Barion Pixel
Menü
Kosár

Ehuka eliquid

Ahogy azt elképzeled. Ha az Ehuka Double Pomme shortfillel gőzölsz, valóra válik a „vaper álom”, egyenesen a gyümölcsös kertekből származó alma elsöprő ízébe kóstolhatsz bele. A kétféle alma édes, fűszeresen harsány, roppanós zamata tökéletesen visszaköszön a gőzökben is. A recept az édesség és a fr..
4,190 Ft
Nettó ár:3,299 Ft
Ahogy azt elképzeled. Ha az Ehuka Myrtille shortfillel gőzölsz, valóra válik a „vaper álom”, egyenesen az erdő legjavának elsöprő ízébe kóstolhatsz bele. Édes, kissé földes jegyekkel bíró, mégis őrületesen friss, gyümölcsös áfonya, amit egyszerűen nem lehet megunni. Persze a döbbenetes rafinériával ..
4,190 Ft
Nettó ár:3,299 Ft
Ahogy azt elképzeled. Ha az Ehuka Orange Menhte shortfillel gőzölsz, valóra válik a „vaper álom”, egyenesen a trópusok legjavának elsöprő ízeibe kóstolhatsz bele. Klasszikus, keleties ízvilág, a harsányan citrusos, döbbenetesen friss narancs jól ismert zamatát szinte újjávarázsolja a csipetnyi menta..
4,190 Ft
Nettó ár:3,299 Ft
Ahogy azt elképzeled. Ha az Ehuka Raisin shortfillel gőzölsz, valóra válik a „vaper álom”, egyenesen a francia vagy épp a marokkói borvidékek autentikus ízeit kóstolhatod meg. Harapj bele egy óriási kékszőlő fürtbe és élvezd a fűszeres, édesen fanyar, igazán gyümölcsös zamatokat. A különleges élmény..
4,190 Ft
Nettó ár:3,299 Ft
Tételek: 1 - 4 / 4 (1 oldal)

Ehuka – egzotikus utazás az ízek földéjre. Üdv a francia Ehuka shortfillek világában, ahol a klasszikus értékek és az innováció találkozik. Fedezd fel az Ehuka lenyűgöző ízeit és e-vízipipáit, melyek egyesítik a hagyományt és a modern technológiát, a tökéletes élmény érdekében. Az Ehuka által meghonosított stílus egészen egyedi, Marokkó szívét-lelkét találod minden egyes liquidben. Az általuk megvalósított receptek a marrákesi mesterek tudását és az autentikus ízeket ötvözik a 21. századi trendekkel. A liquidek használata végtelenül egyszerű. Akár nikotinos, akár nikotinmentes változatban is elkészíthetők, sőt önmagukban is bátran alkalmazhatók. Lenyűgöző gőzök, lebilincselő illatok, mesés élmény a mesék birodalmából. Kóstold meg és azonnal beleszeretsz! Ehuka, ahol az ízek és a szórakozás találkoznak.