Barion Pixel
Menü
Kosár

Cloudy Strike aroma

Lenyűgöző ízek találkozása. A TB Corne de Gazelle Amande kizárólag egy vape őrült agyában születhetett meg. Kinek jutna eszébe puha és illatos, mandulás, narancsvizes kis croissant keverni a válogatott világos dohánykoktél fás, száraz jellegű ízeibe? Hát persze, hogy a Made in Vape e-cigi zsenijei a..
3,890 Ft
Nettó ár:3,063 Ft
A legendák találkozás. Az íz, ami után nem maradnak kétségeid. Ez a Cloudy Strike TB Madeleine Vanille aroma. A frissen sült madeleine a franciák legendás aprósütije. Az illatos vaníliával igazi kulináris csemege. De a Made in Vape zsenijei ezt a kis csodát a válogatott, világos dohánykeverékhez adt..
3,890 Ft
Nettó ár:3,063 Ft
Az íz, ami után nem maradnak kérdések. Ez a Cloudy Strike TB Speculoos Original aroma. Válogatott, tökéletesre hangolt világos dohánykeverék, a jellegzetes visszafogott, mégis karakteres, fás, füves ízzel. Na és persze a keksz, amit gazdagon megszórtak csípősen illatos, zamatos fahéjjal. Íme a dessz..
3,890 Ft
Nettó ár:3,063 Ft
Tételek: 1 - 3 / 3 (1 oldal)

Bonjour ízvadász! Készen állsz a gőzölés legújabb dimenzióira? Ha igen, akkor ne hagyd ki a Made in Vape forradalmi e-cigaretta aroma kollekcióját, a Cloudy Strike-ot. Minden egyes darabban a válogatott dohánykeverékek és a desszertek találkoznak, persze elképesztő íz kavalkádban. A Cloudy Strike aroma kollekció elegáns, mint egy párizsi kávéház dohányzóasztala körül üldögélő úri közönség, mégis játékos, mint egy ovis csoport. Egy kis édesség, egy kis füstösség, egy kis szórakozás az ízjegyekkel, az érzékekkel, mindez egy csipet francia rafinériéval megspékelve. Cloudy Strike, felejtsd el a gondokat, csak gőzölj és érezd jól magad!