Barion Pixel
Menü
Kosár

Elállási nyilatkozat

Önnek módjában áll indoklás nélkül 14 napon belül visszaküldeni a megrendelt termékeket, ez esetben a visszaküldés költségei a vásárlót terhelik. Csak sértetlen csomagolású, és használatba nem vett (pl. porlasztók, utántöltő folyadékok, bármely készülék, kezdő és haladó szettek, stb…) termékeket áll módunkban visszavásárolni.

Minden olyan terméket, mely az alábbi kategóriák valamelyikéből lettek rendelve (Kezdő szettek. Haladó szettek, Porlasztók, RBA/RDA/RDTA/RTA, Kazánbetétek, Kazánkiegészítők) kicsomagolás után, annak a terméknek tudjuk a vételárát 100%-ban visszatéríteni, amelyet liquiddel vagy egyéb folyadékkal nem töltöttek fel, amennyiben már feltöltött és/vagy beüzemelt eszköz esetén szeretne élni elállási jogával, úgy az eladó a termék értékesíthetetlenségére való tekintettel jogosult a termék vételárának maximum 50%-át visszafizetni a vásárló részére.

Írásban tett elállás esetén érvényesnek kell tekintenünk a határidő lejárta előtt elküldött nyilatkozatot, de CSAK írásban tett elállás esetén van mód a jog érvényesítésére.

Az Üzemeltető a fogyasztó által kifizetett teljes rendelési összeget köteles visszatéríteni, amennyiben a termék(ek)ről bebizonyosodik, hogy visszavételre alkalmas állapotban került vissza az Üzemeltetőhöz (ez az összeg vonatkozik a szállítási és egyéb járulékos költségekre is) legkésőbb az elállást követő harminc napon belül. A visszatérítést cégünk az oldalon levásárolható utalvány formájában jóváírja vagy a fogyasztó által megadott bankszámlára történő utalással egyenlíti ki. Átutalás esetén kizárólag Revolut bankon beüli tranzakcióra van lehetőség. Más pénzintézetnél vezetett számlára a visszatérítés nem lehetséges. Az Eladó azonban követelheti a termék nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését.

Kérjük, hogy töltse le elállási nyilatkozatunkat és kitöltve küldje el nekünk a [email protected] e-mail címre!
Az elállási nyilatkozatot itt tudja letölteni: ELÁLLÁSI NYILATKOZAT