Barion Pixel
Menü
Kosár

Általános Szerződési Feltételek

A webáruházban kizárólag a 18. életévüket betöltött magánszemélyek és jogi személyiséggel rendelkező cégek vásárolhatnak, akik az előzetes regisztráció során érvényes személyes és egyéb adatokat adnak meg, illetve elfogadják az ÁSZF, (Általános Szerződési Feltételeket) valamint az Adatvédelmi Nyilatkozat és jogi nyilatkozat valamennyi pontját és ezeket magukra nézve kötelező érvényűnek tekintik.

A weboldalon található elektromos cigaretta termékeket és egyéb kiegészítőket nem használhatják a 18. életévüket be nem töltött fiatalkorúak, állapotos nők, szoptató anyukák, a különböző szív- és érrendszeri megbetegedésben szenvedők, továbbá a propilén glikolra (PG) allergiás emberek!

Webáruházunk termékeit elsősorban e-cigarettázóknak, illetve olyan, ma még aktív dohányosoknak ajánljuk, akik a hagyományos dohányzás helyett kívánják az elektromos cigarettát választani!

Az oldalon található termékképek illusztrációk is lehetnek, a valóságtól eltérhetnek!

 

Üzemeltető Adatai:
Cégnév: JuicyVapour d.o.o. (továbbiakban „Üzemeltető”)
Székhely: Ribarska 10., 31000, Osijek, Hrvatska
Levelezési cím: Ribarska 10., 31000, Osijek, Hrvatska
(HR) Adószám: 71914192370
EU közösségi adószám: HR 71914192370
Bejegyző bíróság: trgovački sud u Varazdinu
MBS: 05634148
Bankszámlaszám: HR7523860021119044658
SWIFT kód: PDKCHR2XXXX

Elérhetőség:
e-mail: [email protected]
telefon: +385998086300
facebook: https://www.facebook.com/gandalfliquid/
weboldal: https://juicyvapour.com

Életkor megerősítése:
Webáruházunkban bevezetésre került az életkor azonosítási folyamat, melynek során a weboldal megtekintésére csak abban az esetben van lehetőség, ha Ön megadja életkorát. 

Termék kiválasztása és rendelés menete:
A termék kiválasztásához és a bevásárlókosár létrehozásához nem szükséges belépnie vagy regisztrálnia. Ön akár rendelkezik regisztrációval, akár nem, válogathat a termékek között. Az egyes termékek oldalán találhat a termékhez kapcsolódóan bővebb információt, adott esetben termékleírást, és láthatja a termék bruttó kiskereskedelmi fogyasztói árát, az alapértelmezett rendelési mennyiségi darabszám 1db, mely a kosár tartalmát megtekintve módosítható. Az Üzemeltető korlátozhatja, hogy egyes termékekre egyszerre mekkora mennyiségben adható le rendelés. A kiválasztott terméket a „Kosárba” ikon gombra kattintva helyezheti a „Bevásárlókosár”-ba. Bármely menüpontra vagy termékcsoportra kattintva folytathatja a keresést és létrehozhatja az Ön által megrendelni kívánt termékek listáját vagy megkezdheti a rendelés véglegesítését

Webáruházunkba történő regisztrációnak számos előnye lehet (értesülhet hírlevél formájában akcióinkról, részt vehet hűségpont rendszerünkben, a korábban megadott és mentett személyes adatok alapján vásárolhat).

Szállítási mód:
Önnek lehetősége van a rendelés ezen szakaszában fizetési módot választania:

A szállítás díja minden esetben függ a kiválasztott fizetési módtól. Cégünk jelenleg kizárólag a DPD futárszolgálattal áll szerződésben.

Utánvételes fizetés
Banki átutalás
Bankkártyás fizetés - Revolut (kizárlólag €)


Ha Ön rendelkezik valamilyen kedvezményre jogosító kuponnal akkor azt a „Kupon kód / Hűségpont” mezőben adhatja meg. Ha regisztrált vásárló akkor a korábbi vásárlásai során szerzett hűségpontokat is beválthatja ebben a mezőben.

A „Megjegyzés a megrendeléshez” mezőbe írhatja be a szállítással kapcsolatos információkat, észrevételeket és megjegyzéseket.

 

A webáruházban csak az a személy adhat le rendelést, aki elolvasta és elfogadta, illetve magára nézve kötelező érvényűnek tekinti az Általános Szerződési Feltételeket.

A „Rendelés Véglegesítése” gombra kattintva érvényesítheti vásárlási szándékát a juicyvapour.com webáruházban. Mielőtt ezt megtenné kérjük ellenőrizze az összes Ön által megadott személyes adatot, számlázási címet, szállítási címet és fizetési módot, illetve kérjük ellenőrizze a megrendelni kívánt termékek mennyiségét és egységárát. A nem megfelelően megadott adatokért a webáruház nem vállal felelősséget.

 

Ha ezek az adatok megfelelnek a valóságnak, akkor a „Rendelés Véglegesítése” gombra kattintva véglegesítheti megrendelését. Rövid időn belül kapni fog emailben egy visszaigazoló értesítést, hogy fogadtuk megrendelését. Kérjük amennyiben a rendelés véglegesítését követő 12 órában nem érkezik meg visszaigazoló email, értesítsen minket. Sok esetben a rendelés visszaigazolásáról szóló e-mail a spam mappában landolhat, kérjük ellenőrizzen ott is, ha nem érkezne meg.

 

FIGYELEM!
Az adott napon leadott rendelést a vásárlónak 1 esetben van lehetősége módosítani, a következő képpen:

Egy érvényes és rendszerünk által visszaigazolt rendelést minden esetben de. 10:00 óráig ügyfélszolgálatunkon telefonon vagy e-mailben jelzett módosítási kérelem alapján tudjuk rögzíteni és végrehajtani. A de. 10:00 óra után beérkező módosítási kéréseket, csak a következő szállítási napra vonatkozóan tudjuk figyelembe venni, tehát ha 10:00 óra és 13:00 óra között érkezik rendelés és módosítási kérelem is egy rendelésre akkor csak a következő napi szállítási metódusba tudjuk vállalni a termék(ek) kiszállítását, vagyis egy nappal csúszik a rendelés.

Ha ugyanazon felhasználótól du. 13:00 óra és de. 07:00 óra között érkezik több érvényes rendelés is, azokat a termék(eket) cégünk külön csomagként adja fel (Figyelem! A szállítási díj ez esetben duplán fizetendő!)

Árak:
A termék/szolgáltatás mellett feltüntetett árak bruttó árak.
A termékek vételára ugyanakkor nem tartalmazza a kiszállítás költségét és az egyéb járulékos költségeket, amelyek azonban a rendelést összesítő oldalon feltüntetésre kerülnek.

Webshopunk az Úniós bővített OSS  (One Stop Shop)– azaz egyablakos uniós – rendszert használja. A határon átnyúló, magánszemélyek részére történő értékesítésnél az áfát a vásárló helye szerinti tagállamának a szabályait alkalmazva tüntetjük fel.

A weboldalunkon feltüntetett árakat kettő pénznemben tekinthetik meg: HUF és EUR (a fizetési módtól függően nem minden pénznem érhető el bizonyos fizetési típusoknál)
Az alapértelmezett nyelv horvát, de tetszőlegesen választhat a magyar és az angol nyelv között.

Szállítási határidő és feltételek:
A megrendelt csomagokat a DPD Futárszolgálat szállítja.

A szállítási költség függ a választott fizetési módtól. A szállítási költség bruttó ára az ÁFÁ-t tartalmazza.
Szállítási idő: 2-3 munkanap!
30.000 Ft FELETTI RENDELÉS ESETÉN A HÁZHOZSZÁLLÍTÁS INGYENES!

Webáruházunk folyamatosan tájékoztatja Önt a csomag állapotáról e-mailben.

A rendszer automatikusan küld visszaigazoló e-mailt a rendelés
Értesítő e-mailt kap, amikor a rendelt termékeket összecsomagoltuk.
Tájékoztató e-mailt küldünk arról, hogy átadtuk a futárszolgálatnak csomagját, ekkor biztos lehet abban, hogy a következő 2 munkanapon belül kézhez veheti csomagját.

A futárszolgálat a küldeményt két alkalommal kísérli meg kézbesíteni a címzett részére. Amennyiben az első kézbesítési kísérlet nem vezetett eredményre, a futárszolgálat a küldemény érkezéséről és a kézbesítés megkísérléséről értesítőt hagy hátra. Ha a regisztráció során a telefonszámát helyesen adta meg, úgy a futár egyeztet Önnel a második kézbesítési kísérlet helyéről és idejéről. Ha nem rendelkezik a futárszolgálat telefonszámmal a címzetthez, úgy az első sikertelen kézbesítés után 5 munkanappal újra kiszállítja a csomagot. A második kézbesítés sikertelensége után, a csomagot visszaküldik a feladónak, aki a következő rendelés alkalmával jogosult dupla szállítási díjat felszámolni. Kizárólag bontatlan és sértetlen csomagot vegyen át.
A csomag szállításáért felelősséget csak a futárnak való átadásig biztosítunk, a küldemény átvételét követően a szállító cég felelős a csomagokért, így késedelmes csomagkézbesítés és elveszett csomagok miatt a futárszolgálat a felelős, panaszát kérjük az [email protected] email címen jelezze, mi pedig továbbítjuk a futárszolgálat felé.

Ha a termék sérült, vagy nem azt a terméket kapta, amit rendelt:
Sérült termék esetén a vásárló köteles az átvételtől számított 48 órán belül jeleznie panaszát, ellenkező esetben a webáruház pénz visszatérítésre, illetve garanciális cserére nem kötelezhető. Sérült termékkel kapcsolatos panaszokat a [email protected] e-mail címre várjuk. A vásárló köteles képpel/képekkel bizonyítani a sérülés jellegét.  Amennyiben 48 órán belül jelentette a problémát (csatolt képekkel), a webáruház köteles díjmentesen cserélni a terméket. A postaköltséget ilyen esetben újra nem kell megfizetnie a vásárlónak. Ha a cserére nincs lehetőség, a webáruház köteles megtéríteni a termék és ki-  és visszaszállítási értékét. (Amennyiben a cserére van lehetőség, de a vevő mégis elállna a vásárlástól, úgy a visszahozatali díj a vásárlót terheli)

Elállás, termékcsere:
Önnek módjában áll indoklás nélkül 14 napon belül visszaküldeni a megrendelt termékeket, ez esetben a visszaküldés költségei a vásárlót terhelik. Csak sértetlen csomagolású, és használatba nem vett (pl. porlasztók, utántöltő folyadékok, bármely készülék, kezdő és haladó szettek, stb…) termékeket áll módunkban visszavásárolni.

Minden olyan terméket, mely az alábbi kategóriák valamelyikéből lettek rendelve (Kezdő szettek. Haladó szettek, Porlasztók, RBA/RDA/RDTA/RTA, Kazánbetétek, Kazánkiegészítők) kicsomagolás után, annak a terméknek tudjuk a vételárát 100%-ban visszatéríteni, amelyet liquiddel vagy egyéb folyadékkal nem töltöttek fel, amennyiben már feltöltött és/vagy beüzemelt eszköz esetén szeretne élni elállási jogával, úgy az eladó a termék értékesíthetetlenségére való tekintettel jogosult a termék vételárának maximum 50%-át visszafizetni a vásárló részére.

Írásban tett elállás esetén érvényesnek kell tekintenünk a határidő lejárta előtt elküldött nyilatkozatot, de CSAK írásban tett elállás esetén van mód a jog érvényesítésére.

Az Üzemeltető a fogyasztó által kifizetett teljes rendelési összeget köteles visszatéríteni, amennyiben a termék(ek)ről bebizonyosodik, hogy visszavételre alkalmas állapotban került vissza az Üzemeltetőhöz (ez az összeg vonatkozik a szállítási és egyéb járulékos költségekre is) legkésőbb az elállást követő harminc napon belül. A visszatérítést cégünk hűségpont formájában jóváírja vagy a fogyasztó által megadott bankszámlára történő utalással egyenlíti ki. Az Eladó azonban követelheti a termék nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését.

Panaszügyintézés:
Kérem, amennyiben a csomag kézbesítése után hibás terméket vagy más terméket észlel a csomagban, mint amit rendelt, jelezze ügyfélszolgálatunkon (a fenti elérhetőségek bármelyikén), cégünk kivizsgálja a téves csomagolásból eredő károkat és mindent megtesz annak érdekében, hogy a vásárló semmiben ne sérüljön.

Téves csomagolású vagy más cikkcsoportba való termék esetén, kézhezvételtől számított 48 órán belül van lehetősége ügyfélszolgálatunkon a hibát jelezni. Az ezen időn túlnyúló hibás csomagolásból eredő károkért az eladó nem tartozik felelősséggel.

Online vitarendezési platform: https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/?event=main.home2.show

Adatvédelem:
Az oldal használatát csak 18. életévüket betöltött személyeknek javasoljuk!

A JuicyVapour d.o.o., mint a juicyvapour.com üzemeltetője, kijelenti, hogy a webáruházon keresztül megszerzett adatokat a mindenkor hatályos jogszabályoknak megfelelően kezeli. Különös tekintettel az alábbi törvények betartásával:

Elektronikus kereskedelemről szóló törvény
Személyi adatvédelemről szóló törvény
Fogyasztóvédelemről szóló törvény


Az üzemeltető kijelenti továbbá, hogy tiszteletben tartja az oldal látogatóinak, és regisztrált felhasználóinak személyes és bizalmas információit. A tudomására jutó valamennyi adatot és tényt bizalmasan kezel, azokat kizárólag szolgáltatásai működtetéséhez, fejlesztéséhez, valamint saját célú kutatás, illetve statisztika készítéséhez használja fel. A juicyvapour.com adatkezelését kizárólag a JuicyVapour d.o.o., mint üzemeltető végzi, harmadik fél részére személyes adatokat nem ad ki, csak az érintett személy kifejezett hozzájárulásával.

Amennyiben megkereső hatóság felszólítja az üzemeltetőt adatszolgáltatásra, és kiadásra, köteles személyes adatot kiadni, ha annak minden feltétele fennáll.

Az üzemeltető az Ön személyes adatait (név, e-mail cím, stb…) felhasználhatja hírlevél küldés céljából.

Személyes adat akkor kezelhető ha,

ahhoz az érintett hozzájárul,
azt törvény vagy – törvény felhatalmazása alapján, az abban meghatározott körben – helyi önkormányzat rendelete elrendeli. Törvény közérdekből – az adatok körének kifejezett megjelölésével – elrendelheti a személyes adat nyilvánosságra hozatalát.
Minden egyéb esetben a nyilvánosságra hozatalhoz az érintett hozzájárulása, különleges adat esetében írásbeli hozzájárulása szükséges. Kétség esetén azt kell vélelmezni, hogy az érintett a hozzájárulását nem adta meg. Az érintett hozzájárulását megadottnak kell tekinteni az érintett közszereplése során általa közölt vagy a nyilvánosságra hozatal céljából általa átadott adatok tekintetében.

Személyes adatot kezelni csak meghatározott célból, jog gyakorlása és kötelezettség teljesítése érdekében lehet. Az adatkezelésnek minden szakaszában meg kell felelnie e célnak. Csak olyan személyes adat kezelhető, amely az adatkezelés céljának megvalósulásához elengedhetetlen, a cél elérésére alkalmas, csak a cél megvalósulásához szükséges mértékben és ideig.

Vagyis az üzemeltető, a regisztráció során megadott személyes és egyéb adatokat, kizárólag az oldalon történő vásárlás menete alatt használja fel, így beleértendő a számlázással és postázással kapcsolatos tevékenységeket is.

A webshop tartalmára vonatkozó információk:
A juicyvapour.com oldalon található tartalmakat a JuicyVapour d.o.o., mint forgalmazó tájékoztatási jelleggel mutatja be. Az ezen weboldalon található adatokért, árak és kiírások helyességért az oldal üzemeltetője nem tartozik felelősséggel, mint ahogy az elírásokból keletkező esetleges károkért sem, (ide tartoznak a közvetlen és közvetett károk, másik fél részéről történő esetleges profitkiesés).

A juicyvapour.com oldal tartalmazhat más internetes oldalakra mutató linket, képi, hangi vagy más vizuális elemmel rendelkező harmadik fél által, a juicyvapour.com –tól függetlenül üzemeltett webes felületet. Az ilyen és ehhez hasonló reklámtevékenység vagy más üzleti kapcsolat révén a juicyvapour.com partner oldalai tartalmáért, valamint az ott megjelenő termékek, szolgáltatások sokaságáért az üzemeltető semmilyen felelősséggel nem tartozik.

A webáruházban történő böngészéssel, használattal és a megrendelés rögzítésével Ön tudomásul veszi – és magára nézve kötelező érvényűnek tekinti – az adatvédelmi nyilatkozat teljes tartalmát!

Jogi Nyilatkozat:
Az oldal használatát csak 18. életévüket betöltött személyeknek javasoljuk!

Az oldalon szereplő termékek valódiságáért az oldal üzemeltetője tartozik felelősséggel.

Az oldalt minden érdeklődő, csak saját felelősségre látogathatja. Az itt szereplő esetleges megtévesztő adatokból, az oldal nem megfelelő működésének, esetleges meghibásodásának vagy szüneteltetésének, illetve leállításának következményeiből eredő közvetlen vagy közvetett károkért, az oldal üzemeltetője nem vonható felelősség alá.

Felelősségvállalás:
A juicyvapour.com webáruház nem tartozik felelősséggel a felhasználók felé, esetleges külső informatikai támadás, számítógépes vírus vagy a szolgáltatók, illetve a hálózat és rendszerhibából adódó esetleges károkért.

A webáruház termékkínálatából minden vásárló csak a saját felelősségére vásárolhat. Termékeink nem rendeltetésszerű használatából eredő esetleg szellemi, lelki vagy fizikai károsodásért, veszteségért felelősséget nem vállalunk.

A webáruházban történő böngészéssel és a megrendelés rögzítésével Ön tudomásul veszi – és magára nézve kötelező érvényűnek tekinti – az oldal jogi nyilatkozatában foglaltakat.

A weboldalon található elektromos cigaretta termékeket és egyéb kiegészítőket nem használhatják a 18. életévüket be nem töltött fiatalkorúak, állapotos nők, szoptató anyukák, a különböző szív- és érrendszeri megbetegedésben szenvedők, továbbá a propilén glikolra (PG) allergiás emberek!

Termékbiztonság és használat:
A JuicyVapour d.o.o. nem gyógyászati és nem dohányzásról leszoktató eszközöket forgalmaz. Azokat ilyen aspektusban semmilyen hirdetési felületen közzé nem teszi. A nikotin függőséget okozhat. Az „e-cigaretta” a nikotint az e-liquiden keresztül szállítja a szervezetbe. A nikotin méregnek van minősítve, káros lehet az egészségre. Konzultáljon egészségügyi szakemberrel, mielőtt használni kezdi a termékeinket. Ha ezt elmulasztják a JuicyVapour d.o.o. nem vállal felelősséget a termék használattal kapcsolatban. A vásárló minden az oldalon forgalmazott terméket csak saját felelősségére használhat.

Jogorvoslat:
Amennyiben az Ön tiltakozása ellenére személyes adatai kezelésével kapcsolatban jogsérelem éri, úgy az alábbi jogorvoslati lehetőségekkel élhet az alábbi e-mail címen: [email protected]

Tájékoztatást kérhet személyes adatainak kezeléséről, valamint kérheti a személyes adatainak helyesbítését;
kérelmére tájékoztatást adunk az általunk kezelt adatokról, az adatkezelés céljáról, jogalapjáról, időtartamáról, az adatfeldolgozó nevéről, címéről (székhelyéről) és az adatkezeléssel összefüggő tevékenységéről, továbbá arról, hogy kik és milyen célból kaphatták meg az adatokat. A kérelem benyújtásától számított legrövidebb idő alatt, legfeljebb azonban 30 napon belül írásban, közérthető formában adjuk meg a tájékoztatást.
az Ön személyes adatát töröljük
ha kezelése jogellenes,
ha Ön azt kéri,
ha az adatkezelés célja megszűnt,
ha az adatok tárolásának törvényben meghatározott ideje lejárt, vagy
ha azt a bíróság vagy az adatvédelmi biztos elrendelte.
A helyesbítésről és a törlésről Önt, e-mail útján értesítjük. Az értesítés mellőzhető, ha ez az adatkezelés céljára való tekintettel az érintett jogos érdekét nem sérti.

Ön tiltakozhat személyes adatának kezelése ellen, ha

a személyes adatok kezelése (továbbítása) kizárólag az adatkezelő jogának vagy jogos érdekének érvényesítéséhez szükséges, kivéve, ha az adatkezelést törvény rendelte el;
a személyes adat felhasználása vagy továbbítása közvetlen üzletszerzés, közvélemény-kutatás vagy tudományos kutatás céljára történik;
a tiltakozás jogának gyakorlását törvény lehetővé teszi.
A JuicyVapour d.o.o., mint Adatkezelő – az adatkezelés egyidejű felfüggesztésével – a tiltakozást a kérelem benyújtásától számított legrövidebb időn belül, de legfeljebb 15 nap alatt megvizsgálja, és annak eredményéről a kérelmezőt írásban tájékoztatja. Amennyiben a tiltakozás indokolt, az adatkezelést – beleértve a további adatfelvételt és adattovábbítást is – meg fogjuk szüntetni, és az adatokat zároljuk, valamint a tiltakozásról, illetőleg az annak alapján tett intézkedésekről értesítjük mindazokat, akik kötelesek intézkedni a tiltakozási jog érvényesítése érdekében. Amennyiben Ön a meghozott döntésével nem ért egyet, az ellen – annak közlésétől számított 30 napon belül – bírósághoz fordulhat.

Kereskedelmi tájékoztató:
A nikotin tartalmú e-liquidek megvásárlását a TPD-2 -es EU-s irányelv alapján minden EU tagállam maga szabályozza. A leadott érvényes vásárlás során megadott szállítási cím szerinti EU-tagállam által hozott szabályok ismerete a vásárló kötelessége, azok betartása a vásárló felelőssége.

A webshop tartalmára vonatkozó információk:
A juicyvapour.com oldalon található tartalmakat a JuicyVapour d.o.o., mint forgalmazó tájékoztatási jelleggel mutatja be. Az ezen weboldalon található adatokért, árak és kiírások helyességért az oldal üzemeltetője nem tartozik felelősséggel, mint ahogy az elírásokból keletkező esetleges károkért sem, (ide tartoznak a közvetlen és közvetett károk, másik fél részéről történő esetleges profitkiesés).

A webáruházban történő böngészéssel és a megrendelés rögzítésével Ön tudomásul veszi – és magára nézve kötelező érvényűnek tekinti – az oldal jogi nyilatkozatában foglaltakat, valamint az általános szerződési feltételeket és az adatvédelmi nyilatkozat teljes tartalmát!

A juicyvapour.com webáruház fenntartja a jogot, hogy a kiskereskedelmi és nagykereskedelmi eladási árakat előzetes értesítés nélkül módosíthatja.

 

A deviza váltás vagyis az árak kiszámítása előre meghatározott/rögzített árfolyamon történik, mely a következőképpen alakul:

EUR / HUF = 399,3285


Üzletszabályzat módosítása:
Az Üzemeltető jogosult jelen Üzletszabályzatot a Felhasználók előzetes tájékoztatása nélkül, egyoldalúan is módosítani. A módosított rendelkezések a hatályba lépést követően a Honlap első használata alkalmával válnak hatályossá Önnel szemben, az ezt követő megrendelésekre vonatkozóan.

Érvényesség kezdete: 2023.02.01.