Barion Pixel
Menü
Kosár

E-cigi kiegészítők

Az elhasználódott vagy megkopott külsejű akkumulátorok sok-sok gondot tudnak okozni. Az akkukon található borítás több, mint gusztusos csomagolás, a biztonságot szolgálja. Szigetelést biztosít a pozitív és negatív pólusok között. Amennyiben sérült ez a védelem, ideje cserélni a problémás darabot. Ez..
340 Ft
Nettó ár:268 Ft
Két darab 18650 méretű akku tárolására alkalmas színes tároló doboz. Tökéletes az akkumulátorok biztonságban tartásához. Minimálisra csökkenti a sérülésveszélyt még szállítás, utazás közben is, meggátolja, hogy az akkumulátorok fémmel érintkezzenek. A tároló akkukat nem tartalmaz! Hűségpont ak..
450 Ft
Nettó ár:354 Ft
Egy darab 18650 méretű akku tárolására alkalmas színes szilikon tok. Tökéletes az akkumulátorok biztonságban tartásához. Minimálisra csökkenti a sérülésveszélyt még szállítás, utazás közben is, meggátolja, hogy az akkumulátorok fémmel érintkezzenek. A tároló akkut nem tartalmaz! Hűségpont akci..
590 Ft
Nettó ár:465 Ft
Az elhasználódott vagy megkopott külsejű akkumulátorok sok-sok gondot tudnak okozni. Az akkukon található borítás több, mint gusztusos csomagolás, a biztonságot szolgálja. Szigetelést biztosít a pozitív és negatív pólusok között. Amennyiben sérült ez a védelem, ideje cserélni a problémás darabot. Ez..
300 Ft
Nettó ár:236 Ft
Fekete, akrilból készült, kifejezetten mtl e-cigaretta kazánokhoz ajánlott, driptip. 510-es méretű, így az összes, szintén ezzel a csatlakozással rendelkező podtankkal, rda, rta, rdta kazánnal kompatibilis. A könnycsepp forma segíti a jobb ízvisszaadást. Használata kényelmes, csökkenti a vapelés köz..
1,290 Ft
Nettó ár:1,016 Ft
Tedd színesebbé a vape világot! Az akrilból készült, vidám színekben pompázó, kifejezetten mtl e-cigaretta kazánokhoz ajánlott Crystal driptip. 510-es méretű. Így az összes, szintén ezzel a csatlakozással rendelkező podtankkal, rda, rta, rdta kazánnal kompatibilis. Használata kényelmes, csökkenti a ..
1,290 Ft
Nettó ár:1,016 Ft
GeekVape - Zeus Subohm Pyrex kazán palást 5,5 ml
Elfogyott - Érkezés: pár nap
A GeekVape termékei a tartósságukról és a strapabírásukról híresek. Mégis előfordulhat, hogy a Subohm kazán palástja tönkremegy. A Zeus Subohm pyex kazánpalást segítségével azonnal, probléma nélkül cserélhetjük a sérült darabot és folytatódhat a gőzölés. Természetesen az 5,5 ml liquid kapacitásról s..
1,490 Ft
Nettó ár:1,173 Ft
510-es méretű, így az összes, szintén ezzel a csatlakozással rendelkező podtankkal, rda, rta, rdta kazánnal kompatibilis. Csökkenti a használat közbeni melegedés mértékét. Alakítsd a saját ízlésedre a kazánod Te is! Az ár 1 darabra vonatkozik! Gyártó: MPV Anyaga: PET (újrahasznosított műanyag..
1,290 Ft
Nettó ár:1,016 Ft
Hűségpont akció! Jöhet egy kis extra kedvezmény? Regisztrált vásárlóink automatikusan részt vesznek pontgyűjtő akciónkban. Minden megrendelt termék után gyűjtheted az utána járó pontokat, amelyek mennyiségét a fogyasztói ár felett találod. A pontjaid számát a „Fiókom” menüpontban csekkolhatod, és..
590 Ft
Nettó ár:465 Ft
Feleslegesnek tűnő biszb*szok, amik mégis praktikusak: Nyakbaakasztó. Igen, nem éppen ez lenne az első gondolatunk, hiszen nem túl vagány látvány, ahogy nyakláncként hordjuk a készülékünket -bár tuti van 1-2 amerikai rapper, aki ebből teremt majd divatot-, azonban nem is ez az elsődleges cél. Biz..
590 Ft
Nettó ár:465 Ft
A Smok TFV kazánok neve egyet jelent a hatalmas gőzökkel és az intenzív ízekkel. Most már a driptiped is a legendás gőzvetők stílusát idézheti. A kifejezetten dl e-cigaretta kazánokhoz ajánlott, a kellemetlen liquid fröcsögést gátló kivitelben készült darabok 810 méretűek, így az összes, szintén ezz..
1,290 Ft
Nettó ár:1,016 Ft
Elsősorban mtl kazánokhoz ajánlott drip tip. 510-es méretű, aminek köszönhetően az összes szintén ezzel a csatlakozással rendelkező podtankkal, rda, rta, rdta kazánnal kompatibilis. Csökkenti a használat közbeni melegedés mértékét. Alakítsd a saját ízlésedre a kazánod Te is! Az ár 1 db-ra vonatko..
399 Ft
Nettó ár:314 Ft
Vaporesso - ITank kazán palást 8 ml
Elfogyott - Érkezés: pár nap
A Vaporesso termékei a tartósságukról és a strapabírásukról híresek. Mégis előfordulhat, hogy a Subohm kazán palástja tönkremegy. Az ITank kazánpalást segítségével azonnal, probléma nélkül cserélhetjük a sérült darabot és folytatódhat a gőzölés. Természetesen az 5,5 ml liquid kapacitásról sem kell l..
1,490 Ft
Nettó ár:1,173 Ft
Az Voopoo kifejezetten dl e-cigaretta kazánokhoz ajánlott drip tipje. 810-es méretű, így nem csak a MAAT tankkal, hanem az összes, szintén ezzel a csatlakozással rendelkező podtankkal, rda, rta, rdta kazánnal kompatibilis. Csökkenti a használat közbeni melegedés mértékét. Alakítsd a saját ízlésedre ..
1,590 Ft
Nettó ár:1,252 Ft
A Wotofo Profile X a brutális teljesítményének és a csodás ízeknek, gőzöknek köszönhetően rendkívül népszerű vaper körökben. De hiába a szuper szerkezet, a kisebb-nagyobb sérülések ezt a kazánt sem kerülik el. Immár nem kell fogni a fejed, ha reped-törik a palást, hiszen itt a tartalék darab, amelly..
1,990 Ft
Nettó ár:1,567 Ft
Tételek: 1 - 15 / 15 (1 oldal)

Az e-cigaretta tartozékok igazi hasznos apróságok, amelyek elsőre nem tűnnek fontosnak, de nélkülözhetetlenek a vapeléshez. Az elektronikus cigaretta személyre szabása és védelme, az elhasználódott, kopott törött esetleg elhagyott alkatrészek pótlása sok gondot tud okozni. A Juicy Vapour folyamatosan bővülő kínálatának segítségével könnyeb lesz a vaper élet! Alkatrészek, driptipek, kazán palástok, minden kellék egy helyen.