Barion Pixel
Menü
Kosár

Vásárlási és szállítási útmutató

Fizetési módok:

- Utánvételes fizetés: A futárnak a helyszínen, vagyis az Ön által megadott szállítási címen kell készpénzben, illetve bankkártyával fizetni

- Online kártyás fizetés: Eur pénznemben. Az oldalunk automatikusan átváltja a pénznemet EUR-ra bankkártyás fizetés esetén.


- Banki átutalás: Banki utalás esetén kérjük, hogy megjegyzésben tüntesse fel a rendelési számát!
Banki utaláshoz szükséges adatok:
Kedvezményezett neve: JUICYVAPOUR d.o.o.
Kedvezményezett címe: Ribarska 10., 31000, Osijek, Croatia
IBAN bankszámlaszám: LT69 3250 0029 1802 4607
BIC: REVOLT21
Bank neve: Revolut Bank UAB
Bank címe: Konstitucijos ave. 21B, 08130, Vilnius, Lithuania


Revolut (kizárlólag €): A bankkártyás fizetési szolgáltató jelenleg csak az EUR pénznemet támogatja, ezért a kiválasztott pénznemet automatikusan EUR-ra állítjuk. Önnek nincs semmi extra teendője. A rendszerünk automatikusan átváltja euróra a rendelés végösszegét, melyet a bankja a napi EUR árfolyamnak megfelelően fog átváltani. Emiatt nagy valószínűséggel egy kisebb eltérés tapasztalható majd a csomag tartalma és a számla forintosított végösszege között.

Figyelem! Utalás és bankkártyás fizetés esetén a rendelésed csak akkor tudjuk teljesíteni, ha a rendelés teljes összegét jóváírták a bankszámlánkon! Kérjük a tranzakció indítása előtt tájékozódj az átutalás feltételeiről számlavezető bankodnál, az esetleges többlet költségek a vásárlót terhelik!

Ha Ön rendelkezik valamilyen kedvezményre jogosító kuponnal akkor azt a „Kupon kód / Hűségpont” mezőben adhatja meg. Ha regisztrált vásárló akkor a korábbi vásárlásai során szerzett hűségpontokat is beválthatja ebben a mezőben.

A megrendelt csomagokat Magyarország, Horvátország, Lengyelország, Szlovákia, Szlovénia és Csehország területére a DPD Futárszolgálat szállítja házhoz.
A szállítási költség függ a választott fizetési módtól. A szállítási költség bruttó ára az ÁFÁ-t tartalmazza.

Szállítási idő: 2 - 3 munkanap!

 

Házhozszállítás futárral: Szállítási idő 1 munkanap!

Házhozszállításesetén van opció utánvételes és előre-utalásos fizetésre is. A futárnál lehet fizetni NFC fizetéssel, bankkártyával és készpénzzel is (Forint pénznemben).

 

DPD házhozszállítás: Szállítási idő 2-3 munkanap!

A DPD futárszolgálat minden munkanapon a délig beérkezett rendeléseket veszi fel tőlünk, melyeket a felvételt követően 2 munkanap múlva kézbesít.

DPD házhozszállítás esetén van opció utánvételes és előre-utalásos fizetésre is. A futárnál lehet fizetni bankkártyával és készpénzzel is (Forint pénznemben).

 

DPD csomagpont: Szállítási idő 2-3 munkanap!

A DPD futárszolgálat minden munkanapon a délig beérkezett rendeléseket veszi fel tőlünk, melyeket a felvételt követően 2 munkanap múlva kézbesít.

 


30.000 Ft FELETTI RENDELÉS ESETÉN A HÁZHOZ SZÁLLÍTÁS INGYENES!


A  futárszolgálat értesítő SMS-t küld az adott napon való kiszállításról jelezve azt a 1-3 órás intervallumot, amikor várható a kiszállítás.
A munkanapokon 12 óráig leadott rendeléseket, még aznap átadjuk a futárszolgálat részére.


Webáruházunk folyamatosan tájékoztatja Önt a csomag állapotáról e-mailben:

- A rendszer automatikusan küld visszaigazoló e-mailt a rendelés beérkezéséről.
- Értesítő e-mailt kap, amikor a rendelt termékeket összecsomagoltuk.
- Tájékoztató e-mailt küldünk arról, hogy átadtuk a futárszolgálatnak csomagját, ekkor biztos lehet abban, hogy 1-2 munkanapon belül kézhez veheti csomagját.   

FONTOS!
Szállítási címnek mindig olyan helyszínt (otthoni cím, munkahely, ismerős, rokon) adjon meg, ahol Ön vagy az Ön által meghatározott személy át tudja venni a csomagot és ki is tudja fizetni. 
A futár érkezése munkanapokon 07:00 – 17:00 óra között várható. A kézbesítő fix útvonalon közlekedik így pontos időpontra (pl.: du. 13:15) nem tud kézbesíteni, az ilyen jellegű kéréseket nincs módunkban továbbítani a futárszolgálat felé.

A DPD futárszolgálat a küldeményt két alkalommal kísérli meg kézbesíteni a címzett részére. Amennyiben az első kézbesítési kísérlet nem vezetett eredményre, a futárszolgálat a küldemény érkezéséről és a kézbesítés megkísérléséről értesítőt hagy hátra. Ha a regisztráció során a telefonszámát helyesen adta meg, úgy a futár egyeztet Önnel a második kézbesítési kísérlet helyéről és idejéről. Ha nem rendelkezik a futárszolgálat telefonszámmal a címzetthez, úgy az első sikertelen kézbesítés után 5 munkanappal újra kiszállítja a csomagot.
A második kézbesítés sikertelensége után, a csomagot visszaküldik a feladónak aki a következő rendelés alkalmával jogosult dupla szállítási díjat felszámolni.

Kizárólag bontatlan és sértetlen csomagot vegyen át. Ha sérülést tapasztal a csomagon, kérjük vetessen fel jegyzőkönyvet a futárral és a csomagot ne vegye át.
A küldemény átvétele után a hiányosságokra vagy sérülésekre vonatkozó reklamációt csak abban az esetben áll módunkban elfogadni, ha a termék átvételekor a hiba bizonyíthatóan nem volt kideríthető.
A csomag szállításáért felelősséget csak a futárnak való átadásig biztosítunk, a küldemény felvételét követően a szállítócég felelős a csomagokért, így késedelmes csomagkézbesítés és elveszett csomagok miatt a futárszolgálat a felelős. Panaszát kérjük a [email protected] email címen jelezze, mi pedig továbbítjuk a futárszolgálat felé.

DPD Futárszolgálat Elérhetősége:

Slatinska 7, 10360 Zagreb-Sesvete
Csomaginformáció: +385 (0)1 3430 600
Fax: +385 (0)1 3430 670
E-mail: [email protected]