Barion Pixel
Menü
Kosár

Geekvape Mod készülékek

A legenda tovább folytatódik! A Geekvape Aegis Legend harmadik generációja megőriz mindent, ami valóban legendássá tette ezt a box modot. A gyártó a klasszikus forma drasztikus átalakítása helyett néhány meglepő és egyedi fejlesztéssel tette még lenyűgözőbbé a Legend 3 kitet. Természetesen az IP68 b..
€66.52
Nettó ár:€53.22
GeekVape - Aegis Max 100 (Max 2) Box Mod e-cigaretta mod
Elfogyott - Érkezés: pár nap
A Geekvape Max 100 a nagy sikerű Aegis Max második generációja. Kisebb és könnyebb, mint elődje, ám nagyobb, 1,1 hüvelykes TFT kijelzőt kapott. Ez a szinte elpusztíthatatlan vape vadállat IP68-as minősítésű védelemmel rendelkezik (víz-, por- és ütésálló), ráadásként dedikált gombbal zárható is a kés..
€55.43
Nettó ár:€44.35
Volt egyszer egy legenda, az Aegis X…. És most itt az utód, az érintőkijelzős modok legújabb generációja, az igazi vape szörnyeteg, a Geekvape T200 (Aegis Touch) boksz mod. Egy 2,4 hüvelykes kijelzővel szerelt érintőképernyős készülék, ami minden elemében a tökéletes gőzölést és a felejthetetlen viz..
€73.92
Nettó ár:€59.13
GeekVape - Z200 - Box Mod e-cigaretta mod
Elfogyott - Érkezés: pár nap
Isteni gőzök, brutális teljesítmény, GeekVape módra! Mindenki tudja, mit jelent a gőzölés világában a Z betű. A gyártó immár legendás Zeus termékeit jelöli. Hát persze, hogy ehhez a névhez egy saját mod is dukál! Ráadásul nem is akármilyen. A Z200 egy vadonatúj konstrukciójú készüléket takar, ami ké..
€52.97
Nettó ár:€42.37
Tételek: 1 - 4 / 4 (1 oldal)