Barion Pixel
Menü
Kosár

Wow Candy Juice Dino eliquid

Íme egy varázslatos őslény csemege! A shortfill. ami a félelmetes Pterodaktilusz szívét is meglágyítja. Sok-sok gyümölcsösen friss, édes, roppanós cseresznye, egy nagy adag érett, szinte csípősen cukros banánnal. Az aromákat a körte zamata teszi kerekké és teljessé. Ez feléleszti benned a falánk vad..
€12.30
Nettó ár:€9.84
Íme egy varázslatos őslény csemege! Miért elégednél meg egy kis cukorkával, ha lehet egy dino méretű is a zsebedben? A Diplosweetyben a szőlő fűszeres ízét sok-sok piros bogyós gyümi teszi kerekké, de nem hiányozhat a szeder fanyarsága és a ribizli karakteres gyümölcsössége sem. Ez feléleszti benned..
€12.30
Nettó ár:€9.84
Íme egy varázslatos őslény csemege! Ez a lila sárkánytáp egy időzített bomba, amely a sárkánygyümölcs fanyarédes zamatát a feketeribizli fűszeres, földes, erőteljes aromájával kombinálja. Igazi nyalánksággá azonban a mangós cukorka határtalan tombolása teszi. Ez feléleszti benned a falánk vadállatot..
€12.30
Nettó ár:€9.84
Íme egy varázslatos őslény csemege! A nasi, amitől a hatalmas rinocérosz is egész nap vigyorog. Töltött málnás cukorka kényeztető édességgel, amit a kékmálna jellegzetes zamata egészít ki. A ribizli friss gyümölcsössége pedig egyszerűen kell ehhez a koktélhoz. Ez benned is feléleszti a falánk vadáll..
€12.30
Nettó ár:€9.84
Íme egy varázslatos őslény csemege! A T-Rexotic shortfilltől még a hírhedt ragadozó is fejre állna. Trópusi zamatokkal töltött cukorka, amit extraként fűszeres, illatos, mézédes, érett őszibarackkal és aromás, csodás nyári ízekbe burkolózó sárgabarackkal dobtak fel. Ez feléleszti benned a falánk vad..
€12.30
Nettó ár:€9.84
Tételek: 1 - 5 / 5 (1 oldal)

Őserő az őslényektől! Az elektromos cigarettákhoz használt e-liquidek szakértője, a francia Made In Vape az eszement desszertízek, a cukorkák, nyalókák, krémek, habok, igazi mestere. Az összes művük szinte azonnal felismerhető a mókás, vidám összeállításokról, a könnyed, marseille-i beütéssel készült receptekről és persze az isteni ízekről. A WOW Candy Juice Dino shortfillek a dinoszauruszok világába kalauzolnak, ahol megkóstolhatod a kevésbé vérszomjas T-rex, a gyümölcsfaló Velociraptor vagy épp az igazi szárnyas fejvadász Pterodaktilusz kedvenc nyalánkságait. Íme őslényparkunk legtutibb cukorkái, némi rafinált hűsítéssel, egyenesen az e-cigi tankodhoz tervezve. Kipróbálnád? Nincs más teendőd, csak egyszerűen töltsd fel a flakont a kívánt mennyiségű nikotin boosterrel vagy nikotinmentes alapfolyadékkal és készen is vagy. WOW Candy Juice Dino, egy letűnt kor mesés ízei sok-sok szeretettel!