Barion Pixel
Menü
Kosár

Barehead longfill aroma

Barehead - Sweet Raspberry Tea - Málnás Gyümölcstea ízű Longfill Aroma - 30/120 ml
-4 %
A legédesebb piros gyümölcs visszatért! Ugyan a BRHD-es srácok németek, de az ötórai angol teáról ők sem tudnak lemondani. Hiszen nincs is jobb, mint egy pohár csodás, fűszeres, illatos fekete tea. Főleg, ha a kedvenc gyümölcsöd, a friss, földes aromákkal bíró, döbbenetesen édes málna is a pohárba k..
4,790 Ft 4,990 Ft
Nettó ár:3,772 Ft
Barehead Weird Vibes - Berry and Thyme Lemonade - Szeder, Feketeribizli, Citrom, Kakukkfű és Limonádé ízű Longfill Aroma - 30/120 ml
-4 %
Egy bolondos ital, teljesen őrülteknek. Limonádét biztosan ittál már. Olyat is, amibe gyümölcsöt dobtak. És kóstoltad már fűszerezve? A BRHD-nél nem viccelnek, ha elgurul a gyógyszer, akkor nincs megállás. Most egy újabb házi limonádé recepttel jelentkeztek. Friss, cítromos, jeges. Emellett persze s..
4,790 Ft 4,990 Ft
Nettó ár:3,772 Ft
Barehead Weird Vibes - Grape and Hops Lemonade - Szőlő, Komló és Limonádé ízű Longfill Aroma - 30/120 ml
-4 %
A komló nevét hallva mindenkinek a jéghideg, deres pohárban gyöngyöző sör jut eszébe. De a BRHD-es fiúknak másként jár az agyuk. Mert ki mondta, hogy a frissen facsart, házi készítésű limonádét nem lehet feldobni vele? Fogtak egy hatalmas adag citromot, pár kocka jeget, mindezt felturbózták néhány f..
4,790 Ft 4,990 Ft
Nettó ár:3,772 Ft
Barehead Weird Vibes - Mango Basil Lemonade - Mangó, Bazsalikom és Limonádé ízű Longfill Aroma - 30/120 ml
-4 %
Milyen a siker íze? Most megkóstolhatod! A több díjat is bezsebelő, egzotikus gyümölcskoktél téged is lekap a lábadról. A BRHD liquid művészei fogtak egy kancsónyi frissen facsart citrommal készült, jeges házi limonádét és belehajítottak egy raklapnyi érett, lédús, fűszeres, édesen csípős ízű mangót..
4,790 Ft 4,990 Ft
Nettó ár:3,772 Ft
Barehead Weird Vibes - Peach and Rosemary Lemonade - Őszibarack, Rozmaring és Limonádé ízű Longfill Aroma - 30/120 ml
-4 %
Egy újabb bolondos ital, teljesen lökötteknek. Limonádét biztosan ittál már. Olyat is, amibe gyümölcsöt dobtak. És kóstoltad már fűszerezve? A BRHD-nél nem viccelnek, ha elgurul a gyógyszer, akkor nincs megállás. Most egy újabb házi limonádé recepttel jelentkeztek. Friss, cítromos, jeges. És persze ..
4,790 Ft 4,990 Ft
Nettó ár:3,772 Ft
Tételek: 1 - 5 / 5 (1 oldal)

Agyatlan ízek a tarfejű germánoktól☺, ez a Barehead Supply Co. A 2015-ben Berlinben alapított cég mára jóval több, mint egy sikert sikerre halmozó e-liquid gyártó. Nekik sikerült az, amibe sokan belebuktak. A termékeiket használva pillanatok alatt rájön minden vásárló, hogy vapelni csak stílusosan érdemes. A divatot nem utánozni, hanem megteremteni kell. Ehhez nélkülözhetetlenek a csodás ízek. Na ebben nagyon nagyok a Bareheades srácok. Longfilljeik évről-éve a vape expok sztárjai, a díjaikat már számolni sem érdemes. Egyedi receptekkel dolgoznak, a világszerte híres, könyörtelen, német minőségi követelményeknek megfelelő gyártási folyamatokkal. A szeretettel és gondosan válogatott alapanyagok már önmagukban is sikerre ítélik a Barehead termékeket. De a formabontó ízkombinációk, a merész, őrült alkotások és a folyamatos innováció révén béreltek helyet maguknak a csúcson. Szereted a desszerteket? Egy kis gyümölcsösségre vágysz? Netán az italok világa hoz lázba? Ne keresgélj tovább, próbáld ki a Barehead cuccokat, aztán áradjon a gőz!