Barion Pixel
Menü
Kosár

Blog RSS Feed

Mar 01 Dotmod Swith E-bar bemutató - Eldobhatók helyett
0 1999
Dotmod Swith E-bar Az alábbi videóban bemutatjuk ezt a kis kompakt készüléket, amely tökéletes választás azoknak, akik most szeretnék elkezdeni az e-..
May 29 Rocket Girl - Crazy Mango
admin 0 5771
Rocket Girl - Crazy Mango Gyártó: Kanada Kiszerelés: Longfill Aroma - 12/60 ml Ismét van szerencsém kipróbálni a „Kanadai favágó, rakéta lányától” e..
May 16 MTL? DL? RDL? Melyik e-cigi típust válaszd?
admin 0 13783
Tagadhatatlan, hogy a gőzölés remek szórakozás, ráadásul egyben a leghatékonyabb leszokást segítő eszköz is. De a rengeteg szakkifejezés, az informáci..
Jan 30 E-Liquid keverés - Ízprofil, egyszerű és összetett ízek
admin 0 6528
Profilozzunk csak egy kicsit Amikor egy-egy e-liquid/aroma ízprofilja kerül szóba (például a vásárlás utáni értékelésekben) többnyire leragadunk anná..
Jan 29 E-liquid tárolás – Pár szó a flakonokat is megilleti
admin 0 4659
Sokat beszélünk arról, melyik a legjobb aroma, a legtutibb íz, hogyan válasszunk, hogy keverjünk. Folyamatosan keressük a legjobb alapfolyadékokat, a ..
Jan 28 Az elektromos cigaretta használata
admin 0 7777
Az elmúlt években az e-cigaretta nagyon népszerű leszokási segédeszközzé vált az egész világon. Az e-cigik, vagy más néven vapek sokkal kevésbé károsa..
Jan 27 Mi is az a Longfill aroma?
admin 0 7065
Manapság egyre népszerűbbek az úgy nevezett Shake and Vape, vagyis a rázd és gőzöld típusú aromák. Ezekből a termékekből kétféle típust különböztetünk..
Jan 26 Átszokás után - E-cigaretta a lakásban
admin 0 2982
Aki valaha is dohányzott, tisztában van azzal, hogy a cigarettafüst milyen hatással van a közvetlen környezetünkre. És most nem a passzív dohányzásra ..
Jan 25 Elektromos cigaretta kezdőknek
admin 0 4144
Amikor valaki úgy dönt, hogy szeretné letenni a hagyományos cigarettát és belekóstolna az e-cigik világába, a rá váró választási lehetőségek mennyiség..
Jan 24 E-cigi: milyen huzalt válasszak?
admin 0 4552
Hallottál már a gauge-ről? Érdekel, melyik huzaltípus tartalmaz kevesebb nikkelt? Szeretnéd tudni, milyen huzalt érdemes választani? Tarts velünk, mer..
Jan 23 Milyen vatta kell az e-cigibe?
admin 0 3447
Mire gondolunk a vatta szó hallatán? Kötszerre, kozmetikai célból vásárolt alapanyagra, netán egy válltömésre? A vaperek biztosan azonnal az eszköz e..
Jan 22 Elektromos cigi színes gőz! Lehetséges?
admin 0 3720
Ha valakinek az elektromos cigarettát említjük, akkor elsőként – valószínűleg – a jellegzetes gőz jut eszébe. A nagy fehér felhő gyakorlatilag védjegy..
Tételek: 1 - 12 / 36 (3 oldal)