Barion Pixel
Menü
Kosár

Steam Train Pod Edition longfill aroma

Ez valami egészen más! Egy aroma, amit azt hiszed ismersz. Hiszen két népszerű gyümölcs az alapja. A Doubleheader-ben tökéletes egyensúlyba került az érett, vöröslő eper csípősen fűszeres édessége, és a kiwi lágy, fanyar íze. Persze a jeges fuvallat teszi igazán ellenállhatatlanná a gőzöket. A termé..
2,190 Ft
Nettó ár:1,724 Ft
Az áfonya kissé földes édessége és bódító illata, valamint a szeder csípős, fűszeres, fanyar íze varázslatos gőzöket eredményez. Tökéletes, kiegyensúlyozott aromák, meglepő és fantasztikus gyümölcsös hatással. A hűsítés teszi tökéletessé a harmóniát. A termék egy 30 ml-es flakonban érkezik hozzád, a..
2,190 Ft
Nettó ár:1,724 Ft
Nem csak édesszájúaknak! A mézédes, illatos sárgadinnyével és a kissé uborkás jellegű, fanyarédes kiwivel töltött hatalmas drazsé a tökéletes csemege a nasi imádóknak. Gyerekkori aromák újra gondolva, kirobbanó ízekkel. Meglepő és mulatságos! A termék egy 30 ml-es flakonban érkezik hozzád, ami 10 ml..
2,190 Ft
Nettó ár:1,724 Ft
Dobd le magad egy kényelmes fotelbe és add át magad a gőzölésnek! A gyümölcsök hercegnője, az érett, vörösen izzó, mézédes, mégis könnyed görögdinnye íze felfrissít és kikapcsol. A kellemes hűsítés pedig egy újabb élménnyel lep meg gőzölés közben. A termék egy 30 ml-es flakonban érkezik hozzád, ami ..
2,190 Ft
Nettó ár:1,724 Ft
Kényeztesd el az érzékeid ezzel az ínyencséggel! A gyönyörű, sárga, érett banán tiszta, krémes, mézédes, gyümölcsös aromái felkorbácsolják az ízlelőbimbókat. A falatnyi jeges hűsítés viszont a nyugalom szeleként simítja ki az aromás gőzöket A termék egy 30 ml-es flakonban érkezik hozzád, ami 10 ml k..
2,190 Ft
Nettó ár:1,724 Ft
Eleged van a rohanásból, szükséged van egy rövid vakációra? Az egzotikus, trópusi ízek királya, az ananász majd elcsábít és kikapcsol. Krémes, édes, fűszeres, csípős, friss, gyümölcsös, és persze jegesen hűs. Na, kipróbálod? A termék egy 30 ml-es flakonban érkezik hozzád, ami 10 ml koncentrátumot ta..
2,190 Ft
Nettó ár:1,724 Ft
Tételek: 1 - 6 / 6 (1 oldal)

A Steam Train ismét mindenkire gondolt! Nem csak az ízek szerelmeseit kényeztetik el a gyümölcsös ízekkel, desszert különlegességekkel vagy épp dohány aromákkal. Most már a népszerű pod rendszerek tulajdonosai is teljes egészében élvezhetik a „gőzösök” prémium e-liquidjeinek hatását! A Pod Edition termékcsalád ugyanis kifejezetten nekik szól. A megszokott, kiváló minőségű összetevők olyan aromákba kerültek, amelyek a podok tartályaiba, podfejeibe töltve nyújtják a legjobbjukat. Szóval podozásra fel!