Barion Pixel
Menü
Kosár

DripTip

Fekete, akrilból készült, kifejezetten mtl e-cigaretta kazánokhoz ajánlott, driptip. 510-es méretű, így az összes, szintén ezzel a csatlakozással rendelkező podtankkal, rda, rta, rdta kazánnal kompatibilis. A könnycsepp forma segíti a jobb ízvisszaadást. Használata kényelmes, csökkenti a vapelés köz..
1,290 Ft
Nettó ár:1,016 Ft
Tedd színesebbé a vape világot! Az akrilból készült, vidám színekben pompázó, kifejezetten mtl e-cigaretta kazánokhoz ajánlott Crystal driptip. 510-es méretű. Így az összes, szintén ezzel a csatlakozással rendelkező podtankkal, rda, rta, rdta kazánnal kompatibilis. Használata kényelmes, csökkenti a ..
1,290 Ft
Nettó ár:1,016 Ft
510-es méretű, így az összes, szintén ezzel a csatlakozással rendelkező podtankkal, rda, rta, rdta kazánnal kompatibilis. Csökkenti a használat közbeni melegedés mértékét. Alakítsd a saját ízlésedre a kazánod Te is! Az ár 1 darabra vonatkozik! Gyártó: MPV Anyaga: PET (újrahasznosított műanyag..
1,290 Ft
Nettó ár:1,016 Ft
A Smok TFV kazánok neve egyet jelent a hatalmas gőzökkel és az intenzív ízekkel. Most már a driptiped is a legendás gőzvetők stílusát idézheti. A kifejezetten dl e-cigaretta kazánokhoz ajánlott, a kellemetlen liquid fröcsögést gátló kivitelben készült darabok 810 méretűek, így az összes, szintén ezz..
1,290 Ft
Nettó ár:1,016 Ft
Elsősorban mtl kazánokhoz ajánlott drip tip. 510-es méretű, aminek köszönhetően az összes szintén ezzel a csatlakozással rendelkező podtankkal, rda, rta, rdta kazánnal kompatibilis. Csökkenti a használat közbeni melegedés mértékét. Alakítsd a saját ízlésedre a kazánod Te is! Az ár 1 db-ra vonatko..
399 Ft
Nettó ár:314 Ft
Az Voopoo kifejezetten dl e-cigaretta kazánokhoz ajánlott drip tipje. 810-es méretű, így nem csak a MAAT tankkal, hanem az összes, szintén ezzel a csatlakozással rendelkező podtankkal, rda, rta, rdta kazánnal kompatibilis. Csökkenti a használat közbeni melegedés mértékét. Alakítsd a saját ízlésedre ..
1,590 Ft
Nettó ár:1,252 Ft
Tételek: 1 - 6 / 6 (1 oldal)