Barion Pixel
Menü
Kosár

Solub Mythologique aroma

A chilei Atacama-sivatag mitológiai madara Alicanto. Éjszakánként kel útra, szárnyalása során pedig csak arannyal és ezüsttel táplálkozik. Kifinomult ízlésének hála Te is bízhatsz benne, ha vágyaid desszert ízeit keresed. Ennek az aromának még ő sem tudna ellenállni! Csodás, friss vajas keksz, édes,..
1,090 Ft
Nettó ár:858 Ft
Arezzo a görög mitológia kimérája, hibrid lény, akiben testet ölt az erő, a tomboló féktelenség és az egyensúly egyaránt. Pont ahogyan a róla elnevezett aromában! Az erdei bogyós gyümölcsök (szamóca, áfonya, szeder) és a szőlő édessége, a csillagánizs intenzív ízével kombinálva, amit az eukaliptusz ..
1,090 Ft
Nettó ár:858 Ft
Borges Képzelt lények könyve című művében szerepelt Peryton, egy legendás, atlantiszi lény, a szárnyas szarvas. Otthona ugyan egy földrengés áldozatává vált, de sikerült elmenekülnie, és most vele idézheted fel a múlt ízeit modern köntösben! Magával ragadóan gyümölcsös, illatos málnalekvár réteg, fr..
1,090 Ft
Nettó ár:858 Ft
Fenrir a skandináv mitológia gigantikus farkasa, aki Odin birodalmának hideg ködében született. Száját kitátva egész világokat tudott elnyelni. A róla elnevezett aroma épp oly jeges, mint az északi szelek. A menta jellegzetes, kellemes, extra frissítő hatású, édeskés-kesernyés íze, kiegészítve az er..
1,090 Ft
Nettó ár:858 Ft
Helios, a görögök napistene, aki négylovas szekerével az égen szárnyal. Ő az igazi gyümölcsérlelő. Repülj most te is vele, és kóstold meg az érett banán rajongóinak készült krémes desszert napsütötte ízeit. Valódi gyümölcsös aroma, egy hatalmas adag habos vaníliával. A Helios lángra lobbantja majd a..
1,090 Ft
Nettó ár:858 Ft
Kitsune a japán népmesék 9 farkú, észrevehetetlen, ravasz, bölcs rókája. Természetfeletti erővel és varázslatos képességekkel bír. Mindig más alakban jelenik meg, hol bűnre csábít, hol segítséget nyújt. Most téged hív, hogy fedezd fel ezt az aromát, ami a sós vajkaramell érdekes, semmihez sem hasonl..
1,090 Ft
Nettó ár:858 Ft
A középkori skandináv legendák fantasztikus nyolckarú teremtménye, Kraken. Titáni polipunk egy végtelen utazásra csábít a vörös bogyós gyümölcsök (áfonya, málna, ribizli, cseresznye, meggy) és csillagánizs mesés ízekkel teli világán keresztül. Ezt a csodás aroma áramlatot az Északi-tenger fagyos leh..
1,090 Ft
Nettó ár:858 Ft
Minos a görög mitológiából származó mesebeli szörnyeteg, akinek a teste emberi, ám a feje egy bikáé. Rettegett labirintusa veszélyekkel teli, de most engedd, hogy mégis magával rántson a vérvörös érett eper és a színes cukorkák édes útvesztőjébe. Íme a Solub antik varázslata, a desszert rajongók álm..
1,090 Ft
Nettó ár:858 Ft
A skandináv legenda szerint Munnin az Odint kísérő két, mindent látó és halló holló egyike. Hajnalban bejárja a kilenc világot, és visszarepül, hogy elmesélje gazdájának, amit utazása során megtudott. Most a Te füledbe suttog majd a gőzfellegeken át! Az aromáról, ami egészen egyedi módon ötvözi a na..
1,090 Ft
Nettó ár:858 Ft
A görög mitológiából származó mesés lény, Nessos a kentaur a névadója ennek az aromának. Vele indulhatsz egy kellemes sétára a Pelion hegy napsütötte lankáin a lágy, kellemes, édes, klasszikus dohányíznek köszönhetően. Tragikus sorsú kentaurunk a legenda szerint Héraklész feleségét rabolta el, és ez..
1,090 Ft
Nettó ár:858 Ft
Ki ne ismerné Pegazust, az ókori görög mondák isteni erejű szárnyas lovát? Egészen az Olümposzig vágtatott az égen, ám most már csak egyetlen célja van, Téged is elvezetni az igazi mesevilágba, az illatos gőzfellegeken keresztül. Az áfonyás epres rágógumi mosolyra késztető aromái és a friss menta je..
1,090 Ft
Nettó ár:858 Ft
Smei a hatalmas sárkány, a balkáni folklór legendás alakja. Varázsigéi ugyan a múlt ködébe vesztek, de most újra a fülünkbe suttogja őket. Így ismerheted meg az áfonya, a fekete ribizli és a hűvös frissesség mindent elborító sötét erejét. Az aroma, ami tényleg bűnre elcsábít, de ez az élvezet jár Ne..
1,090 Ft
Nettó ár:858 Ft
Tételek: 1 - 12 / 12 (1 oldal)

A Solub Mythologique sorozata a különleges ízek rajongóinak készült. Legendás lények és hősök ihlette prémium aromák, válogatott alapanyagokból. Ugyan a mítoszokhoz, mondákhoz hasonlóan varázsolnak majd el gőzölés közben, de a termékcsalád egyetlen tagja sem mese. A Mythologique valódi csemege, valódi ínyenceknek. Természetesen minden aroma GMO diacetil és cukor mentes. Ismerkedj meg Te is a Solub aromák új generációjával.