Innokin legújabb szabadalmaztatott technológiája gondoskodik. Az oldalsó liquid töltési lehetőség kényelmes, ..
1,990 Ft
Nettó ár:1,567 Ft
Egy zseniális kiegészítő egy zseniális e-cigarettához. Ez az Innokin Klypse 1,2 Ohm pod tank, amit kifejezetten a Klypse Mecha pod kithez fejlesztettek ki. A tökéletes ízekről és gőzökről az Innokin legújabb szabadalmaztatott technológiája gondoskodik. Az oldalsó liquid töltési lehetőség kényelmes, ..
1,990 Ft
Nettó ár:1,567 Ft
A PZP kazánbetétekkel kompatibilis Kroma Nova pod tank a legújabb Innokin technológiát képviseli. A 3ml liquid kapacitás és a biztonságos felső töltési rendszer gondoskodik arról, hogy a mindennapi használat kényelmes legyen, így neked csak a fantasztikus ízekre és gőzökre kell figyelned. Műszaki..
1,890 Ft
Nettó ár:1,488 Ft
Az Innokin PZP kazánbetétek egyetlen célt szolgálnak: a tökéletességet. Tökéletes ízeket és a tökéletes e-cigaretta élményt biztosítanak. Használatuk végtelenül egyszerű, a speciális mesh technológia pedig hosszú élettartamot biztosít. Ellenállás: 0,4 ohm Ajánlott teljesítmény: 30-40W Felhaszná..
1,490 Ft
Nettó ár:1,173 Ft
Az Innokin PZP kazánbetétek egyetlen célt szolgálnak: a tökéletességet. Tökéletes ízeket és a tökéletes e-cigaretta élményt biztosítanak. Használatuk végtelenül egyszerű, a speciális mesh technológia pedig hosszú élettartamot biztosít. Ellenállás: 0,6 ohm Ajánlott teljesítmény: 18-24W Felhaszná..
1,490 Ft
Nettó ár:1,173 Ft
Az Innokin PZP kazánbetétek egyetlen célt szolgálnak: a tökéletességet. Tökéletes ízeket és a tökéletes e-cigaretta élményt biztosítanak. Használatuk végtelenül egyszerű, a speciális mesh technológia pedig hosszú élettartamot biztosít. Ellenállás: 1 ohm Ajánlott teljesítmény: 9-13W Felhasználás..
1,490 Ft
Nettó ár:1,173 Ft
Az Innokin PZP kazánbetétek egyetlen célt szolgálnak: a tökéletességet. Tökéletes ízeket és a tökéletes e-cigaretta élményt biztosítanak. Használatuk végtelenül egyszerű, a speciális mesh technológia pedig hosszú élettartamot biztosít. Ellenállás: 1,2 ohm Ajánlott teljesítmény: 10-13W Felhaszná..
1,490 Ft
Nettó ár:1,173 Ft
Vcap, ha igazán jót akarsz! Íme a vapelés jövője, már ma. Egy lenyűgöző teljesítménnyel bíró kiegészítő a lenyűgöző Trine e-cigarettához. A Vcap 0,6 Ohm pod tankot kifejezetten a Trine pod kithez fejlesztették ki. A fantasztikus ízek és a tökéletes gőzök érdekében az Innokin legújabb technológiáját ..
1,590 Ft
Nettó ár:1,252 Ft
Vcap, ha igazán jót akarsz! Íme a vapelés jövője, már ma. Egy lenyűgöző teljesítménnyel bíró kiegészítő a lenyűgöző Trine e-cigarettához. A Vcap 0,8 Ohm pod tankot kifejezetten a Trine pod kithez fejlesztették ki. A fantasztikus ízek és a tökéletes gőzök érdekében az Innokin legújabb technológiáját ..
1,590 Ft
Nettó ár:1,252 Ft
Vcap, ha igazán jót akarsz! Íme a vapelés jövője, már ma. Egy lenyűgöző teljesítménnyel bíró kiegészítő a lenyűgöző Trine e-cigarettához. A Vcap 0,8 Ohm pod tankot kifejezetten a Trine pod kithez fejlesztették ki. A fantasztikus ízek és a tökéletes gőzök érdekében az Innokin legújabb technológiáját ..
1,590 Ft
Nettó ár:1,252 Ft
Az Innokin Z kazánbetétek segítségével nem probléma a maximális ízek és a tökéletes e-cigaretta élmény elérése. Használatuk egyszerű, a speciális szerkezet hosszú élettartamot biztosít. Ellenállás: 0,3 ohm Anyag: kanthal A1 Ajánlott teljesítmény: 30-40W Felhasználási mód: DL Kompatibilis eszk..
1,190 Ft
Nettó ár:937 Ft
Az Innokin Z kazánbetétek segítségével nem probléma a maximális ízek és a tökéletes e-cigaretta élmény elérése. Használatuk egyszerű, a speciális szerkezet hosszú élettartamot biztosít. Ellenállás: 0,5 Ohm Anyag: kanthal A1 Ajánlott teljesítmény: 14-19W Felhasználási mód: DL Kompatibilis eszk..
1,190 Ft
Nettó ár:937 Ft
Az Innokin Z kazánbetétek segítségével nem probléma a maximális ízek és a tökéletes e-cigaretta élmény elérése. Használatuk egyszerű, a speciális szerkezet hosszú élettartamot biztosít. Ellenállás: 0,8 ohm Anyag: kanthal A1 Ajánlott teljesítmény: 15-18W Felhasználási mód: MTL/RDL Kompatibilis..
1,190 Ft
Nettó ár:937 Ft
Az Innokin Z kazánbetétek segítségével nem probléma a maximális ízek és a tökéletes e-cigaretta élmény elérése. Használatuk egyszerű, a speciális szerkezet hosszú élettartamot biztosít. Ellenállás: 1 Ohm Anyag: kanthal A1 Ajánlott teljesítmény: 20-25W Felhasználási mód: MTL/RDL Kompatibilis e..
1,190 Ft
Nettó ár:937 Ft
Az Innokin Z kazánbetétek segítségével nem probléma a maximális ízek és a tökéletes e-cigaretta élmény elérése. Használatuk egyszerű, a speciális szerkezet hosszú élettartamot biztosít. Ellenállás: 1,2 Ohm Anyag: kanthal A1 Ajánlott teljesítmény: 10-14W Felhasználási mód: MTL Kompatibilis esz..
1,190 Ft
Nettó ár:937 Ft
Az Innokin Z kazánbetétek segítségével nem probléma a maximális ízek és a tökéletes e-cigaretta élmény elérése. Használatuk egyszerű, a speciális szerkezet hosszú élettartamot biztosít. Ellenállás: 1,6 Ohm Anyag: kanthal A1 Ajánlott teljesítmény: 10-14W Felhasználási mód: MTL Kompatibilis esz..
1,190 Ft
Nettó ár:937 Ft
A PZP kazánbetétekkel kompatibilis Innokin Zyon pod tank a legújabb generációs Innokin technológia képviselője. A hatalmas, 4,5 ml liquid kapacitás és a megbízható alsó töltési rendszer gondoskodik arról, hogy a mindennapi használat kényelmes legyen, így neked csak a fantasztikus ízekre és gőzökre k..
1,990 Ft
Nettó ár:1,567 Ft
Tételek: 1 - 20 / 20 (1 oldal)