Barion Pixel
Menü
Kosár

Sugar Lady aroma

A desszert ízek szerelmeseinek készült meglepetés a Berry Eyes. Felidézi az utánozhatatlan igazi amerikai áfonyás pite ellenállhatatlan ízét. A tészta ropogós, morzsaszerű, kicsit karamelles tésztája önmagában is kényeztető élvezetet kínál. De a töltelék, a lédús és aromás áfonya olyan finom gyümölc..
2,190 Ft
Nettó ár:1,724 Ft
Ennél egzotikusabb aroma aligha létezhet. A Double Mango alapja az érett, édes és krémes mangó telt íze. Szó szerint elolvad a nyelven. És ez sem elég a vape gyönyörhöz, mert kiegészítésként beköszön majd kiwi, a gránátalma, a szőlő és a lime is. Kóstold meg és rájössz, ez az igazi szippantás a jóbó..
2,190 Ft
Nettó ár:1,724 Ft
A Melon Lips egy kellemes, friss, könnyű, igazi nyári gyümölcsmix, ami már az első slukktól ámulatba ejt. Az érett, kandírozott dinnye napsütötte édes jegyeit remekül ellensúlyozza a frissen szeletelt kiwi enyhe savassága és fanyarsága. Mintha a gyümölcsökbe harapnál, szinte még a ropogást és a krém..
2,190 Ft
Nettó ár:1,724 Ft
Próbálj meg elképzelni egy maroknyi édes görögdinnye ízű cukorkát, amely a közepén édes folyós, sötét aranyszínű görögdinnye tölteléket rejt. Az íze kellemesen édes, mégis megőrzi az igazi gyümölcsösséget, így minden gyümölcs imádónak a kedvence lehet, de a nyalánkságok kedvelői is egy kirobbanó ízk..
2,190 Ft
Nettó ár:1,724 Ft
Ez a féktelen és vad íz magában rejti a válogatott erdei és vadon termő gyümölcsök kivételes ízeit. Rátalálhatsz az az eper érett aromájára, az áfonya lédús édességére, a szeder fanyarságára, a málna kiegyensúlyozott földességére, és a végén a szilva kellemes savas gyümölcsösségére. Egyszóval egy bo..
2,190 Ft
Nettó ár:1,724 Ft
Tételek: 1 - 5 / 5 (1 oldal)

Egyedi desszertek és édes, gyümölcsös aromák várnak rád a prémium Sugar Lady új sorozatában. Meglepő és klasszikus összeállítások egyaránt találhatók a palettán, egy valamiben azonban teljesen azonosak: ez pedig a tökéletes ízélmény az összetevők gondos kiválasztásának és a pontosan megtervezett arányoknak köszönhetően. A Sugar Lady ízek egyediségét a dél-kelet ázsiai és az észak-amerikai gasztronómia találkozása és az ebből fakadó ízkombinációk adják. A kanadai szakemberek az édes keverékekre összpontosítottak, míg Malajzia a szokásos módon a lédús gyümölcsös összetevőket szállította. Együtt egy ütős egyedi aromacsaládot hoztak létre, jött létre, amely sok vaper tetszését el fogja nyerni. Na induljon a diy liquidgyár!