Barion Pixel
Menü
Kosár

Freemax készülékek

Tartalomhoz a forma, ez a Freemax Galex Pro podja. Az e-cigaretta, ami sikerre van ítélve. Merész dizájn, de ezt már megszokhattad a gyártótól. Nem félnek egészen új, meglepő formanyelvet bevetni. A szemrevaló külsőt azonban minőségi anyagokkal és minden igényt kielégítő szolgáltatásokkal kombináltá..
12,990 Ft
Nettó ár:10,228 Ft
Maximum íz, zéró kompromisszum. Pont ezt tudja a Freemax Maxus 2 boxmod. A futurisztikus, cyberpunk dizájn futurisztikus belsőt rejt. A méretei ideálisak, szinte belesimul a tenyeredbe, a tartós cinkötvözet háznak köszönhetően, súlya a két akkus kivitel ellenére sem okoz majd izomlázat. A maximális ..
29,490 Ft
Nettó ár:23,220 Ft
Tételek: 1 - 2 / 2 (1 oldal)

Maximum íz, maximum teljesítmény, ilyen a Freemax világa! Sokan úgy gondolják, hogy egy új, feltörekvő márka a Freemax, de már 2013 óta az e-cigaretták piacának jelentős szereplői. Az első pillanattól saját, független kutatási-fejlesztési részlegükre támaszkodnak, így biztos lehetsz abban, hogy a Freemax termékek esetében egyedi megoldásokkal találkozol. Minden kezeik közül kikerülő e-cigaretta, kiegészítő, eszköz hosszas tervezés után kerül az üzletekbe, és persze az alapos tesztelés sem marad el a piacra dobás előtt. Alapelvük, hogy az e-cigarettázás nem csupán a dohányzásról történő leszokás legsikeresebb eszköze, nem csak a nikotinpótlást szolgálja. Hanem legalább ennyire életstílus, egy hobbi, ami az élményről és az ízek élvezetéről szól. Ennek köszönhető, hogy a brand az ízek és a teljesítmény mestereként ismert a gőzölés univerzumában. A folyamatos innováció a vásárlói visszajelzésekre támaszkodik, így a Freemax termékek a vaperek legmagasabb elvárásainak is megfelelnek. Csatlakozz a Freemax közösségéhez te is, told maximumra az élményt és az ízeket!