Barion Pixel
Menü
Kosár

Salak eliquid

Na ez valami egészen más, mint amit megszoktál! A Salak Fruit du Serpent Figue de Barbarie ízelítőt ad az édenkert ízeiből. Az édes, fanyar, ananászra, eperre és cseresznyére emlékeztető kígyógyümölcs igazi trópusi hangulattal kényezteti az érzékeket. A kaktuszfüge frissítő, kissé uborkásan semleges..
€9.83
Nettó ár:€7.87
Milyen egy francia „liquidkígyó” mérge? Most megkóstolhatod! A finom, édesen fanyar, ananászra, eperre és cseresznyére is hajazó kígyógyümölcs bódító zamata az alap, ami már önmagában is megállná a helyét. De persze a gránátalma őrjítően gyümölcsös, roppanósan friss aromája teszi teljessé a trópusi ..
€9.83
Nettó ár:€7.87
Az édenkert csodás felhői, francia módra. A Salak Fruit du Serpent Kiwi shortfill tényleg felrázza az érzékeid. A kígyógyümölcs tombolóan gyümölcsös, kissé fanyar, ananászra, eperre és cseresznyére is emlékeztető, jellegzetes zamatát csodásan egyensúlyozza ki a kiwi kissé semleges, frissítő aromája...
€9.83
Nettó ár:€7.87
A világok találkozása. Mi lehet izgalmasabb annál, mint amikor a trópusok ínyencségei a jól ismert európai csemegékkel találkoznak? Kóstolj bele a tutiba! Az édesen fanyar, ananászos, epres, cseresznyés hatású kígyógyümölcshöz meglepően jól passzolnak az áfonya földes, szinte cukros jegyei. A szeder..
€9.83
Nettó ár:€7.87
Maga a csábítás… Ez a Salak fruit du Serpent Peche Menthe. Az édes, mégis fanyar, ananászra, eperre és cseresznyére emlékeztető kígyógyümölcs adja a zamatos alapot. Az őszibarack fűszeresen csípős, édes aromája az egekbe emeli a gyümölcsös hatást. Ezt a tomboló gyümölcsvihart a menta eszméletlenül f..
€9.83
Nettó ár:€7.87
Tételek: 1 - 5 / 5 (1 oldal)

Variációk egy témára! Jöhet egy felejthetetlen trópusi kényeztetés? Fedezd fel a hihetetlenül gyümölcsös Salak shortfill termékcsaládot, amit a kígyógyümölcs ihletett. A francia Salak egy feltörekvő brand, a csapat lépésről-lépésre haladva hódítja meg a vaperek szívét. A liquid konyhájukból kikerülő aromák, short- és longfillek mindegyike csúcsminőségű. Honnan ez a fura név? A Salak tulajdonképpen egy fa, a szalakkapálma neve. A termése a kígyógyümölcs, ami a shortfill sorozat minden darabjának az alapját adja. Egyszerűnek tűnik, de elég megkóstolni, hogy ráébredj, ezek a srácok tudnak valamit! Az egészen eredeti, egzotikus recepteket a gondosan válogatott összetevőkre alapozzák. A francia ízmesterek művészi hozzáértésének köszönhetően igazi ízorgia vár azokra, akik imádják a vadul tomboló gyümölcs aromákat. A Salak shortfillek 60 milliliteres palackban érkeznek hozzád, amelyben 50 ml teljesen kész liquidet találsz, 50vg/50pg arányban. Ehhez már csak igény szerint nikotin boostert vagy nikotinmentes alapfolyadékot kell adnod és ennyi az egész, indulhat is a gőzölés! A gorilla típusú palack kényelmessé teszi a keverést és a kazánok, podok feltöltését. Kifinomult, gazdag zamatok, csodás gőzök francia módra, ez a Salak shortfill. Próbáld ki, és hagyd, hogy elbűvöljön az egzotikus ízek varázslatos világa!