Barion Pixel
Menü
Kosár

Vape Maker Kaiju eliquid

Kezdődjön az ízek epikus csatája! Íme a francia liqud őrültek újabb nagy dobása. A Kaiju Anarchie a gyümölcsök kedvelőit kényezteti el. Kolosszális mennyiségű édes, földes, csípős áfonya, amit a nyári frissességet idéző nektarin vad gyümölcsössége tesz kerekké. Az igazi meglepetést azonban a hibiszk..
4,790 Ft
Nettó ár:3,772 Ft
Erre a világvégére megérte várni! Íme a francia liqud őrültek újabb nagy dobása. A Kaiju Apocalypse a desszertvonal kedvelőinek okoz majd sok-sok örömteli pillanatot. Omlós vajas tészta, amit elképzelhetetlen mennyiségű friss, lédús, édes körtével borítottak be. Majd meglocsolták egy hatalmas adag m..
4,790 Ft
Nettó ár:3,772 Ft
Egy szörnyen jó íz a trópusokról! Íme, a francia liqud őrültek újabb nagy dobása. A Kaiju Armageddon padlóra küldi az érzékeid. Rengeteg friss, lédús, érett, fűszeres zamatú eper, egy nagy adag illatos, csípősen gyümölcsös málna, és egy kevés fanyarédes, frissítő, a kiwire emlékeztető aromákkal bíró..
4,790 Ft
Nettó ár:3,772 Ft
Jöjjön, aminek jönnie kell! Íme, a francia liqud őrültek újabb nagy dobása. A Kaiju Chaos egy igazán egyedi ízkombináció. Három teljesen eltérő karakterű összetevő, amelyek mégis harmonikus egészet alkotnak. A kávé erőteljes, jellegzetes aromáinak kifejezetten jól áll az érett banán édes frissessége..
4,790 Ft
Nettó ár:3,772 Ft
Tételek: 1 - 4 / 4 (1 oldal)