Barion Pixel
Menü
Kosár

Les Indispensables aroma

Mentolfanok eljött a ti időtök! Sokaknak a menta, a mentol nyári íz. Mi lenne, ha minden nap vakációra mehetnél? A Les Indispensables Frozone aromában nem fogsz csalódni, azt tudja, amit ígér. Tengernyi tiszta menta, óceánnyi jeges hűsítéssel. Észvesztően frissítő, döbbenetesen hideg és persze agyzs..
€10.57
Nettó ár:€8.46
Vannak aromák, amelyek soha nem mennek ki a divatból. Pont ilyen a Les Indispensables Indestructible, vagyis az elpusztíthatatlan. Gazdag, robusztus egyszerűen lenyűgöző. A jól ismert világos dohány friss, kissé édes, földességét nagyszerűen egészíti ki a pipadohány karakteres, zamatos aromája. Két ..
€10.57
Nettó ár:€8.46
Hagyomány, lángoló érzelmek, tomboló ízek, és elégedettség. Ez a mottója a La Flèche aromának. Hiszen egy igazi vape legenda született újjá a francia liquidzsenik keze alatt. A világos dohánykeverék karakteres, kissé édes, fűszeresen fás zamatának kifejezetten jól áll a menta erőteljes, friss, mento..
€10.57
Nettó ár:€8.46
A La Fresh Girl több, mint egy aroma, és sokkal több, mint egy friss íz. Mentol, ahogy nem eddig ismerted. Óriási klasszikus, egy pici csavarral. Tiszta mentol íz, hűsítés nélkül, csupán a menta természetes frissítő hatásával. Nem fagyasztja le a torkod, de hogy felpörgeti az érzékeid, az biztos. Eg..
€10.57
Nettó ár:€8.46
Íme az igazi klasszikus a dohányos aromák szerelmeseinek… Tuti ismered ezt keverékeket. Illetve azt hiszed, hogy ismered. Világos dohányfajták keveréke, ami valljuk be, elég egyszerűnek hangzik. De az ultrarealisztikus aromák gőzkoktélja olyan vape koktél, amitől az agyad biztosan ledobja az ékszíja..
€10.57
Nettó ár:€8.46
Tételek: 1 - 5 / 5 (1 oldal)

Hihetetlen, de igaz! Ez a a Les Indispensables aromák titka. Hihetetlen cuccok egy hihetetlen bandától, akik rajonganak a szuperhősökért. A srácok azt tudják, amit csak kevesen. Fantasztikusan kombinálják a fiatalos lendületet, az újító szellemet a klasszikus, francia eleganciával. Exkluzív dohányos, mentolos és desszert receptjeik rafinált gall ízeket kínálnak a gourmet gőzélményt keresőknek. A Les indispensables termékcsalád a mókás megjelenés ellenére olyan, mint egy kulináris művészeti alkotás. Mindegyik aroma egyedi karakterrel bír. A dohányos aromák a régi hagyományokat ötvözik modern szellemiséggel, a mentolos vonal a frissességet, a tisztaságot jelenti, a desszert ízek pedig édes kényeztetésbe burkolják a napjaid. A Les Indispensables nem csupán egy e-cigaretta aroma család, hanem egy életstílus is. Minden flakonban a francia liquidséfek gondos munkájának eredményét kóstolhatod meg. Egyedi ízvilág, ötletes receptek, rafinált zamatok, íme a tökéletesség sok-sok variációban.