Barion Pixel
Menü
Kosár

Whoop tankok, porlasztók

Az iWhoop pod kit egy futurisztikus szerkezet, ami lenyűgöző élményt biztosít. Az ízekről és a gőzökről azonban kompatibilis iWhoop pod tank gondoskodik. A 2ml liquid kapacitással, oldalsó töltéssel, cserélhető drip tippel és persze mesh technológiával rendelkező tank a legmagasabb elvárásoknak is m..
€5.40
Nettó ár:€4.32
A Whoop Pro kit utazás a vapelés jövőjébe. A pod 2 ml liquid kapacitással rendelkező, mesh technológiát használó pod tankja 1,2 Ohmos ellenállással bír, ami ideális az mtl, rdl vonal kedvelőinek. Az ízekre és az élettartamra a gyártót ismerve biztosan nem lesz panasz. Szóval, ha valami tutira, menőr..
€4.66
Nettó ár:€3.73
Tételek: 1 - 2 / 2 (1 oldal)

A brit Whoop ma már nem csupán egy vállalat, hanem egy modern életérzés is. Az eldobható e-cigaretták piacán hurrikánként söpörtek végig. A cuccaikat megkóstolva a dohányzók örömmel dobták sarokba a bűzrudakat és álltak át a „whoopolásra”. Miután az eldobható termékekkel elérték, amit akartak, hiszen a gőzközösség imádta őket, most új kalandra hívják a rajongókat. Igyekeznek meghódítani a pod készletek világát is.

Az új Whoop pod kitek olyan egyszerűek, hogy akár egy közepesen ügyes, tányérokkal a karján „zsonglőrködő” gőzlér is könnyedén használni tudja őket. Csak bedobod a podba a feltöltött pod tankot, slukkolsz egyet, és voilá, máris a csodás gőzök felhőjében lebegsz! Ez az a bizonyos maximális használati élmény! Extraként nemcsak végtelenül egyszerű, de még tartós is – ezek a készülékek nem fognak cserben hagyni egy tomboló vihar kellős közepén sem.

A Whoop persze a stílusra is ad: az eszközeik úgy néznek ki, mintha egy futurisztikus dizájnversenyről érkeztek volna. Ezzel az új generációs vapereket is leveszik a lábukról. Szóval, ha valami tutira, menőre vágysz, csak egy Whoop kell neked, és minden egy új vape kalanddá változik.